Jeg har haft den skønneste fridag i dag….

…Hvor jeg har sovet længe, fordi Mand har været så sød at sørge for at hele podebanden kom ud af hytten og rettidigt i henholdsvis skole og børnehave. Jeg vågnede derfor helt af mig selv med en guddommelig følelse af frihed og stilhed.
Forestil dig mig som Björk i ‘It’s Oh So Quiet’.

…Hvor det trods alt skal understreges, at jeg alligevel ikke sov SÅ længe, at jeg gik glip af den smukke, blege måne mod en klar og vidunderlig blå himmel, eller de fantastiske iskrystaller på vinduerne:

…Hvor jeg fik gået en tur (i Føtex, bevares… Lidt har vel også ret)..

…Hvor jeg stod klar med kakao og færdigkøbt bagværk da Mellemste Pode kom hjem fra skole. Tjek!

…Hvor der har været stille jazz i radioen fordi det var MIG, der havde magten i det lille hjem.
(Hæ-hæ-hæ-hæ-hææææ!!!)

…Hvor jeg har nydt disse smukke tulipaner, som jeg fik i weekenden:

…Hvor jeg har sunket dybt, dybt ned i sofaen med dameblade og bøger. Sweet life.
Læser pt. denne her:

Love it! Tak for anbefalingen, Cille!

…(Hvor jeg har overvejet om jeg er fejlcastet til sameksistens med andre væsener.)

…Hvor jeg har drukket spandevis af te, og spist ris a la mande (julen varer som bekendt lige til påske).

…Hvor jeg har nydt tilværelsen, slappet af, og ladet op. Uden tvivl den bedste kur mod januar-blues EVER! Prøv det! Prøv det!

Dagens kloge ord

”De, der skal have fart på for at kunne leve, løber for livet”
Georg Wulff

”Hans dovenskab gik meget vidt, til sidst gad han end ikke være sin egen type”
Jacob Paludan

32 tanker om "Jeg har haft den skønneste fridag i dag…."

   1. S.

    Heldig-kartoffel øjeblikke er dem man skal samle på og gemme et godt sted, så man kan tage følelsen frem igen 🙂 Ha en god arbejdsdag-tirsdag-og-ikke-mandag-idag 🙂

    Svar
 1. Malin

  Nøj, hvor lyder det bare fantastisk!! Selv om jeg holdt ferie en hel måned, er det lige sådan en dag jeg kunne trænge til. Jetlag er ikke at lege med og jeg synes, det er hårdt at komme i gang igen. ‘Heldigvis’ startede lillebror dagen med at kaste op, så jeg fik muligheden for at starte stille og rolig op med en hjemme-arbejdsdag. Men hvor gad jeg godt at skifte arbejdsopgaverne ud med te i sofaen og et ugeblad eller to!

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Velkommen hjem, Malin – sikke en tur I har haft; den er vi andre til gengæld lidt misundelige på! ❤️
   Rigtig god bedring til den opkastramte pode!

   Svar
 2. Ellen

  Den var da vist godt nok tiltrængt, den fridag! Det er dejligt at læse, hvor meget du så også påskønnede den 🙂
  Gode mænd er guld værd, og du har vist en af slagsen.

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Der står klart flere random fridage på min ønskeseddel!
   Bogen er fantastisk! Så fantastisk, at jeg bliver nødt til fluks at kaste mig over efterfølgeren bagefter, selvom der egentlig er andre bøger jeg skulle læse først. Læs den; læs den!

   Svar
 3. /ks

  Jeg tror faktisk at du er fejlcastet til sameksistens med andre væsener! Så kan vi nemlig lave en hemmelig klub, du og jeg 😀
  Godt du passer på dig selv. Og sikke du har nydt (Føtex?) dine jeg-bestemmer-alene-øjeblikke.
  Ha’ en fantastisk tirsdag også!

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Okay, måske nød jeg ikke Føtex SÅ meget, men jeg nød i hvertfald, at der ikke var en deadline i den anden ende!…
   Jeg laver gerne en klub med dig any time! ❤️

   Svar
 4. Livsglimt

  Skønt 🙂 Kan mærke din tilfredshed ud gennem skærmen! Kommer til at tænke på min datter Isabella. Hun er ikke fejlcastet til sameksistens med andre væsner, men hun ELSKER sit værelse og sin seng kombineret med bøger. Ligger ofte med strålende øjne og kluk-ler over noget hun læser. Hele hendes barndom har hun næsten aldrig set mere tilpas og glad ud end efter en små syge dag med film på sofaen hele dagen. Hun lader helt sikkert op alene. Det lyder til, at du godt kan forstå det 🙂

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Det forstår jeg til fulde! Sådan havde jeg det også da jeg var barn. Jeg har aldrig kedet mig alene, og ved præcis hvordan din datter har det! 😀

   Svar
 5. Birgitte B

  Ej, det lyder som en feeed dag. Jeg ender altid med at have lidt for travlt med vasketøj, hjemmebag osv. på de dage… Eller også er det bare fordi jeg sover for længe ? 😉 kh. Birgitte

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Den var så fed! Jeg havde faktisk planlagt mig ud af vasketøj mm. (det står jeg så med nu… 😳) – man kan ikke det hele!…

   Svar
 6. Helle

  Åhhh sådan en fridag ville jeg SÅ gerne kunne have mig indimellem.
  Jeg er heldig at have fri i skoleferierne, men der har mine børn jo også fri, så dét der med at være ALENE hjemme en hverdag, som den eneste, det sker kun når jeg en sjælden gang imellem er syg… Hvilket jo ikke tæller som en fridag…
  Kan godt forstå du stornød dagen, den lyder virkelig dejlig 🙂

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.