Dagens udfordring:

Mindste Pode: ”Mor, kan du overhovedet sige som en tigerhaj?”
Mig: ”….Øh nej?”
Mindste Pode: ”Den siger sådan her: Hååårrrrrhhhh…”
Mig: ”Okay? Jeg vidste slet ikke at en tigerhaj kunne sige noget!”
Mindste Pode: ”Nå! Men det kan den; den siger sådan her: Hååårrrrrhhhh… – kan du sige det?
Mig: ”Nej, det tror jeg bestemt ikke….”
Mindste Pode: ”Prøv! Det’ ik’ særlig svært. Man skal bare åbne munden, og så sige ’Hååårrrrrhhhh…’. Det’ ret let!”

Når man så prøver, så ser det sådan her ud:

Jep.

Og nu er det så, at jeg spørger dig:
Kan du måske sige som en tigerhaj? Hva’? Prøv engang, det er slet ikke særlig svært….

Jeg tror bare, jeg går i seng nu.

28 tanker om "Dagens udfordring:"

 1. Emilie

  Manden: Hvad laver du?
  Mig: Øver mig på at sige som en tigerhaj.
  Manden: ???
  Mig: Jeg ved ikke om lyden er rigtig, men det ser sådan her ud .
  Manden: Jeg går i seng.

  Svar
 2. Dorte

  Kan ikke engang sige som en due – noget hele den øvrige del af familien excellerer i. Tilsyneladende det min mand har bibragt til ungerne :-))

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Altså, jeg kan sgu’ da heller ikke sige som en due? Tror bestemt heller ikke Mindste Pode kan…. Man ved selvfølgelig aldrig, indtil i går vidste jeg jo heller ikke, at han kunne sige som en tigerhaj…

   Svar
  1. Maude Forfatter

   Gud ved, hvordan man gør det forkert? Jeg må være ekstra opmærksom næste gang jeg støder på en tigerhaj!

   Svar
 3. Fruen i Midten

  Øhm, det ved jeg ikke rigtigt,om jeg kan. Det kommer nok lidt an på trykket. Hvis det skal siges som ‘Hååårrhh, hold nu kæft din klaphat’, så er jeg helt sikkert ekspert. Men hvis det er sådan lidt mere lidenskabeligt a la ‘Hååårrrhhh, hvor er du min soulmate tigerhaj?’, er jeg nok lidt mere på gyngende grund … Tak for godt grin 🙂

  Svar
 4. S.

  Jeg vidste heller ikke tigerhajer kunne sige noget. For de har jo vand i munden. Eller måske har de de slet ikke?! Hvis de siger en lyd så tror jeg på fruen i midtens råd om de to forskellige måder at sige som en tigerhaj på… god weekend! Kh S.

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Altså med den lyd, de siger, så tror jeg faktisk slet ikke de har vand i munden?…
   Også rigtig god weekend til dig! ❤️

   Svar
 5. Celena

  I am sure that your tiger shark impression was awesome 😉 That talent would be great to bring to the office… to use during really boring meetings 😉 xox

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.