Bagom bloggen

HVEM og HVORNÅR:

Kort og godt:
Nogen kalder mig for Maude, og du har ét skud i bøssen til at gætte hvorfor.
Jeg er født i 1976, og opvokset i en mindre jysk provinsby med cirka seks huse og et lokum.
(Meget) senere (men før fremdriftstreformen…) blev jeg uddannet cand.mag. i historie, etnologi og filosofi, og bosat på Frederiksberg.

Jeg er mor til tre drenge:

Ældste pode, født 2004
Mellemste pode, født 2007
Mindste pode, født 2011

Og så er jeg gift med Mand (og det er ham, der kalder mig for Maude, hvis du skulle være i tvivl).

Mor-monsteret

HVAD:

“Skøre liv” hedder bloggen fordi tilværelsen netop til tider er skør, men også skør forstået som skrøbelig. (Jeg er med andre ord IKKE en skør kvinde, ved navn Liv, sådan som nogen fejlagtigt tror (og hvilket jeg desværre først opdagede var en tolkningsmulighed, efter at jeg var godt i gang med at blogge på domænet…. Damn!)).

Bloggen handler grundlæggende om, at dagligdagen er fuld af udfordringer, små som store, og på mange planer. Særligt de helt lavpraktiske. Derfor vil du på denne blog finde masser af vasketøj, punkterede cykler og kuldsejlede DIY-projekter. Der vil være eder og forbandelser, LEGO på gulvene, tårer, og masser af røg i køkkenet. På et plan, som i virkeligheden fordrer både brandmænd og nødberedskabsplaner.
Læs eventuelt første blogindlæg for uddybning.

Med andre ord, hvis du leder efter solstrålehistorier og glamour… ja, så er du stadig hjertelig velkommen, men dybest set er du nok desværre gået forkert i byen.

HVORFOR:

Derfor denne blog; til alverdens skønne kvinder, som dagligt bryder deres hoveder med alskens tummelumske tanker. Her er blotlægning af kaos; øjebliksbilleder på tiden, og et hoved vendt på vrangen!
Fordi: Et eller andet sted, er vi alle i samme båd….

Jeg håber, du har lyst til at hænge ud her lidt endnu!

I øvrigt: Hvad jeg end skriver, siger og gør, så skal der ALDRIG herske tvivl om at jeg elsker både Mand og poder uendelig højt!

***

7 tanker om "Bagom bloggen"

 1. Dorte

  Kære Maude.
  Det er mit allerførste visit på din blog. Og hvor er her dog skønt. Jeg klukker, nikker genkendende og frydes – både over dine virkelig gode, sjove og åh så rigtige hverdagsbeskrivelser og ikke mindst over dit fantastisk malende sprog. Jeg skriver således blot for at rose – tak for en virkelig god oplevelse. Nu vil jeg skynde mig at dykke videre i dine ældre oplæg. Ps. tillykke med Mand – både med fødselsdagen, og i det hele taget. Han lyder som et godt catch.
  vh. en beundrer (og med-mor)

  Svar
  1. Mor-monsteret Forfatter

   Kære Dorte!
   Af hjertet tak!! Det gør mig simpelthen så usigelig glad, når jeg hører sådanne ting!
   Du er hjertelig velkommen på bloggen, jeg håber du har lyst til at hænge ud her lidt endnu 😝. Ha’ det rigtig godt derude i den virkelige verden 🌍

   Svar
 2. K-V

  Kære Maude!
  Jeg er lige ramlet ind i din blog, og ved du hvad? Jeg sidder simpelthen og klukker af grin, så TAK for det!!
  Nu er jeg blevet én af dine følgere.
  Er superspændt på fortsættelserne!
  Vh K-V

  Svar
  1. Mor-monsteret Forfatter

   Kære K-V!
   Ej, hvor er jeg dog vanvittig glad for at høre det!! Håber du fortsat vil kunne lide at være her, du er i hvertfald hjerteligt velkommen! ❤️

   Svar
   1. Maude Forfatter

    Oh, I think not! Definitely not! But thanks for your kind words, and for your understanding of the ‘three children-challenges’ ❤️
    And thank you for the comments!

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *