Lidt ude af sync… #6

Ja, jeg er ikke kommet videre. Monstro du husker, at jeg sidste gang, jeg kørte sådan en runde her, var lidt i tvivl om temaoverskriften….? Det er jeg sådan set stadig; det nærmeste jeg er kommet en ny overskrift, er ‘Hverdagskiks (helt uden krummer)…’, og den holder heller ikke. Back to scratch, som man si’r. Anyways, konceptet er det samme som altid; here we go:

Lidt ude af sync…

…når man har sneget sig ind på handicaptoilettet (og JO! Jeg ved godt, at der er en særlig plads i helvede til folk, der gør den slags). Nå, men så sidder man dér, og opdager på det helt forkerte tidspunkt, at man har glemt at låse døren. Ja, hvad kan jeg sige? Kom glad! The more, the merrier. Og var der noget, du ikke fik set, by the way?
(Ingen, der nævner noget om karma med et eneste lillebitte ord, vel?)….

…når man kommer cyklende, og spotter Chef ved metrostation. Man vinker meget, og ihærdigt, og supplerer armbevægelserne med skingre tilråb: “HALLØJ CHEF!! Cheee-efff! Hej-hej, Chef?…”.
Chef ser ingenting. In-gen-ting. Det gør til gengæld de kinesiske turister, der kommer gående bagved Chef. De er tilsyneladende glade for vinken og tilråb. Tip hermed videregivet.

…når man siger godmorgen til fodboldtræneren mandag eftermiddag klokken 17.
Jeg har faktisk generelt lidt svært ved at sige det rigtige, når jeg siger goddag og farvel til folk. For eksempel siger jeg også konsekvent “Kan du sove rigtig godt?” til mine unger, når jeg tager på arbejde om morgenen.
Varianterne er mange.

…når man erkender, at det mest spontane man har foretaget sig i løbet af det sidste års tid, er at satse på bestilling af ‘dagens skærekage’ til et møde, fremfor på de skudsikre hindbærsnitter. Lidt spændende, om det så er gulerodskage, eller den med kokos ovenpå, hva’?…
#Livingontheedge

… når man bestiller mad på stamcaféen, og tilføjer “jeg behøver ikke de dersens mærkelige kartofler”. Tilsæt tjener med anstrengt (omend stadigt høfligt) ansigtsudtryk.

… når ens pode beslutter sig for at anlægge en stemmeføring a la Lotte fra Fredagsbio. Hvis din hukommelse svigter dig, kan jeg afsløre, at der er tale om den lidet flatterende halvdel af Anna og Lotte-duoen, som i farve-TV’ets grønne ungdom rullede over skærmen hver fredag klokken 18-nul-nul-dut. Nå. Men vi mangler sådan set bare dukken Georg, så er vi der.

… når man er ude at gå med verdens mindste legekammerat, der begejstret peger op på en valgplakat med borgmesteren, og udbryder:
“SE! Se, det’ mig! Det’ mig!! Der er BRILLER!”
Ja, dét er der… Og måske vi lige skal ha’ talt lidt med din mor og far om at få justeret styrken lidt på dine, så du ikke går rundt og tror, du er en midaldrende lokalpolitiker?

… når man tager sig selv i at tænke, at ham dommeren derinde på banen egentlig er ret lækker. Og det er sådan set meget heldigt, for når man får finjusteret det dersens syn (meget apropos), finder man ud af, at det er ens bedre halvdel ❤…

That’s all, folks!
Ha’ en FANTASTISK aften derude!

24 tanker om "Lidt ude af sync… #6"

  1. Maude Forfatter

   Er du vimmer; vi ELSKER pomfritter!! ❤️ Nej, der er tale om sådan nogle mærkelige krydrede tingester, som slet ikke burde ha’ sin gang på jord, tsk-tsk…

   Svar
 1. Marie

  Okay den der med handicaptoilettet: jeg mener ikke at der er noget odiøst (?) i at bruge dem selvom man ikke er handicappet. Der er vel ingen grund til at en handicappet skal kunne komme hurtigere på toilettet end andre, det handler vel kun om indretning og plads? #jegbrugeraltidhandicaptoilettet! #derersomregelogsåmererent

  Svar
   1. gravidgrahvad

    Jeg er enig med Marie. Jeg bruger stort set også altid handicaptoilettet – også fordi jeg som regel har en hærskare af børn med mig, som alle insisterer på at gå med, når jeg skal tisse. Og det kan altså godt blive lidt trangt i en helt almindelig toiletbås.

