Færdig med svømning!

Officielt færdig med svømning med Mindste Pode.  Ikke nok med at sæsonen er slut, jeg gider heller ikke mere… Svømning med børn kan være fantastisk hvis ellers barnet gider vand, men det gør Mindste Pode øjensynligt ikke. Hans karriere som vandløve holdt relativt kort, og siden han gjorde en ende på den, er det gået støt ned ad bakke. Ikke at vi ikke hygger, for det gør vi (…), men selve opholdet i vandet er en smule… hvad skal vi sige… anstrengt. Han klamrer sig til mig, ikke kun med arme, men også med ben, som han kan få viklet om én i en sindig knibtangsmanøvre, så man står mere eller mindre handlingslammet i bassinet med påklistret unge. Som er utrolig svær at afmontere igen. Og kommer op af vandet oversået med kradsemærker. Det ville være synd at sige, at jeg ligefrem har set frem til disse torsdag eftermiddage, og jeg er endda gået så vidt som til at sige til en kollega, at jeg virkelig håbede, at et andet barn kunne lave lort i bassinet så vores træningspas ville blive aflyst. Det er desværre kun sket én gang.

Hvad Mindste Pode til gengæld har syntes rigtig godt om til svømning har været at hælde vand ud over mit hoved. Litervis af klorvand har sejlet ned ad mit ansigt til stor fryd for Mindste Pode, og iflg. svømmelæreren er det et super-godt pædagogisk udgangspunkt. (??!!??) Men hvad gør man ikke, for netop at være et super-godt pædagogiske udgangspunkt? Specielt når der står en fagperson lige ved siden af….

Nå. War is over. Er meget lettet.

Sagt af Mindste Pode på vej hjem fra svømning: ”Mor, jeg ved godt hvad 4+4+4+4 gi’r! Det gi’r MANGE firtaller!!”

IMG_Aftenshimmel alb

Fotograf: Paparazzi Laila

10 tanker om "Færdig med svømning!"

  1. Mor-monsteret fra Skøre liv Forfatter

   Kære Birgitte!
   Nej, jeg tror nok vi holder en pause fra det dersens svømmehalløj for en stund… Så kan han altid, når han bliver ældre, selv krabbe rundt nede i det bassin. Jeg har udtjent min værnepligt som bademonster, undskyld bademester.
   Og nej, på torsdage er der stadig håndbold OG fodbold for Ældste Pode foruden fodbold for Mellemste Pode, så der er stadig gang i den. Jeg tror aldrig at torsdage bliver til helt normale eller okay dage. Det er skæbnen, du….
   Kærligst, mig.

   Svar
 1. Liv ☆

  Nuj, hvad han ikke kan i svømmeren, kan han i matematik. Sådan der!
  Hahahahahaha. Lyder som om at det er meget godt at svømmeholdet stopper i december. 10 klap på skulderen for at du holdte ud så længe! 😉

  Svar
  1. Mor-monsteret fra Skøre liv Forfatter

   Kære Liv!
   Ja, det holdt hårdt med det svømmeri; i virkeligheden burde det være forældrene, der fik diplomer, og ikke poderne….
   Mindste Podes evner udi matematik stammer afgjort fra hans far, og IKKE fra mig. Selvom jeg godt kunne være med på lige præcis den dér udregning….
   Kærligst, mig.

   Svar
  1. Mor-monsteret fra Skøre liv Forfatter

   Kære Anne!
   Ja, de er søde, ungerne, og man skal huske at samle de der kære bemærkninger fra teaterkøerne sammen – det er guld!
   Tak for din kommentar!

   Svar
 2. Mette

  Vores mindstemand hadede vand og svømmehal en til en dag lige pludselig, da han var omkring 4½ tror jeg. Vi prøvede igen en svømmehalstur, da han selv havde udtrykt ønske og han hoppede i vandet (tæt fulgt af faren, da ungen jo ikke kunne svømme) med ordene To Infinity and beyond!!!! Måske vi af en eller anden grund skal takke Toystory og Buzz Lightyear:o) Ved det ikke men det gik i hvert fald over. Vores børn har haft svømning i skolen siden 0 klasse og det har bare været fantastisk:) Jeg var ikke selv vandhund som barn eller voksen så synes det er fint når ungerne ikke gider vand:o)

  Svar
  1. Mor-monsteret fra Skøre liv Forfatter

   Kære Mette!
   Mindste Pode er netop 4 1/2 år gammel, men han er helt klart ikke glad for det. Men det kan være det lykkes om et par år, måske med nogle cartoon-helte som forbilleder… Det er altid godt! 😀

   Svar
 3. Cille

  Vores svømmer i Vesterbro svømmehal med ‘svømmelæreren’. Det er faktisk godt. Og uden forældre i vandet… Ren win, da man så lige får en halv time i absolut ensomhed (!!!!😄😄), når altså ikke der er andre, der absolut skal small talke lige midt i min ugentlige halvtimes RO. Nå, men vi har faktisk solgt svømning på linje med at have seler på i bilen. Ikke til forhandling. Heldigvis kan de egentlig godt lide det – og det bliver bedre og bedre jo bedre de bliver til det.

  Svar
  1. Mor-monsteret fra Skøre liv Forfatter

   Kære Cille!
   Ja, vores to store svømmer også som fisk i vandet, den mellemste svømmede fra han var 8 uger til han var 6 år. Men vi holder lige en pause med ham den mindste….
   Kærligst, mig 🐬

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.