Det var så dén torsdag…

Hvor vi startede dagen med at kravle ud i virkeligheden til snemasserne via skorstenen. Næsten, i hvert fald.

Hvor jeg samtidig konstaterede, at det jo stadig er så skidehamrende koldt, at man får hjernefrys af bare at trække vejret.

Hvor Mindste Pode væltede tre gange på cykel på vej til børnehave. TRE gange. Og hvor han ret beset hylede hele vejen. (Igen: HELE vejen.)

Hvor jeg undervejs sendte en SMS til Mand med en ordlyd i retning af ‘Jeg hader dit fucking lorte-job!!!’ fordi han skulle møde klokken syv, og jeg derfor skulle aflevere ungerne i snevejr.
Så voksen er jeg. (Mand var også så voksen, at den SMS svarede han ikke på).

Hvor jeg til et seminar listede (eller masede…) mig forbi Kollegas stol, hvorefter den faldt helt og aldeles fra hinanden. Vi taler vragdele i overflod. Skruer. Ting jeg ikke vidste fandtes i en ganske almindelig kontorstol. HVOR meget dårlig karma er det lige muligt at være i besiddelse af?…
Og i øvrigt: Undskyld!

Hvor jeg til et møde efterfølgende faldt over en anden stol.
Den gjorde det med vilje. Jeg ved det. Payback time.

Hvor jeg sad til selvsamme møde med en halv gris hængende ud af munden, bogstaveligt talt. Det kan være meget svært at bide skinke over.

Hvor min iPad forsynede mig med ekstremt dårlige noter til noget der skal blive et brugbart mødereferat i morgen. Hvem ved for eksempel hvad ‘strategiske fymmunikatijn I medinas funds’ betyder? Ja, for jeg ved det virkelig ikke.

Hvor jeg (også på mit arbejde) ramte en tilfældig forbipasserende mand med et papkrus fyldt med affald da han pludselig ud af det blå, kom vandrende midt i mellem mig og skraldespanden. Shit happens. Han tog det faktisk meget pænt.

Hvor jeg afsluttede dagen med en utrolig hyggelig (arbejdsrelateret) middag, og blev mere end gennemsnitligt små-snalret af to glas hvidvin, og endte med at ha’ en længerevarende snak med Kollega om hashpåvirkede måger. Et tænkt scenarie, vil jeg skynde mig at sige; ingen grund til at blande Dyrenes Beskyttelse ind i denne her sag.

Hvor jeg ikke desto mindre efterlyser en helt almindelig leverpostejsdag i morgen.
Er der en automat man kan trække sådan én i? Eller kan man låne et par stykker på biblioteket?

Hvor jeg bare tror, jeg går i seng nu.

32 tanker om "Det var så dén torsdag…"

 1. Mette

  Ha ha ha ha ha ja, undskyld jeg griner og alligevel ikke, for du er sjov. Altså selvfølgelig ikke sjovt for mindste pode, selvfølgelig ikke sjovt for dig og jeg har ondt af dig men sorry du beskriver det hele så malende, at jeg kommer til at grine:) håber og krydser alt for din dag bliver bedre i morgen. Hatten af for din mand by the way:)

  Svar
  1. Mette

   Ha ha ha ha ha ja, undskyld jeg griner og alligevel ikke, for du er sjov. Altså selvfølgelig ikke sjovt for mindste pode, selvfølgelig ikke sjovt for dig og jeg har ondt af dig men sorry du beskriver det hele så malende, at jeg kommer til at grine:) håber og krydser alt for din dag bliver bedre i morgen. Hatten af for din mand by the way:) Altså at han var voksen ligesom dig ang de der sms-er:)

   Svar
 2. Anette

  Åh nej
  tak for dejlig grin.. tror måske jeg havde et uheld….
  min tablet gør også det… tænker det noget med… strategisk kommunikation i medierne… eller ligne.. rent skud i tågen.
  sov godt

  Svar
 3. Monica

  nu går jeg og lægger mig – sagde hun med sin Maude stemme !!!
  hæhæ.. sorry, ku’ ikke lade være.
  Håber du har sovet godt – og i dag er det fredag!! Hurra!

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Men det VAR netop det, jeg sagde! Og gjorde!
   Og ja, nu er det heldigvis fredag OG weekend – verden er SÅ meget et bedre sted at være i end i går!

   Svar
 4. Fruen i Midten

  Har du prøvet google translate? Det der kunne godt ligne et eller andet sjovt østeuropæisk sprog, du ubevidst har lavet noter i 😉 Stakkels Lille P. Han var ikke ene om at vælte i går. Dame væltede lige for snuden af Kamelen, da vi var på morgentur. Godt, der var skrald og ikke kaffe i det papkrus, tænker jeg bare.

