Lidt distræt…..

 • Når man er ved at lægge den fladmaste mælkekarton, der skal i skraldespanden, ned i bestikskuffen.
 • Når man tømmer indkøbsposer, og vil lægge hakket oksekød i kaffeskabet, og sandwichskinken ind til dåsetomaterne.
 • Når man (igen) sætter vaskemaskinen over uden sæbe.
 • Når man helt intetanende kommer til at sende lydfiler til folk på SMS…
  Relativt pinligt, og helt ærligt: Hvor fummelfingret har man lige lov at være?!
 • Når løgene ligger fint hakkede tilbage på skærebrættet efter at millionbøffen er færdig.
  Det blev så til den løgfri version. Nogen er utvivlsomt glade.
 • Når man prøver at tage rulletrappen opad. På den rulletrappe der kører nedad.
 • Når man smider en kop halvlunken kaffe i skraldespanden, og ikke i håndvasken.
 • Når man har glemt, at man tog et billede på sin telefon af en hjemmeside, og derfor ikke kan forstå, at linket på billedet ikke virker? Fuck, noget LORT, altså…
 • Når man står og fumler med arbejdsnøglen i sin egen hoveddør.
 • Når man laver en bankoverførsel på 4554,- i stedet for 45,-
 • Når man står og parkerer sin cykel nede i gården mens naboen fortæller at konen er skredet, og man kvitterer med at sige ”Det var vel nok dejligt!”, fordi man på ingen måde hører efter.
  Før bagefter.
 • Når man surfer lidt rundt i Blogland, lægger en kommentar hist og pist, og på et tidspunkt opdager, at det link man troede, man havde lagt til sin egen blog i URL-feltet, er URL’en til sit pensionsselskab. Fordi man havde fået et brev i e-boks, som man lige skulle ha’ fulgt op på.
  Til dem, der læser med her, og som eventuelt har været udsat for denne fejlpejling: Sorry! Shit happens (life goes on)…

Dagens ordveksling:

Mig (glad): ”Jeg har købt bukser til Mindste og Mellemste Pode, og jeg har bare sparet VILDT mange penge!!”
Mand: ”Nå? Sidst du talte om bukser, var det da Ældste Pode, der stod og manglede?”
Mig: ”Altså…. Ja… det er det jo sådan set stadigvæk… Men eftersom han er på vej ud af størrelse 158, kan man ikke længere få bukser til ham i nameit, og så ved jeg simpelthen ikke hvor jeg skal købe dem henne?”
Mand: ”Så hermed siger du, at Ældste Pode aldrig mere får et par nye bukser?!”
Mig: ”Ja! Det er lige præcis hvad jeg siger!!….”

Rap-rap.
Eller noget.

55 tanker om "Lidt distræt….."

 1. Ellen

  Haha – det må være et tegn på juletravlhed – hvis jeg havde lavet tilsvarende stunts, ville jeg blive bekymret for, om det var en seriøs demenstilstand, der var ankommet, men du er jo endnu så ung, så … stress?
  De var morsomme alle sammen at læse, men det næstsidste lille slip var dog tåkrummende pinligt – ups, ups, ups … 🙂

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Ja, det var ikke mit stolteste øjeblik. Eller mit skarpeste. Men hey; vi kan ikke alle sammen være den hurtigste knallert på havnen! 😝

   Svar
 2. Mette

  Ha ha ha ha ha åh altså og så lige tusind tak for jeg lige fik grineflip:) vild med julegåsen med hue på:) har ikke mere at sige pt andet end tak for underholdning. Så sjovt:o)

  Svar
 3. Randi

  Ja, det er jo ganske vist sjovt at læse, men i virkeligheden er det jo nok tegn på overbelastning – så prøv, om du kan få tid til bare en lille pause 🙂

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Du har ret. Jeg tror bare, at pausen er blevet væk…. Er også lidt overbelastet lige pt. føler jeg. Tak for din omsorg! ❤️

   Svar
   1. Marina

    Jeg tænker det samme som flere andre. Du skal faktisk passe på her. Jeg har gjort stort set alt det samme i en periode , slog lægens diagnose om alvorligt stress hen som pyller og endte med at besvime på åben gade. Resten af livet vil jeg have permanente stressskader som man får når man ikke lytter i tide.

    Du er simpelthen i den mest stressene periode af livet med mindre børn og karriere du gerne vil passe. Det er et puslespil der ikke kan gå op, så man skal på en eller anden måde gå på kompromis med et eller andet. Svær kamel at sluge, men du bliver nød til at passe på dig selv. Få hjælp, skaf ro, accepter det lidt mindre perfekte.

    KRAM

    Svar
    1. Maude Forfatter

     Jeg ved det godt, jeg har været ramt… Det er stadig en udfordring, og det vil det sansynligvis være resten af mit liv, tror jeg! Tak for din søde omsorg! 😘

     Svar
     1. Marina

      Ja når man først har været ramt én gang er det jo detsværre mere sandsynligt at man bliver det igen (møjurimeligt). Godt du er opmærksom.

