Dagens bring-selv-ret

img_2047

Pode-familiens bidrag til fællesspisning i børnehaven.

Beklager E-numrene, der er ved at springe ud af billedet og ind i hovedet på dig.
På trods af disse, er jeg svært stolt af min egen præstation i dag (og så var de endda på tilbud… (don’t tell a soul!)). Måske svarede indholdet på afleveringstidspunktet ikke helt på milligram til vægten, da kagerne blev indkøbt, men altså…. man bliver da lige nødt til at teste sagerne på forhånd, ikke?
Det gør kokkene også, det ved jeg.

De smagte ganske glimrende, i øvrigt. Og bonusinfo: Ingen døde af E-nummer-forgiftning.

Ha’ en skøn weekend derude!

18 tanker om "Dagens bring-selv-ret"

 1. Ellen

  Var du ikke enormt modig? Jeg tænker på, at jeg hører om det ene kage- og slikforbud efter det andet i de danske folkeskoler og børnehaver. Det skal være gulerødder og tørrede rødbeder og er pokkerme blevet så frelst alt sammen …

  Svar
  1. Mor-monsteret Forfatter

   Kære Ellen!
   Johh, jeg smuglede dem ind på bordet, skyndte mig at smide lågene i skraldespanden, og væk var jeg!….

   Svar
  1. Mor-monsteret Forfatter

   Kære Anne!
   Ej, der var utvivlsomt en enkelt speltmor eller to, som måske var ved at dø en lille smule af forargelse. Jeg ved det ikke, for det er ikke den slags mødre jeg snakker mest med.
   Og hey, jeg kommer med købekager næste gang også! 😝

   Svar
 2. gravidgrahvad

  Købekager er ALTID bedre end hvad jeg selv kan præstere i et køkken, så derfor er det ganske ofte også et bidrag fra vores familie til den slags sammenskudsting. Karen Volf har ikke levet forgæves – vi er flere generationer af fejlslåede husmødre, som hylder hende.
  I samme ombæring bør Knorr nævnes og takkes, og jeg vil citere omkvædet fra en hyldestsang jeg engang skrev til dem:
  Knorr, åh Knorr
  Du har reddet mig fra husmor-
  skolen.

  Svar
  1. Mor-monsteret Forfatter

   Kære Gravidgrahvad!
   Du har ret, både Karen Wolf og Knorr fortjener ophøjelse til et hidtil uset plan. Det er simpelthen ikke nok at navngive pladser eller torve efter disse, der må nye midler i brug!

   Svar
 3. Henny Stewart

  Jeg har også klaret mig gennem et langt arbejdslivs “giv-noget-til-kaffen”-omgange med sager, jeg selv har købt. Hvis nogen skulle blive forgivet af det, kunne man i det mindste skyde skylden på fabrikanten.

  Det er måske nok ærgerligt, at man ikke har opretholdt forgangne generationers husmoderlige udtræk, men der var ligesom et arbejde, der kom i vejen. Hvor er jeg glad for, at det gjorde det, for mit talent for husmoderlighed kan ved den søde grød ligge på et meget lille sted.

  Svar
  1. Mor-monsteret Forfatter

   Kære Henny!
   Jeg hilser enhver artsfælle hjertelig velkommen! Det er virkelig rart at høre man ikke er alene om at være udfordret på det kulinariske plan! ❤️

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.