  Og nu er det fredag. Om et øjeblik er det vinterferie (har du vinterferie btw?), og lige om lidt bliver det forår, og alt bliver godt 🙂

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Alting er allerede bedre i dag, og det til trods for at jeg ikke er på vej til Gong-Gong! Holder lidt klatfri, så jeg må jo lukrere på dine rejseberetninger i mellemtiden!
   Google translate var ikke synderlig behjælpelig, by the way, men ellers super-godt tip! 👍

   Svar
  1. Maude Forfatter

   Det er nemlig fredag; pyyyha! Og ingen stole har overfaldet mig i dag, så måske jeg har succes med at gå under radaren resten af ugen?!

   Svar
  1. Maude Forfatter

   Klart mere min dag i dag end i går… Det kunne også kun gå én vej, vil jeg sige…
   Rigtig god weekend til dig i lige måde! 😘

   Svar
 5. Ellen

  Du godeste dog. Hvis ikke det lige kom fra dig, ville jeg ikke have troet på, at der kunne overgå én person SÅ mange møgting på en og samme dag. Sad kollega i stolen, da du brød den sammen?
  Jeg håber din fredag er gået langt, langt bedre … jeg er meget glad for, at det ikke er fredag d. 13. i dag 😀

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Ja, hvis det havde været fredag den 13., så havde alt håb da været ude. Kollega sad faktisk på stolen, men havde heldigvis utroligt hurtige reflekser; det kunne faktisk have været virkelig dramatisk, så set med de briller er det – når alt kommer til alt – en solstrålehistorie! 😝

   Svar
   1. Pendler-Mor

    Jep – sad på stolen da det skete 😊 Det var faktisk ret vildt – Maude listede bare lige så stille forbi og krashj, bang, bum, så lå ryglænet på gulvet i hele 3 dele….
    Vi har efterfølgende funderet lidt over hvem, der plejer at sidde i det lokale, for det viste sig at mine to side-damers stole var 4 nanosekunder fra at lave samme stunt!!
    En konspiration eller bare virkelig dårlig vedligehold ??!!??

    Svar
 6. S.

  Jeg håber fredagen var rigtig god og ordentlig ved dig. Og så tak for en vældig sjov og malende beskrivelser af alskens ulykker der overgik dig igår. Jeg kom til at grine lidt. Bare lige lidt. undskyld. Men SU skriver godt. Virkelig godt!
  Ha en skøn skøn weekend! Kh S.

  Svar
 7. Laila

  Phyy,måske I skal overveje pigdæk på cyklen;0)Godt mindste pode ikke kom rigtig galt afsted.
  Hmm,sådan en dag skal bare springes over, imens man krydser alt hvad der krydses kan og håber på at den næste dag bliver bedre;0)
  Fortsat god søndag.

  Svar
 8. Malin

  Ha ha ha, nej ingen normale dage til dig, please. Disse dage er meget mere underholdende for os andre at læse om! 🙂 Jeg håber at du har hentet dig fra denne torsdag og at du haft en lid mere rolig weekend! Men i morgen er det jo mandag igen – spændende at se, hvordan den bliver 😉

  Svar
 9. /ks

  Men hvordan så med de der hashpåvirkede måger? Hvor fik de hashen fra? Og er de fortsat skæve? Måske de kan hjælpe med mødereferat? Og hvordan får du tiltusket dig et møde MED frokost? (Det vil jeg også).

  ps. var det Kaj og Bøje?!

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Det er en utrolig lang historie med de hersens måger, I can tell you, de kræver næsten et indlæg for sig selv, men det ville muligvis blive for sort…. 😝

   Svar
 10. Maria/Slinkypiinky.dk

  Ahahaha (igen) hvor er det sjovt med den sms du sendte til din mand!

  Nu skal du høre hvordan det foregår hjemem hos os; jeg møder kl otte (de ti dage ud af 28 jeg møder på job), og de dage – der tager Tim op at træne (sygt, bare sygt – han træner hver morgen kl 5:30 i FW), og så kommer han tilbage og henter Alvin – for at køre op at aflevere ham. Jeg MAGTER IKKE at aflevere ham, når jeg skal møde kl 8. Og nu bliver jeg næsten helt flov over at skrive det med det ene barn jeg har, ha ha, du er jo en slags overmenneske!!!
  Men hils din mand og sig, at jeg got your back! Før 7? Det er psykopati!!!!

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.