Om the bra from hell

(Nej, absolut ingen affiliate links)

Okay så. Nogle gange er det bare virkelig er svært at være tjekket. Og ha’ styr på sine gevandter samtidig. Hovedsageligt det sidste er åbenbart en større udfordring for mig end jeg i virkeligheden magter. Tag nu forleden dag, hvor jeg – som på så mange andre dage – er på arbejde.

Dagen er startet vældig godt. Outfittet er velvalgt, og på ingen måde tilfældig. Og grunden til, at der er blevet tænkt lidt ekstra over tingene denne dag er, at nogen har været i Jylland på lejrskole, og skal hentes på Hovedbanegården af undertegnede: Hallo, der er lissom andre forældre involveret her; andre mødre! Intet kan overlades til tilfældighederne!

Og eftersom denne nogen skal hentes på Hovedbanegården i direkte forlængelse af arbejdsdagen, har jeg også en relativt stram tidsplan. Og det er derfor ikke godt, da det sådan cirka ti minutter inden min planlagte sortie åbenbart bliver for kompliceret for mig både at hælde kaffe ind i munden OG synke det. Ja. Og da jeg konstaterer at kaffen har været på afveje, er det, at jeg lige hiver lidt ud i den nederste kant af den t-shirt jeg har på, for at se opfanget af skaden.

Mod min forventning er t-shirten heldigvis kaffefri. Til gengæld opdager jeg nogle spøjse plamager. Nogle ret store nogen, sådan i brystområdet. Ja, det er skønt, og det bliver bedre endnu:

Jeg er lidt overrasket over, at jeg (der er en frossenpind) alligevel har svedt så meget, og på så mærkelig en måde. Endnu mere underligt er det, at stoffet ikke virker fugtigt? Meget mystisk.
Så falder tiøren: Min bh har simpelthen haft et uheld!…. Ja, det lyder grotesk, men er ikke desto mindre sandt. For eftersom tre børn har aflivet mine bryster og forvandlet dem til teposer, så har min forfængelighed set sig nødsaget til at booste attributterne med nogle vatterede bh-udgaver. Og en enkelt silikoneversion, viser det sig. Og jeg vidste det ret beset ikke før de lækkede. Samtidigt! Og jeg kom til at se sådan her ud:

Just another day on the job.

Panik er helt sikkert ikke en fyldestgørende betegnelse for hvad jeg føler på det tidspunkt, da jeg konstaterer, at jeg ligner en overstimuleret malkeko. Spørgsmålet, der med det samme melder sig, er:….. hvor længe? Altså, jeg har jo siddet til møder og alt muligt… Intetanende…

Ohh… hvem der bare havde en lillebitte spade som man kunne grave et lillebitte hul i jorden med, og som lillebitte jeg kunne forsvinde ned i. For altid.

Nå, jeg går ind til Kollega, slår ud med armene, og siger “Houston, we have a problem!”.

Kollega griner. Meget. Og længe. En anden én ville muligvis mene for længe, men Kollega kvitterer dog samtidig med at sige, at hun har siddet ovenpå et eller andet herreklamt i toget, som stadig sidder fast på bukserne. Jeg nærstuderer Kollagas bagdel i en rum tid uden dog at ane skyggen af det klamme fra toget. Men uanset, er noget solidaritet altid velkomment, hvor usynligt det end er.

Tilbage til the situation:

Du skal huske på, at jeg har en tidsplan, og jeg spørger derfor Kollega, om jeg muligvis i stedet for at ligne en lækageindehaver eller en fuldtidsammer uden aftager, ikke bare kan gå for at være én, der blot sveder enormt meget temmelig regionalt? Jeg tror faktisk, at jeg muligvis trygler Kollega. Men Kollega er helt klar i spyttet: “Det sidder bare HELT forkert!”

Damn!

Heldigvis bor jeg tæt på mit arbejde, og der er kun én ting at gøre trods stram tidsplan: Jeg må lige hjem et smut inden hovedbanegården kan frekventeres. Hjemme kan jeg konstatere, at udover at jeg har et lækageproblem, og dertil er i tvivl om hvordan man overhovedet får renset sådan en t-shirt for silikone eller hvad filan det er, så har jeg nu også tøjkrise. Og er du godt klar over hvor vanskeligt, det er i det hele taget at få sådan nogle indsmurte bryster gjort silikonefri? Sikke en proces! Jeg står helt uforstående overfor at der ikke findes en form for hotline man kan ringe til i slige tilfælde. Eller endnu bedre: Et krisecenter, hvor man kan komme ind til en akut debriefing.

Fotodokumentationen får du her;
introducing the bra from hell:

    

Nå, jeg bliver nogenlunde afmonteret for alle bh’ens efterladenskaber, hopper i rent – men på ingen måde gennemtænkt – tøj, og ud ad døren.
Jeg når faktisk alting blot for at opdage, at min deodorant undervejs også har opgivet sit ævred. Derfor får jeg i relativt stinkende – men dog silikonefri – tilstand hentet et styks pode på Hovedbanegården. Rettidigt. Og det er vel det vigtigste, når alt kommer til alt. Men altså: Dybt traumatisk oplevelse. Faktisk tror jeg kun, jeg har set noget tilsvarende i et afsnit af Will & Grace, hvor det her sker:

Hvis du har lyst, kan du se hele afsnittet her, og bemærk lige, at episoden hedder ’Das Boob’.
Jeg er vild med det.

