Bagom bloggen

HVEM og HVORNÅR:

Kort og godt:
Nogen kalder mig for Maude, og du har ét skud i bøssen til at gætte hvorfor. Jeg er født i 1976, og opvokset i en mindre jysk provinsby med cirka seks huse og et lokum. (Meget) senere (men før fremdriftstreformen…) blev jeg uddannet cand.mag. i historie, etnologi og filosofi, og bosat på Frederiksberg.

Jeg er mor til tre drenge; Ældste Pode, født i 2004, Mellemste Pode, født i 2007 og Mindste Pode, født i 2011. Og så er jeg gift med Mand (- det er ham, der kalder mig for Maude, hvis du skulle være i tvivl).

Mor-monsteret

HVAD:

“Skøre liv” hedder bloggen fordi tilværelsen netop til tider er skør, men også skør forstået som skrøbelig. (Jeg er med andre ord IKKE en skør kvinde, ved navn Liv, sådan som nogen fejlagtigt tror (og hvilket jeg desværre først opdagede var en tolkningsmulighed, efter at jeg var godt i gang med at blogge på domænet…. Damn!)).

Bloggen handler grundlæggende om, at dagligdagen er fuld af udfordringer, små som store, og på mange planer. Særligt de helt lavpraktiske. Derfor vil du på denne blog finde masser af vasketøj, punkterede cykler og kuldsejlede DIY-projekter. Der vil være eder og forbandelser, LEGO på gulvene, tårer, og masser af røg i køkkenet. På et plan, som i virkeligheden fordrer både brandmænd og nødberedskabsplaner.
Læs eventuelt første blogindlæg for uddybning.

Med andre ord, hvis du leder efter solstrålehistorier og glamour… ja, så er du stadig hjertelig velkommen, men dybest set er du nok desværre gået forkert i byen.

HVORFOR:

Derfor denne blog; til alverdens skønne kvinder, som dagligt bryder deres hoveder med alskens tummelumske tanker. Her er blotlægning af kaos; øjebliksbilleder på tiden, og et hoved vendt på vrangen!
Fordi: Et eller andet sted, er vi alle i samme båd.

Jeg håber, du har lyst til at hænge ud her lidt endnu!

I øvrigt: Hvad jeg end skriver, siger og gør, så skal der ALDRIG herske tvivl om at jeg elsker både Mand og poder uendelig højt!

13 tanker om "Bagom bloggen"

 1. Dorte

  Kære Maude.
  Det er mit allerførste visit på din blog. Og hvor er her dog skønt. Jeg klukker, nikker genkendende og frydes – både over dine virkelig gode, sjove og åh så rigtige hverdagsbeskrivelser og ikke mindst over dit fantastisk malende sprog. Jeg skriver således blot for at rose – tak for en virkelig god oplevelse. Nu vil jeg skynde mig at dykke videre i dine ældre oplæg. Ps. tillykke med Mand – både med fødselsdagen, og i det hele taget. Han lyder som et godt catch.
  vh. en beundrer (og med-mor)

  Svar
  1. Mor-monsteret Forfatter

   Kære Dorte!
   Af hjertet tak!! Det gør mig simpelthen så usigelig glad, når jeg hører sådanne ting!
   Du er hjertelig velkommen på bloggen, jeg håber du har lyst til at hænge ud her lidt endnu 😝. Ha’ det rigtig godt derude i den virkelige verden 🌍

   Svar
 2. K-V

  Kære Maude!
  Jeg er lige ramlet ind i din blog, og ved du hvad? Jeg sidder simpelthen og klukker af grin, så TAK for det!!
  Nu er jeg blevet én af dine følgere.
  Er superspændt på fortsættelserne!
  Vh K-V

  Svar
  1. Mor-monsteret Forfatter

   Kære K-V!
   Ej, hvor er jeg dog vanvittig glad for at høre det!! Håber du fortsat vil kunne lide at være her, du er i hvertfald hjerteligt velkommen! ❤️

   Svar
   1. Maude Forfatter

    Oh, I think not! Definitely not! But thanks for your kind words, and for your understanding of the ‘three children-challenges’ ❤️
    And thank you for the comments!

    Svar
 3. Anne

  Kære Maude. Jeg har netop fundet din blog og læst en del. Kan genkende utrolig mange af dine tanker. Særligt den om at kontrollen over hverdagen, opgaverne og aftalerne løber ud som sand mellem hænderne. Jeg savner også et ophold og lidt eftertanke imellem alle madpakkerne og gummistøvleindkøb. Jeg er altså ikke ved at blive skør, så det tror jeg absolut heller ikke, du er. Men derfor kan det hele godt føles modløst nogengange alligevel. Jeg har endda kun to børn og på trods af ovenstående er det tæt på, at jeg craver et mere. Min mand siger nej og er kun glad for, at baby- og tudealderen næsten er ovre. Det lyder heller ikke på dig som om, at en mere kurerer lysten…? Under alle omstændigheder: tak for dine tanker – de er værd at bruge tid på! Jeg er fan:)

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Kære Anne, hvor er jeg bare glad for at høre, at mine mystefystiske tanker kan bruges til noget! Det gør mig utrolig glad!
   Åhh, det er så svært, dilemmaet omkring en tre’er; skal, skal ikke…? Men uanset hvad, så kræver det selvfølgelig, at begge parter er lige meget i tvivl eller har lige meget lyst. Det er møgsvært!
   Tak fordi du kiggede forbi, Anne – du er velkommen her når som helst! 😘

   Svar
 4. susanne

  Wow…en sen nattetime – eller tidlig morgentime alt efter hvem man spørger! – flader jeg lige ind her hos dig…jubiii…jeg er klart mest til upolerede flader og masser af dejlige ord! Tak – jeg hænger på…

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Åhhh, hvor er jeg glad for at du lige lagde vejen forbi! ❤️ Håber du bliver hængende! Stort kram fra mig…. ❤️

   Svar
 5. Krestine

  Kære Maude
  Faldt lige over ordene ” Skøre liv” da jeg surfed rundt på nettet og tænkte straks….Det er lige mig!
  Har siddet og læst nogen af dine blogs, og sidder og nikker genkendende og griner højlydt over de samme hverdags udfordringer vi alle sammen oplever. Jeg er helt vild med den måde du skriver på og udtrykker dig på. I stort set alle de blogs som jeg har læst, kan jeg se mig selv – så meget…. Og googler også til tider Alzheimer på nettet blot for at sikre mig, at der er jeg ikke endnu, selvom jeg tit star og tænker “Hvad filan var det jeg skulle hente her” 🙂 Du kan være overbevist om at jeg kommer til at blive hængende – 1000 tak fordi du får sat ord på dine mystifystiske tanker……. Så er jeg ikke ihvertfald ikke alene….
  Jeg kan rigtig godt forstå dig (mor til den første fødte 2006 og skumbananen 2007)
  Krestine

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Ejj, hvor er jeg GLAD for den kommentar – det er lige præcis ord som dine, der giver mig lysten til at blive ved med at skrive!! Tusind tak fordi du gav dig tid til at skrive disse fine ord til mig – det betyder meget mere end du aner! 💕

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *