Dagens kreative indslag fra Mindste Pode:

tegning-2

Der er tale om en sommerfugl.
IKKE en kæmpe tissemand med guddommelige ører.

Har vi en psykolog eller to på banen derude?

28 tanker om "Dagens kreative indslag fra Mindste Pode:"

  1. Maude Forfatter

   Ejjj, der spolerede jeg lige det hele! Det er helt klart mig, der må lægge billet ind på en tur på briksen! 😝

   Svar
 1. Ellen

  Haha – min første tanke var en af mine veninders yndlingsudtryk: en røv med ører 😀
  Det var så ikke helt ved siden af … men bed mig ikke om at tolke din søns tegnetalenter … 😉

  Svar
  1. Maude Forfatter

   En røv med ører, den var ellers god…😂
   Jeg knus-elsker simpelthen de ting han tegner, når han en sjældent gang går i krig med tuscherne!

   Svar
  1. Maude Forfatter

   Det er nemlig det, det er ❤️
   Og en lille smule grønne i hovederne kan vi jo alle sammen gå hen og blive i ny og næ!

   Svar
  1. Maude Forfatter

   Jeg tror, den er lidt gnaven… Eller måske står den og lytter til, at dens forældre siger upassende ting om andre (mens de har glemt, at deres sommerfuglebarn står lige ved siden af?)… 😳

   Svar
  1. Maude Forfatter

   Engel med kvalme? Den var drøn-god! Den har spist for mange brunkager og drukket alt, alt for meget glögg!….

   Svar
 2. gravidgrahvad

  Den er da ret kunstnerisk, synes jeg. Både som penis og sommerfugl. Der er noget Poul Pava over hans streg. Bare vent, om nogle år begynder millionerne at rulle ind – men så kan det godt være at han skal gå mere med sommerfuglen end penisen. Ellers er der nok ikke så meget merchandise-potentiale i det.

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Du siger noget!… Vi må straks i gang med noget masseproduktion af kæmpe-tissemand, undskyld sommerfugl! 😝

   Svar
 3. Malin

  Jamen åhhh, hvor er den bare nuttet den sommerfugl! Men jeg vil nu give Mette ret i, at du har lidt ødelagt ‘sommerfuglen’. Vi har i øvrigt et oliemaleri her hjemme i et grønt abstrakt motiv. Midt i det hele fik jeg pludselig øje på en ‘sommerfugl’ og nu kan jeg simpelthen ikke have billedet hængende længere – det er alt for irriterende at se på. Jeg har gemt det på loftet.

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Ej, altså, det er da MEGA-irriterende at jeg har ødelagt det sommerfuglebillede!… Bortset fra det, så ved jeg præcis hvad det er du taler om i forbindelse med dit eget billede! Jeg har også sådan ét, nemlig. Det er meget svært at forklare motivet, men jeg kan afsløre, at der pludselig dukkede en mand op på billedet i stedet for bregner (…), og nu er det slet, slet ikke det samme mere….

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.