Dagens mellemmåltid a la Mindste Pode:

IMG_1860

Der er tale om knækbrød (den bedste fra Netto) påført leverpostej (Stryhns den blå), med et (mere eller mindre jævnt) touch af rosiner. Velbekomme.

Delicious, not?

35 tanker om "Dagens mellemmåltid a la Mindste Pode:"

  1. Sandra

    Leverpostej og rosiner kan jeg ikke helt forestille mig men prøv nutella med solbærsyltetøj; nutella og ost, eller pålægschokolade og ost. En anden klassiker herhjemme er ost og rosiner 🙂

    Svar
    1. Mor-monsteret Forfatter

      Hmmm….ja, det er meget spændende kombinationer alle sammen! Jeg har også hørt om sammensætning af leverpostej og pålægschokolade, men heldigvis er det ikke blevet afprøvet hjemme hos os! Endnu…😝

      Svar
  2. Fruen i Midten

    Nok ikke mit førstevalg, men hvorfor ikke. Jeg tror da egentlig, at levertjuhej og rosiner kan være en ret god kombi 🙂 Derimod synes jeg, at nutella og solbærsyltetøj er lige lovlig avanceret …

    Svar
    1. Mor-monsteret Forfatter

      Ja, sidstnævnte er vi mange, som endnu har til gode! Med hensyn til leverpostej og rosiner, så var Mindste Pode yderst tilfreds! 😊

      Svar
    1. Mor-monsteret Forfatter

      Åh ja, den havde jeg ikke set komme! Men klart; jeg må flashe det for en NOMA-kok! 😂

      Svar
  3. Ellen

    Efter jeg for mange år siden opdagede, at John kan finde på at komme mayonnaise på en leverpostejmad, er der ikke ret meget mht. underlige gastrononiske blandinger, der kan forbavse mig!

    Svar
  4. Lene

    Her hos os nyder gemalen af og til leverpostej med syltetøj og argumentet er at når man kan servere sødt til kød så kan man også spise dette. Jeg har ikke smagt det, er ikke overbevist 😉

    Svar
    1. Mor-monsteret Forfatter

      Kære Lene!
      Ej, så længe man ikke er overbevist, er der ingen grund til at kaste sig ud i den slags eksperimenter, det er jeg enig med dig i! Omend jeg dog synes, at landmandens argumenter holder 😂

      Svar
      1. Mor-monsteret Forfatter

        Ej, det må helt klart være et ord, omend det måske er helt nyt i kombinationen med mad?! 😂

        Svar
    1. LS ☆

      Fedtegrever … suk, det kan ikke fåes ret mange steder her i Jydeland. Det hører min barndom til – og når jeg var på ferie hos mormor 🙂

      Svar
        1. LS ☆

          @ Birgitte: Årh hvad? Hvor er du bare den sødeste 🙂

          @ skøreliv: Muligvis skal man være vokset op med det … men åh jeg kan smage barndommens søndagsmorgenhygge, bare ved tanken.

          Svar
  5. MieC

    Da jeg var i yngste podes alder, spiste jeg, glad og gerne, en virkelig stærk Danablue, med rødbeder, eller med ristede løg, uhm.

    Svar
    1. Mor-monsteret Forfatter

      Kære Mie!
      Hold da helt fest, jeg er meget imponeret! Smagte det godt, fristes jeg til at spørge? Og spiser du det mon stadig?…
      Tak for din kommentar ❤️

      Svar
      1. MieC

        Altså, på daværende tidspunkt, syntes jeg jo det smagte fremragende, men i de sidste maaange år, må jeg indrømme, at jeg indtager Danablue, sådan helt au naturel, uden både rødbeder og ristede løg.

        Svar
  6. Mette

    Der fik jeg lige brækfornemmelser…. Jeg er så pivet med mærkelig mad og sååååå glad for mine unger ikke har spist ting jeg ikke har kunne klare. Jeg får alt for nemt brækfornemmelser….
    Manden må forlade huset, hvis prinsessepigen spiser makrel i tomat madder så det er altså ikke kun mig. Fik også lige brækfornemmelser, da jeg var så dum at læse de andre kommentarer og Liv og Birgitte taler om at spise fedt…. FEDT!

    Svar
    1. Mor-monsteret Forfatter

      Altså Mette, så bliver du VIRKELIG nødt til at holde dig fra denne type indlæg; jeg vil ikke udelukke det er sidste gang… Brækkeri, det kan vi ikke ha’! 😳

      Svar
  7. MaleneL

    Herhjemme spiser min mellemste rugbrød med rødbede – her kaldet rydbidemadder. Det frister ikke mig… Men han elsker det tilsyneladende.
    Tilgengæld kan min mand godt lide en god leverpostejmad med solbærsyltetøj.
    Hver sin smag.

    Svar
    1. Mor-monsteret Forfatter

      Kære MaleneL!
      Rødbeder skulle også være så sunde, siger de jo!… 😝
      Leverpostej med solbærsyltetøj er åbentbart ikke så sjældent et fænomen som man umiddelbart skulle tro, men jeg tror nu ikke, at jeg selv bliver forfalden til det…
      Tak for din kommentar!

      Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.