Jeg elsker Mand allermest

… når jeg spørger, om ikke han synes det er en fantastisk idé at male soveværelset gråt, og han kigger på mig som om det er det mærkeligste han nogensinde har hørt, men alligevel svarer: “Det gør du bare!”

… når der er tamtam i skolen (noget lidt mere omfattende af slagsen, hvor man skal mødes til boldspil i en park, og hjem til nogen fra klassen bagefter), og Mand spørger, om jeg ikke vil ha’ te med? Hvis nu det blev lidt koldt? Og jeg sukker, og siger, at jeg ikke har en termokande, og at jeg ikke helt magter 4a. Heller ikke i dag.
Så siger Mand, at det er helt okay hvis jeg ikke tager afsted, men når han så kommer hjem fra Netto, så finder jeg denne her i indkøbsposen:

Så elsker jeg virkelig Mand. Fordi han vil gøre alt for mig. Hvis jeg nu alligevel ville med. Og det ville jeg.

… når han køber obskure morgenmadsprodukter fordi de indeholder hvid chokolade. Fordi jeg ELSKER hvid chokolade. Også selvom chokolade, uanset hvilken afskygning den end måtte tage, absolut INTET har at gøre i min morgenmad på nogen som helst tænkelig måde. Så er det tanken, der tæller.

… når det er torsdag allerede på en tirsdag, og man har smadret to toastjern helt selv inden for en ganske kort periode*, og man bare generelt er ved at græde lidt over, at andre var hurtigst, og fik sig skrevet på ‘2 agurker’ til fællesfrokosten i skolen før én selv, og han så siger: “Ved du godt, at du har Chokofanter liggende oppe i skabet?”
Så elsker jeg ham endnu mere.

… når han kommer hjem fra en eller anden absurd butik for børn og barnlige sjæle med alt muligt plastikhejs der er made in China, og som i løbet af nul komma fem får vores hjem til at ligne et garageudsalg af halvautomatiske håndvåben. Fordi det næsten ingenting kostede, og SE lige hvor glade drengene er!… Mand har kun fokus på lykkeeffekten, og ikke på, hvor mange milliarder hans lyssky forretninger er løbet op i (og det er ham, der slet ikke kan se fidusen, bare fordi jeg har købt et eller andet på udsalg. Så tænker jeg på hvad forskellen er, når han kommer hjem fra den dersens butik (eller fra spotvareafdelingen i Netto, for den sags skyld), og siger, at et eller andet kun kostede 35 kroner. Men når han så har købt ti ting til 35 kroner, så er der jo INGENTING sparet…) Men igen: Lykkeeffekten. Og det er den, jeg elsker ham for.

Og i virkeligheden er der mange flere grunde, så det kan være der kommer en vol. 2 på et tidspunkt. Og måske en vol. 3. Men ikke flere unger. Og hey… Vi har faktisk  bryllupsdag i morgen! ❤

* Liste over smadrede ting siden medio-december:
– To toastjern (som sagt)
– En hoveddørsnøgle
– Et par strømpebukser
– En computer
– En sko

28 tanker om "Jeg elsker Mand allermest"

 1. Emilie

  Du har vist været ret heldig med ham mand. Og han har været lige så heldig med dig. ❤

  Ps. Du skulle have smadret begge sko, nu du var i gang.

  Svar
 2. MieC

  Tillykke med bryllupsdagen i morgen.
  Du har da været heldig med Mand, og han med dig.
  P.S. Hvordan smadrer man et toastjern?

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Tak! 💕
   Toastjern nummer 1 kunne simpelthen ikke klare mængden og tykkelsen af de toasts som det lille hjem producerer, og knækkede slet og ret. Toastjern nummer 2 faldt egentlig bare på gulvet, men resultatet var det samme som ved det foregående toastjern. Dårlig karma, tænker jeg. 😳

   Svar
 3. Søs

  Det kan ikke passe! Jeg er sikker på, det var FORÅR, da I blev gift?!? 😆😁 Min kalender påstår dog, at det var sensommer 🤔 Men i hvert fald ikke vinter og frostgrader…
  Og har du virkelig kun ødelagt ét par strømpebukser på 2 1/2 måned??? For det er da ikke noget at græde over; det ku’ ha’ været møj værre… 😂

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Nej, for det var virkelig DYRE strømpebukser, som måtte lade livet under dramatiske omstændigheder alt, alt for tidligt!…
   Faktisk sneede det også den 3. marts i 2006, da vi blev gift på rådhuset (sensommertingen du husker, var kirkearrangementet! 👍).

   Svar
 4. Ellen

  Tillykke med bryllupsdagen!
  Det er så skønt at læse, når kærligheden holder … det er alt for tit, den ikke gør det, så hurra for jer 🙂

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.