Ugen der gik

….i (brud)stykker:

Mandag:

Tirsdag:

Onsdag:

Torsdag:

Fredag:

Hvis man nu skal se det fra den positive side, så er det virkelig rart, at flyverdragtsæsonen nu er ved at være slut. Men altså. Mindste Pode har ikke et eneste par hele bukser tilbage.
Fuck.

Nå, til helvede med det; solen skinner, alting springer ud, og jeg har denne her på hjernen:

Dagens sang

“Forelsket i København”

Ha’ en fantastisk weekend!

38 tanker om "Ugen der gik"

 1. Mette

  ha ha ha ha altså det er fedt og moderne med huller… Jeg klippede dem selv i mine bukser i 80-erne. I sidste uge spurgte the tween og hun måtte klippe hul i sine bukser. Hun fik lov selvom hun tøvede en anelse, da jeg fortalte jeg gjorde det samme i hendes alder….. At da var det moderne…… Hun var ret skeptisk. Go’ weekend, kære.

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Nej, jeg kan godt forstå det får poden til at tvivle, når det viser sig, at forældrene har gjort det samme 😂 – så er sejhedsfaktoren bare pr. definition mindre…. Mine poder spørger ikke, det sker bare HELT automatisk…
   Har slettet din dobbelte kommentar, men sidst det skete kunne jeg ikke slette den ene uden ikke også at slette den anden; det var meget mystisk!

   Svar
  1. Maude Forfatter

   *SUK*…. Deterenfasedeterenfase…
   Og det som starter med et lille hul den ene dag bliver til et par totalt flænsede bukser den næste. Det er på ingen måde til at komme udenom…

   Svar
 2. Kristine

  Vask og tør bukserne og stryg buksebenene glatte. Køb lapper, der kan stryges på, evt. kan de deles (klip), men lappen skal rigeligt dække hullet ellers er der bare et hul med det samme, da stoffet tæt på hullet er tyndt og nemt går i stykker. Læg et stykke bagepapir inden i buksebenet og stryg. Voila nu er der hele bukser. Hvis knægten vil være mere street og du vil have, at han har hele bukser på, så stryg lapperne på fra vrangen. Nu har I hele bukser og sparet miljøet for spild og pengepung. Win win.
  God weekend

  Svar
 3. Aargang73

  Åh, jeg kan huske den tid – nyyyyyd det! Det er oftest et tegn på at de er ude og LEGER! Når de sidder foran computeren, bliver de hverken snavsede eller ‘går i stykker…

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Nej, jeg lang godt se, at der er lidt længere imellem hullerne på ældstepodernes bukser… Men ja; helt klart hellere aktive børn og huller i bukserne end det modsatte! 👍

   Svar
 4. S.

  Det er total street 😉 ellers må du lappe. Kan du måske sy lapper på indefra så kan man se hullet men ik knæet …
  🙂

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Det må overvejes. Foreløbigt får de lov til at ligge weekenden over. Eller til søndag, som minimum…. 😝

   Svar
 5. Fruen i Midten

  Det er da bare totalt skønt: du har en aktiv Pode, og I lever i en tid, hvor hullede bukser er okay, ja ligefrem Streets, som S. skriver. Og som bonus er det stort set næsten forår 🙂

  Svar
 6. Lene

  God weekend og pøj pøj med lapning når weekenden er overstået. Jeg synes tit det er fodbolddrengene, der får huller i bukserne. Min søn var Zorro, ridder og ninja turtle, og de fik ikke så tit huller på bukserne 😉

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Du har helt ret! Nu ved jeg selvfølgelig ikke med ridderdrengene, for jeg har kun bolddrenge, men hollllld da op hvor har vi mange par hullede bukser! 😳

   Svar
 7. /ks

  Tak for sangen. Tusinde tak for sangen 🙂
  Yngstebarnet herhjemme og jeg, har besluttet at bukser uden hul på knæene er dømt ude!

