Ting, jeg har misset på min bloggerfærd

I anledningen af at jeg holder mega-meget ferie om et splitsekund, og fordi bloggen runder 3 år lige om lidt, kom jeg til at tænke lidt på alle de ting, jeg har forsømt som blogger. Og der er faktisk en del mangler, som jeg nu indser, at jeg i virkeligheden bør undskylde eller kompensere for.

Jeg nævner i flæng:

…. At fotodokumentere min lækre morgenmad.
Den kommer her – bedre sent end aldrig, som man siger:


Ved godt, at der er alarmerende mangel på marmor, kongeligt porcelæn og noget farvekoordinerede buffet-halløj foruden den obligatoriske soyamælks-latte.
Beklager folkens – det bruger jeg ikke. I virkeligheden er jeg mest til smør. Dog ikke i kaffen.
(Bemærk venligst også den sædvanlige dårlige billedkvalitet hvad angår mine egne billeder).

.…At lave et #udenfilter-indlæg.
Sorry. Filter eller ej, it really makes no difference.

… At lave et dagens outfit-indlæg.
Here you go:


Okay, indrømmet, vi er vist en del dage tilbage i tiden, men jeg har holdt den samme fantastiske stil gennem alle årene med den lille ændring, at jeg nu bruger bukser.

… Skønhedstips.
Well. Lad være med at massakrer dine bumser, så de ligner vulkanen Etna i udbrud. Og hold nallerne fra koboltblå eyeliner. Fik du fat i det?

…. At lave et #metoo-indlæg.
Også selvom det er so much last year. Men jeg har faktisk kun kendt søde fyre. De findes derude. Og hvorfor findes der egentlig ikke nullerdamer? Altså helt uden for kontekst i øvrigt.

…. Affiliatelinks.

…. At beskæftige mig med SEO.
Helt klart dumt, men jeg synes det er temmelig kedeligt.

…. At lave et ‘Ti ting, du helt sikkert ikke vidste om mig-indlæg’.
Vi tager den korte version her, for jeg kan vitterligt ikke komme i tanke om mere end fire i skrivende stund (så spændende er jeg nemlig):

1) Vidste du at jeg er blevet jagtet af politiet gennem Fælledparken på cykel? Nej, vel?

2) Vidste du så at jeg har præsteret at drive til havs på et surfbræt, og måtte reddes af det lokale Baywatch-team i en motorbåd? Ikke mit stolteste øjeblik ever.

3) Du vidste med statsgaranti heller ikke, at jeg er VILD med SingStar: Slip mig løs, and I’m all yours, undskyld, unstopable. Virkelig ærgerligt at jeg ikke har en tone i livet, når nu jeg åbenbart render rundt med en Julie Steincke i maven. Min musiklærer i 1.g. græd – and I kid you not – da jeg sang Don’t cry for me Argentina, og det var IKKE glædestårer. Hun var også et meget følsomt menneske, og ud fra den betragtning burde jeg måske ha’ valgt noget, der var knapt så højt i diskanten. Jeg har tit tænkt på, om hun mon fik en form for tillæg som kompensation for at lægge ører til elever som mig.

4) Det sidste, som du i denne omgang måske heller ikke vidste, er at jeg er absurd bange for:

 • Frøer og skruptudser.
 • Hajer. Heraf den førnævnte episode med surfbrættet. Og nej, der var ingen hajer i Århusbugten – heller ikke den dag, men jeg vil gerne benytte denne lejlighed til at sende min særlige tak til Steven Spielberg for at arre min sjæl for altid. Tak.
 • At køre bil, og fare vild. Her skal du forestille dig Tom Cruise, storsvedende med sammenknebne øjne i en let slingrende flyver (okay, et jagerfly, så), mens han prøver at fatte sig. Præcis sådan sidder jeg, mens jeg skæver til GPS’en og mumler “come on, talk to me, Goose!!”.
 • At komme for sent. Til aftaler. Til fly, der skal lette, og færger, der skal sejle. Jeg er bange for at komme for sent til stort set alt, basalt set – også til livet.

… En giveaway!! Hallo, sådan en skal vi da snart ha’ på banen, skal vi ikke?! Altså ikke at jeg lige på stående fod har andet end en lillebitte pose matadormix…. Det må blive næste gang.

Kram fra mig – og rigtig god sommer! ❤

24 tanker om "Ting, jeg har misset på min bloggerfærd"

 1. Anne

  Jeg er så enig med rijaH, og den med Tom Cruise – er SÅ sjov når man (jeg) var teenager i firserne 😉
  Akke, ja.

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Ja, så ved du præcis hvordan jeg har det i en bil! Stadig én af mine yndlingsfilm, i øvrigt!… 😝

   Svar
 2. Skalotteløg

  Håhåhåååå, forestiller mig skønsang på højde med det, ham fra Gramsespektrum leverede… Og det solgte sguda meget godt? 😉

  Lad os lave en SingStar-date! Jeg er sikker på, vi to ville få en fest. Vi har langt til naboerne hjemme hos mig! Jeg siger i øvrigt ikke, at det var den eneste grund til, at vi flyttede på landet, men det var helt klart en af dem – at jeg kan skråle uden dårlig samvittighed 😉

  GOD FERIE!

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Tak, Skalotteløg!! Jeg kan godt se, det er et af de helt store plusser ved at flytte på landet (hvorfor går det først op for mig nu?!) – ja, lad os lave en SingStar-date engang, det kunne være voldsomt hyggeligt!

   Svar
 3. Fruen i Midten

  Godt, du nåede netop dét inden din mega-meget ferie om et splitsekund. Nyd den nu, ferien og lad være med at bruge for meget tid på at lede efter dit gelænder. Du gør det godt, både med og uden – gelænder altså 🙂

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Tusind tak! – Jeg gider ærligt talt heller ikke bruge mere tid på det gelænder!… Nu er der dømt afslapning! 🌻

   Svar
  1. Maude Forfatter

   Jeg overvejede faktisk matadormix’en som giveaway et kort øjeblik indtil jeg fandt ud af, at jeg simpelthen holdt for meget af den til bare sådan uden videre at kunne gi’ den bort…

   Svar
 4. Ellen

  Hehe, det er godt nok svært at fare vild i en bil i disse så udmærkede gps-tider, men angst er jo sjældent rationel.
  Du ønskes en fantastisk ferie herfra!

  Svar
 5. VenterPaaVinBlog

  Jeg samler ALLE babyfrøer op! .. medmindre jeg er igang med at komme for sent (er der altid 10 minutter før alligevel)

  Tilgengæld står tårene i øjnene på mig nær mariehøner og sommerfugle. No shit, frygter de vil jagte mig og sidde i mit hår, kan ikké ha’ det! 🙈

  – A

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Haha! 😂 Vi er tossede alle sammen – men godt at du hjælper de små frøer, det er jeg glad for (så længe de ikke er i nærheden af mig!)….

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.