’The day of weirdness’ vol. 2

Det er jo torsdag. Hvad kan jeg sige?  Dagen er allerede startet lidt skævt.
Af en eller anden grund jeg måske ikke har lyst til at vide, indledte jeg denne arbejdsdag med et forsøg på at tjekke ind på en lygtepæl i stedet for på kortlæserstanderen to meter længere fremme. Ude af stand til at forstå, hvorfor porten til parkeringskælderen ikke gik op. (Sikke et LORTEkort!…. Nå-eh….).
Det er sket før. Håber ikke alt for mange kolleger var vidne til dette optrin.

Jeg præsterer heldigvis at nå frem til mit kontor uden yderligere større mistænkeliggørende fadæser.

Mens jeg sidder på mit arbejde og venter på, at systemet opdaterer, ser jeg nedenfor mit vindue en dame komme løbende i fuld galop. Iklædt et tjener-outfit, og med den ene arm strakt frem. I hånden i forlængelse af den fremstrakte arm ligger en stabel klude pænt sammenfoldet. Jeg undres en smule eftersom der ikke lige er nogen restaurant eller lignende i nærheden af min arbejdsplads. Tænker også, at det da må være sådan lidt halv-anstrengende at sprinte afsted med den ene arm strakt frem på sådan en besynderlig måde; jeg havde personligt nok bare kommet kludene under armen.

Nå, slår det hen, da telefonen ringer.

Senere på dagen, på vej til et møde ude i byen, ser jeg, da jeg forlader min arbejdsplads, en anden dame, i tilsvarende tjenerkostume (?!), komme løbende alt hvad remmer og tjenertøj kan holde, ligeledes med sammenfoldede klude i hånden på udstrakt arm. Hvilket får mig til at stille disse spørgsmål:

 • Er jeg mon gået glip af, at Danmarksmesterskabet i tjenerrend afholdes netop ved min arbejdsplads?
 • Er der monstro en lækage et sted, og bør jeg gøre noget?
 • Befinder jeg mig i en café noir-reklame? Hvilket leder mig til næste punkt:
 • Bør jeg droppe mødet, som jeg er på vej til, og i stedet køre direkte til en lukket afdeling?
  (Ser mailen for mig; en reply all: ”Kære alle; jeg bliver desværre forhindret i at deltage i mødet her om lidt. Ja, det slog simpelthen klik for mig, så jeg springer lige på en bus til noget akutpsykiatri. Med venlig hilsen Maude”)

IMG_7516

IMG_7514Fotograf: Palle Pophår

Dagens kommentar

www.thesorrybox.com:
“Today isn’t exactly going to plan. In fact it’s a great big steaming pile of shite. To say I am annoyed would, right now, be an astounding large understatement. AND IT’S STILL RAINING
Aaaaaaaggghgghghghhghghgghgh”

13 tanker om "’The day of weirdness’ vol. 2"

 1. Mette

  Fandt du ikke ud af det med tjenerne?? Du kan ikke lade den hænge i luften på den måde…. Jeg vil vide det, du må komme med en opdate! Uh, tænk hvis det var en Cafe Noir reklame du var med i:o) Hvad er det med torsdage og skøre ting…. Ikke at der er sket noget her men det kan jo nåes endnu. Indtil da, lader jeg dig og Liv stå for skøre og latterlige torsdage:o) Tak for medfølelse forøvrigt – det kan man aldrig få for meget af:)

  Svar
  1. Mor-monsteret Forfatter

   Kære Mette!
   Nej, jeg fandt aldrig ud af hvad det handlede om! Virkelig frustrerende!… Jeg kunne jo lissom ikke rigtig bremse dem, og spørge… Det var i sandhed meget underligt!….
   Og nej, ved virkelig ikke hvad det er med de der torsdage, men er glad for at jeg ved, at Liv støtter op om det til hver en tid 😜. Jeg tror måske det har noget at gøre med, at man er lidt brugt når man når til torsdag. Jeg er i hvertfald. Nå. Kram, Mette og hygge-hejsa på skolen i morgen!!

   Svar
 2. Dorte

  One of those days…☺. Indtjekning ved lygtepæl lyder som noget jeg også sagtens kunne gøre og sikke da spøjst med de spurtende tjenere. Vi må have en opfølgning på den episode i den nærmeste fremtid. Nu er det snart fredag;). Kram

  Svar
  1. Mor-monsteret Forfatter

   Kære frue!
   Ja, det var i sandhed én af de mere bizarre oplevelser, jeg har været vidne til. Jeg tror desværre ikke der kommer en Update, for jeg er ikke blevet meget klogere siden det skete. Det var bare….sort!! Thank God it’s Friday!
   Tak for din kommentar, og god weekend ☀️

   Svar
 3. Øglemor

  Nu er jeg helt vildt nysgerrig. Hvad lavede tjenerne dér? Hvorfor løb de? Der er så mange spørgsmål, der presser sig på. Næste gang, du ser en, må du spænde ben og krydsforhøre 🙂 God weekend!

  Svar
  1. Mor-monsteret Forfatter

   Kære Øglemor!
   Ingen er mere nysgerrig end jeg er, tro mig… Tror DESVÆRRE aldrig vi får svar….😵
   Benspænd er svaret på mange ting, jeg prøver det næste gang 😄

   Svar
 4. Helle

  Jeg spørger bare – KAN der have været tale om svaner og ikke tjenere – jvf tidligere indlæg om syn – og var disse svaners/tjeneres klude mon grønne eller gule 🙂

  Stort smil her på en tidlig søndag morgen, hvor jeg sidder og kluk-ler for mig selv af dine skønne indlæg.

  Svar
  1. Mor-monsteret Forfatter

   God idé! Prøvede lige… Umiddelbart ingen bonus, men nu ved jeg, at Dennis Jürgensen har skrevet en bog, der hedder “Løbende tjener” 😄

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.