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Top dollar; bukser med huller rocks! Og selv tak for sangen – har nu fået smittet Mindste Pode med sangen, så nu går han rundt og synger ‘Forelsket i København’ mens han bygger LEGO… 😜

   Svar
    1. /ks

     Ny variant (Yngstebarnet). Kører sammen i bil:
     Moar synger: “Du og jeg …
     Yngstebarn synger videre: ” … kører sammen på motorvej”.
     Moar kigger spørgende på yngstebarnet.
     Yngstebarn; “Hvad? men det gør vi da! Lige nu!”

     Svar
 8. Ellen

  Lidt surt måske med de mange penge der går til tøj (og sko?), men jeg tror bare man skal glæde sig over, at ungerne overhovedet er i stand til at slide det 🙂

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Der gør jeg bestemt også, ingen tvivl om det! Men denne her uge har været lidt ekstrem….😳

   Svar
 9. Mie

  Kender det alt for godt! Min på 10 år er også god til de huller der og lige for tiden har han lapper syet på knæene af alle sine bukser.
  Har i andre også oplevet at selve lapperne bliver flænset eller pillet af? 😀
  Jeg tror måske at de har en leg som handler om at få dem revet af?

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Min knapt-ti-årige er ikke helt så udfordret på buksefronten som din, lyder det til, så det er mest Mindste Pode (der snart er seks), som kører det bukseshow dér hjemme hos os. Jeg har haft købt nogle strygelapper, med fodbolde på, for eksempel. Og lige så sejt han synes det ser ud når de bliver vist frem, lige så meget hader han det, når han har dem på (“det føles som om der’ en NÅL, der stikker lige ind i mit knæ!!”) – så ja, der bliver helt klart pillet og kradset i lapper… *Dybt suk*
   Rigtig god søndag til dig! ☀️

   Svar
   1. Mie

    I det mindste lyder det ikke som om at du har samme problem som mine forældre havde med min bror :p
    Når ham og hans venner havde lapper på knæene så testede de hinandens for at se hvem der havde de stærkeste lapper haha. Jeg var vidne til det et par gange, hvor de hev og flåede i hinandens lapper og den sidste der stadigvæk havde mindst en lap på knæet havde vundet 😮 Så ret ofte hang hans halvt afrevet i en uge indtil vores mor fik samlet overskud til at sy dem helt fast igen.
    Skøre drenge!

    Svar
    1. Maude Forfatter

     Mine poder var blevet offentligt henrettet hvis det var dem, der testede deres lapper, det tror jeg godt jeg kan sige med statsgaranti!! 😝 – men ja, skøre drenge!

     Svar
 10. Birgitte B

  Det er top-moderne med huller jo! Så han er bare med på noderne. Min yngste har lige skamferet et par (som var i helt original stand) og klippet 4 (!) huller i dem. Han var ikke top populær lige der. Kh. Birgitte

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Top-moderne indeed. Udfordringen er bare den, at hvis der er hul den ene dag, er bukserne flænsede den næste… Har nu været igennem en længere lappeproces. Suk. Med hensyn til din pode, så var der dømt dødsstraf hvis det var mine poder der sådan flænsede med vilje. Mindste Pode lever på en midlertidig benådning….

   Svar
    1. Maude Forfatter

     Jeg tror desværre IKKE at jeg lægger billeder af lapperne op. Men jeg har fundet en løsning, der indtil videre har overlevet en børnehavedag (altså i går, mandag). Jeg købte sådan noget dobbeltklæbende halløj i en stofbutik. Dernæst valgte jeg et par bukser, som skulle agere lappestof. Så strøj jeg halløjsaet fra stofbutikken på den pæne side (altså ydersiden) af de kasserede bukser. Så får du et stort stykke lappestof som du kan klippe lapper af bagefter. Så klippede jeg en del lapper ud af stoffet, og lagde en lap UNDER hullet og strøg på, sådan så der bare er kommet et nyt lag stof under det første hul. Afhængig af hullets størrelse skal du nok have et stykke strygestof mellem bukserne og strygejernet, så du ikke stryger det blottede lapstykke fast på strygejernet!.. 😜

     Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.