10 sporadiske tanker fra en skolepicnic i Frederiksberg Have

– Gud, nogle fede solbriller Josefines mor har på! Jeg må prøve, om ikke jeg kan rykke lidt tættere på, sådan heeeelt diskret, så jeg lige kan se, hvad det er for nogle?….. Noget med D?… Står der ‘D’?…

– Ej for helvede? Har jeg huller i strømperne?! Det sku’ jeg nok lige ha’ tænkt over en ekstra gang inden jeg smed skoene. Hvor PINLIGT!! Findes der en måde at sidde på, som ikke ser lige så ukomfortabel ud, som det føles? Hvor man ikke viser alverden sine hullede strømper that is?…
Ja, for det er godt nok mange dage siden neglelakken var intakt, så det ville være endnu værre, hvis jeg også smider de hullede strømper… Bugger!

– Okay, hvorfor har vi SÅ mange pletter på vores picnictæpper? De ligner jo noget, der er løgn. Anders’ forældre har nogle virkelig pæne tæpper. Deres tasker er også ret lækre… Måske jeg lige skal tænke på at opgradere picnic-gearet til næste gang? Har der ikke lige været vattæpper på spotvaretilbud i Netto, forresten? Eller var det i forsommeren, monstro? Hmm?

– Så, nu hyler Mindste Pode. Han ser i øvrigt ud som om han godt kunne trænge til at blive kørt igennem en guldvask; han kan uden problemer agere før-delen i en vaskepulverreklame. Altså bortset fra, at jeg ikke kan se hvordan noget vaskepulver kan udrette mirakler på nuværende tidspunkt.

– ….Heldigvis er han meget sødere end Cornelias lillebror. Jesus Kristus. Og hvordan kan de forældre IKKE være skilt? Jeg havde ikke holdt i fem minutter.

– Okay, Christoffers forældre drikker vin. Jeg trænger til vin. Hvorfor tænkte vi ikke på vin? Hvorfor sidder vi med Nescafé og hindbærbrus når man kan drikke vin? Note to self: Gå ALDRIG ned på vin til picnic (jo mere, desto bedre, apparently).

– Hooold da op, Axels far har godt nok lagt sig ud siden sidst. Åh Gud, nu bøjer han sig ned og flasher toppen af sine baller!! Oh my God, kig den anden vej, KIG DEN ANDEN VEJ!!

– Nånå, Oscars far har skiftet job igen – det er jo slet ikke til at følge med. Men hvorfor er det, at ALT hvad jeg lukker ud i den forbindelse får det til at lyde som om jeg har en IQ på 31? De må synes jeg er mega-mærkelig. Det gør de helt sikkert. Jeg er også mega-mærkelig… Jeg bliver virkelig nødt til at anstrenge mig for at opføre mig helt, helt normalt. Stay cool – kom nu! Pis’ os’, det virker ALDRIG!!

– Okay, Caroline, hold lige snitterne fra min søn. Hallo!

– Nå, nu synes jeg godt nok vi har siddet her og blomstret længe, Gud ved hvad klokken er? Hvornår kan man tillade sig at smutte? Har pænt mange lægkramper, og en dødsdom hængende over mine strømper.
…..

12 tanker om "10 sporadiske tanker fra en skolepicnic i Frederiksberg Have"

 1. Hanne

  Spot on – igen 🙂
  Du minder mig lige om, hvorfor det er så dejligt ikke at have skolesøgende børn mere.

  Svar
 2. Malin

  Gad vide hvor mange af os, der faktisk har på denne måde, men som ikke rigtig kan få sig til at få det sagt… Det er dejligt befriende at se, der er andre end mig, der føler sådan, selv om jeg ikke kan udtrykke det på samme måde som du kan 💕 Heldigvis er jeg også ved at være over det… Næsten – lige om lidt…

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.