Lidt om, hvad Gorm den Grusomme har budt os….

Som så mange andre, har vi også været ramt af de vejrlige udfordringer i løbet af de forgangne fireogtyve timer. Med andre ord: Gorm den Grusomme har hærget. Og hvad du end har måttet gennemleve i den forbindelse, så tror jeg, at jeg måske kan trumfe historien.

Disse billeder taler forhåbentligt for sig selv:

Udsigten fra soveværelsesvinduet

Udsigt fra soveværelset II Udsigten fra vores soveværelsesvinduer i aftes
(Stillads på vej ned)

Ved dagslys
Ved dagslys….

Vores hoveddørVores hoveddør, set indefra

Helfoto (2)
Ta da!!…. Nå, nej…

Hus har, grundet sit nu fatale og småflyvende påhæng, også været i den kulørte presse, foruden at Mand også har været i NEWS på den konto, helt ‘live’. Så nu har Mand fået sine ‘five minutes of fame’. Kunne dog godt ønske mig, at omstændighederne havde været anderledes.

Det var vældigt dramatisk da stilladset væltede; jeg stod tilfældigvis og så ud ad vinduet på det tidspunkt, hvor det skete. Og jeg er stadig lidt i chok. Stilladsvæltningen var kulminationen på en lang dag, som også rummede en tur til Jylland, hvor vi kørte om kap med regn og vind på vej hjem, mens broerne lukkede bag os. Lidt specielt at sidde der i bilen og krydse fingre for at komme over bælterne, mens radioen spillede sange som ”Der blæst’ en vældig wind, den daw ud’ fra west”, ”Wind of change” og flere i den dur.

En times tid efter vores hjemkomst røg så stilladset. Eller en del af det. Resten hang stadig faretruende tæt på vores soveværelsesvindue, hvorfor nogle af os har tilbragt det meste af de resterende nattetimer på sofaen i stuen. Er lidt træt i dag.

Stilladset rykkede sig ikke yderligere, men vores hoveddør var lissom ikke så anvendelig med mindre man er sådan en living-on-the-edge-type. Synes ikke desto mindre det var lidt små-pinligt at kontakte Chef, for at høre, om der måtte arbejdes hjemmefra om formiddagen.
Jeg bor trods alt mindre en 500 meter fra min arbejdsplads. Konkluderede umiddelbart, at der var lidt for meget ”Chris og Chokoladefabrikken” over situationen:

”Halløj Chef, det er Maude! Jeg kan desværre ikke komme på arbejde i dag! Ja, det fordi, du ved nok, vi har sådan et kæmpe-KÆMPE stort stillads rundt om lejligheden, og det fløj simpelthen NED i går aftes! Ja! Og det meste ligger foran hoveddøren, så jeg kan bare ikke komme ud!….”.

Heldigvis kvitterede min chef ikke med et ”Du er her om fem minutter!”, og heldigvis blev det heller ikke så aktuelt, for der kom sådan en Byggemand Bob-agtig type, og bankede på bagdøren for at advisere en anden udgang fra bygningen. På det tidspunkt skulle det gå ret stærkt, og Mindste Pode (som ellers havde gravet sig ned med en iPad) fik en mindre nedsmeltning. Jeg lokkede ham med, at Byggemand Bob stod ude i vores køkken, hvilket fik sat en midlertidig stopper for hans hylen. Den blev dog genoptaget, da Mindste Pode så stod ansigt til ansigt med manden ude i køkkenet. Mindste Pode vendte sig vredt om i mod mig og hvislede (det kan de nemlig godt i 4-årsalderen): ”Mor! Det er IKKE Byggemand Bob! Byggemand Bobs hjelm er GUL!”.

Nå, afsted med os. Kom faktisk kun halvanden time senere på arbejde end jeg plejer, så det kunne have været meget værre.

Og Mindste Pode blev glad igen inden han blev afleveret i børnehaven, hvor han glad sagde til den første voksne han mødte: ”Vores stillads er væltet; min storebror bygger et hus til mig i Minecraft og jeg har fået nye sokker!!”.
Jep. Begivenhedsrig morgen.

Dagens kloge ord

Ukendt:
“Man skal ikke undervurdere vejret; 9 ud af 10 mennesker kunne ikke starte en konversation, hvis ikke det skiftede en gang i mellem”

Storm P.:
“Jeg siger bare at man skal være glad for vejret, sålænge man kan trække det”

6 tanker om "Lidt om, hvad Gorm den Grusomme har budt os…."

 1. Mette

  Ej altså sikke vildt. Håber der bliver styr på stillads med mere snart. Jeg hader blæsevejr og selvom vi ikke var hårdt ramt her, så larmede blæsten og regnen nok til, at jeg ikke sov. Det er selvfølgelig ikke noget nyt men stadig pænt irriterende!

  Svar
   1. Mor-monsteret fra Skøre liv Forfatter

    Jeg tillader mig lige endnu engang at lave et fællessvar…
    Kære Mette, Birgitte og Liv!
    Jep, det var virkelig alt for vildt. Og nu er det gået fra vildt til sådan lidt mere dagligdagstræls: Vi kan nemlig stadig ikke bruge hoveddøren, og vejen er fortsat spærret. Men det får nok en ende på et tidspunkt formoder jeg 🙂
    Jeg har dog en trumf i ærmet: Sommerhuset er også blevet ramt!…. Tænker virkelig på, hvad jeg mon har gjort for at gøre Gorm den Grusomme så vred. Synes godt han ku’ ha’ fordelt sit raseri sådan ud i lidt mindre doser. Men selv ikke Gorm kan gøre gjort ugjort, så nu tager min mand sit skovridder-outfit og drager afsted på noget træophukning her i weekenden. Træ ligger i naboens have, så det skal gå lidt tjept….
    Pas på jer selv derude!
    Kærligst, mig.

    Svar
 2. Liv ☆

  Vil gerne se skovrider-outfit. Helst med indhold 😉
  ps. min hjemlige ByggeBob har slet ikke hjelm på – kan godt se at det er nederen ift. yngste pode. (Men nu er ovennævnte ByggeBob jo så altså heller ikke på nogen måde noget der ligner en rigtig ByggeBob. Tsk tsk).

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.