    Svar
 2. Kisser

  en særlig plads i helvede til folk, der gør den slags….
  når det så er sagt, så kan jeg fortælle, at der er en fandens god udsigt fra dette helt specielle sted 🙂

  Svar
 3. Ellen

  Hvis handicaptoilettet er ledigt, så bruger jeg det – kan ikke helt se, hvorfor det ikke skulle være i orden 🙂
  Bortset fra det, så elsker jeg bare dine malende beskrivelser af alle de der små hverdagsbegivenheder.

  Svar
 4. Fruen i Midten

  Jeg gider altså heller ikke stå i kø, hvis handicaptoilettet er ledigt, og der ikke er en handicappet at skue i miles omkreds. Og hvis det kan være en trøst, så siger jeg også tit ‘godnat’ til både Donnaen og Gemalen om morgenen, når jeg går.

  Ellers er jeg ret vild med din underholdning af de kinesiske turister. Fin service, synes jeg 😉

  Svar
 5. Lene

  Tak for tirsdagssmilet 🙂 I weekenden formåede jeg utallige gange at trække alle ord, der skulle siges sammen til noget totalt uforståeligt undtagen for mine to søster, som heldigvis var dem, der skulle høre dem. Men vi snakkede så meget, at jeg så gerne ville sige så meget på så kort tid som muligt 🙂

  Svar
 6. Birgitte B

  Åh jeg har også lige sagt ‘sov godt’ til min søn i morges, da jeg satte ham af på skolen… trænger sgu til juleferie – og det er ikke engang december 😉 kh. Birgitte

  Svar
 7. Anette

  Du skal ikke snige dig ind på handicaptoiletter.
  De er bare indrettet, således alle kan bruge dem, uanset man fx er afhængig af en en kørestol.
  Synes da også, at det ville være dumt, at de skulle stå tomme og ubenyttet til der kom en handicappet forbi og der findes heldigvis ikke noget handicaptoiletpoliti, men det vil nok være bedste at træde bagerst i køen og lade en absolut værdig trængende komme først 👍

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Du har fat i nogle rigtig gode pointer der, Anette! Tak fordi du gav dit besyv med her i kommentarfeltet 😘 (- og næste gang jeg går på handicaptoilettet bliver det med rank ryg. Og jeg husker at låse døren også!)

   Svar
 8. S.

  Altså jeg bruger altid handicaptoilettet – – selvom jeg ikke har nogle funktionsnedsættelser. Primært fordi jeg elsker der er plads – så man slipper for at jonglere tasker, poser og jakker mv. på mikroskopisk toilet. Jeg kan huske der var et spørgsmål i Mads og Monopolet for laaaang tid siden om det var absolut forbudt at bruge handicaptoiletter for ikke handicappede – og der er vidst ifølge M&M ingen nedskrevne regler om hvem der må bruge de der toiletter og hvem ikke. Det holder jeg mig til 🙂
  har også brillieret med sov godt når jeg afleverer på skolen – hehe!

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Hvem der dog bare havde hørt det indslag fra Mads & co.! Men du har ret, det er en balsal, sådan et toilet!
   Kram til dig, S.! 😘

   Svar
 9. gravidgrahvad

  Super fedt, at du synes din bedre halvdel er en snitte – også når du ikke ved at det er ham. 😉

  Og i fht. titel på de hersens indlæg, så kalder Blogsbjerg herself dem for “I øvrigt”, og jeg tænker ikke at det er noget hun har copyright på. Just sayin’ 😀

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Tak, gravidgrahvad – den dækker dog ikke helt min kategori, fordi det netop handler om noget, som er… well, ude af sync…? Men tusind tak for dit indspark!! 😘

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.