  1. Maude Forfatter

   Jeg tror faktisk ikke jeg har præsteret en karklud i køleskabet. Men jeg bytter gerne med episoden med naboen? Hvad siger du til det?!

   Svar
 4. Pendler-mor

  Ha ha – been there!! Jeg kalder det stadig ammehjerne, selvom det er mere end 3 år siden det bal sluttede……
  Den med naboen – av!! Ikke så go…..

  Spændt på udviklingen omkring ældste podes buksesituation – mon det blir en sag for kommunen, ha ha…..
  kram 😊😊

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Ja, det kunne godt tænkes, at kommunen på et tidspunkt kommer ind over buksesituationen. Når poden runder de sytten år, og stadig bruger størrelse 158 i bukser…
   Jeg er med på ammehjerneteorien. En tolv-tretten år gammel ammehjerne, jeg render rundt med… 😝

   Svar
 5. Karin

  Denne ordveksling har jeg oplevet flere gange med 4 børn der er voksne nu 😉

  Jeg tror der er brug for at trække vejret helt ned til lilletåen, holde vejret, og puste meget langsomt ud, og huske at gentage dette flere gange, når jeg læser dine små fejlplaceringer.

  Svar
   1. Anette

    Forslag… konsistens… det var det for mig, var det fint nok hakket (læs næsten pure) så kunne jeg godt lide det i kødsovs (foretrækker det frem for Ingen løg) så måske…

    Svar
 6. Eva aka Volapyk

  Hahahaha….det er sgu en helt i orden liste, det der. Men nu tror jeg godt, at du må holde weekend og tage en slapper – det har du så meget fortjent 😀

  (hældte engang bagepulver i havregrøden/ klippede en halskæde over, hvor det egentlig var prismærket jeg ville klippe af/skiftede tog i Vejle, men hoppede på toget i samme retning tilbage mod Aarhus (var på vej til bryllup – panik))

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Åhh, det var ellers også ganske udmærkede bud på punkter til en skøn liste, synes jeg! 😂
   Nåede du så frem til det bryllup i tide?….
   Ja, det er skønt og tiltrængt at det er weekend, jeg håber også at du får en skøn én af slagsen!

   Svar
   1. Eva aka Volapyk

    Det var min lillebrors bryllup, og jeg nåede heldigvis frem 😀 Det involverede dog både min storebror, faster og en smut forbi Horsens. Og jeg missede “afskedsfrokosten” for den nærmeste familie hjemme hos mine forældre.

    Jeg betalte tilbage i kirken ved at tude rigeligt, fordi hans tilkommende havde fået en korpige til at synge en Elton John sang. I den efterfølgende time efter, at det var slut i kirken, begyndte jeg at vræle flere gange, fordi jeg var så rørt. Så rørt har jeg ikke været hverken før eller siden 😀

    Svar
    1. Maude Forfatter

     Åh, det kender jeg alt for godt! Hovedparten af Mands familie tror af samme grund, at jeg er stærkt mentalt uligevægtig…

     Svar
 7. Rikke

  😀 totalt godt indlæg, jeg fik de sjoveste billeder på nethinden. Tak for grinet oven på en total lang uge. Det lyder den også til at have været for dig – så rigtig god weekend.
  kh Rikke

  Svar
 8. Lone Nielsen

  Det der med børn og løg….. jeg tror, det er fordi, de fleste børn møder deres første løg i frikadeller og det er temmelig meget – ja altså som løg – råt og stærkt. Løg, som derimod er nænsomt opvarmet – som i en god millionbøf eller gryderet – er gyldne og bløde og smager faktisk sødt – men føromtalte frikadeller…..

  Har du overvejet nettet til at handle bukser til ældste? Eller alternativt overlade denne fest til manden – han må jo trods alt have nogen selvlært erfaring med, hvad drenge ønsker sig af beklædning….?

  God Jul – håber der kommer gode afslappende dage til dig 🙂

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Tusind tak, Lone, jeg håber også du får en rigtig dejlig jul! ❤️
   Løg er tilsyneladende et kapitel for sig, hos os handler det i høj grad om synlighed, men de glider dog sædvanligvis ned under større eller mindre mængder af brok. Måske det bare er en vane…?
   Bukser…. Også et kapitel for sig. Udfordringen med nethandel er taljen. Man kan ikke se på billederne hvordan taljen er, eller om der er det dersens elastik med huller i som er så vidunderligt når man er udstyret med unger formede som tændstikker. Du ved det der man kan hive i til hudløshed og sætte i en knap hvorefter bukserne ligner sådan en omvendt ballonnederdel.
   Måske jeg skal sætte Mand på sagen…
   Ha’ en skøn weekend, Lone!

   Svar
 9. Monica

  uh – det lyder som lidt op ad bakke pt… tænker I alle sammen burde tage op på en norsk fjelltop, finde en dejlig hytte og bare .. exhale…
  men we du wa? noget som er værre end at glemme at putte sæbe i opvaskemaskinen, er at opdage man er løbet tør for denslags sæbe, og så tænke at sulfo må jo også ku’ gå an. Jeg siger bare Do NOT Do It !!

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.