PS: Nej, t-shirten blev aldrig sig selv igen.

PPS: Butikken har selvfølgelig givet mig en ny bh kvit og frit uden at se skyggen af en bon.
De bemærkede samtidig, at de aldrig nogensinde havde set noget lignende. Virkelig?…

PPPS: Gode idéer til hvordan jeg nogensinde skal se mine kolleger i øjnene igen modtages med kyshånd.
Den er svær, ik’?…

34 tanker om "Om the bra from hell"

 1. Gitte

  Hvis det er til nogen trøst, så har jeg moret mig så højt og længe af dette indlæg, at jeg kom til at tisse lidt!! I bukserne- siddende på just nypolstret stol i uld😬 ( Dam you knibeøvelser)

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Åh nej!! Men du har helt ret: Damn you, knibeøvelser! – kunne ikke ha’ sagt det bedre selv!

   Svar
 2. Birgitte B

  Oh dear, er på et eller andet sted glad for, at jeg ‘kun’ bruger push-up med vat, hahaha… Håber du får reddet æren (personligt har jeg haft en cowboykjole, som opgav at forblive knappet – trykknapper – forneden. med udkig til… ja, lad os sige, at jeg var glad for at kollega havde sikkerhedsnål og at jeg havde strømpebukser på.)
  Kh. Birgitte

  Svar
 3. Fruen i Midten

  Åh nej – fnis – hvor forfærdeligt – mer’ fnis!

  Enten går du direkte på sommerferie nu og kommer tilbage, mens alle de andre er væk. Når dine kolleger en gang kommer tilbage, har de fået så meget sol (og rosé el. gin-tonic), at de ikke kan huske deres egne passwords og slet ikke underlige pletter på din bluse.

  Eller du går all in på, at du faktisk har nogle ret søde kolleger, der – når de er færdige med at grine – stadig synes, du er en hel fin kollega, som de gerne vil sidde ved siden af både i kantinen og til møder.

  Pøj pøj med hvad du end vælger 🙂

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Ferie med omgående virkning lyder som en virkelig god (og tillokkende) idé!…. Dét, eller måske et par solbriller. Nogle store nogle. Forever…

   Svar
 4. Lisa

  Åh altså, tak for grinet! På vegne af alle kollegaerne kan jeg love at vi til enhver tid står ved både dig og dine mærkelige pletter, der skal langt mere til at skræmme os væk!
  Kram

  Svar
 5. Øglemor

  Hahahahh, det er sjovt! Tænk, at begge silikonedimser opgiver ævred samtidig. Dét er da mærkeligt. Og RET sjovt! Især for mig, der skal nøjes med at læse om det og slipper for at gennemleve det 😉

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Det er mega-mærkeligt, what are the odds?!… Men ja, vær du blot glad for, at du ikke skal gennemleve det…

   Svar
  1. Maude Forfatter

   Jo. Det skete. Faktisk.
   Satser på at noget fortrængning gør underværker på et tidspunkt…

   Svar
 6. Pendler-mor

  OMG – det er altså bare for sjovt, på den absolut mest tå-krummende måde 😯😯
  Jeg havde engang en lignende BH, men den røg ud – den var simpelthen for varm!
  Jeg kan jo iøvrigt kun erklære mig enig med Lisa – der skal væsentligt mere til at skræmme os væk 😉😉😉

  Svar
  1. Maude Forfatter

   I er SÅ søde, er I!
   Vær du glad for at du smed den bh ud – se bare hvad der kunne være hændt!! 😳

   Svar
 7. Anette

  Tak for grinet… her er det mest tandpasta løber og hunde hår….
  tør du overhovedet gå med den nye bh?
  Måske tshirt kan rense med noget krasbørstigt, hvis den alligevel er død kan det jo være vær at prøve noget den egentlig ikke kan tåle… altså andet end silicone.
  elsker det afsnit af Will og Grace… savner serien.

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Ekspedienten har FORSIKRET mig om, at den nye bh ikke er forsynet med nogen som helst former for flydende ting og sager!….

   Svar
 8. Monica

  uf altså. og lidt skralderfnis…
  og sådan en som mig tænkte man kækt kunne troppe op på banegården med lækage og alt, slå ud med armene og udånde et GODT han kommer hjem nu, er lige ved at sprænges !! bare for at se de andres ansigter… men det siger nok mere om mig… ( #tiltidermørkesorthumor)

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Nåja – tænk, den version havde jeg slet ikke overvejet! Det ville virkelig få nogen op på dupperne! 😝

   Svar
 9. Ellen

  Hahahahhhh – netop den slags ustyrligt pinlige, men lige så ustyrligt morsomme ting, som altid sker for alle andre end en selv … sagde du sikkert også, lige til det skete for dig 😉
  Tak for grinet!

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *