Det hersens juleferie, ik’?

… det skulle man egentlig ha’ meget mere af. Som i ret meget mere. Altså indtil videre er det jo ikke fordi jeg foretager mig det helt store, udover at fordoble min kropsvægt. Og ja: Svaret er ris a la mande. Oh my goodness, jeg burde få en form for polititilhold. Jeg lavede ris a la mande af fire liter mælk og én liter fløde til 9 personer juleaften, heraf var de fire børn, så det et muligvis overflødigt at sige, at vi har en del leftovers på den konto. Og den er god (- også selvom nevøen kastede hele sin portion op igen bagefter. Tack så mycket; alle komplimenter til kokken modtages med kyshånd). Ergo har Ældste Pode og jeg nu i flere dage desperat forsøgt at kæmpe os igennem masserne. Og når jeg spørger Mand, om han ikke lige skal ha’ en bette skefuld med, kigger han skeptisk på mig, og spørger mig, hvor længe det lige er, vi har kendt hinanden. Jeg tænker mig om i lang tid inden jeg svarer, men ellers tænker jeg faktisk ikke så meget i disse dage, og kors, hvor er det befriende! Da vi for et par dage siden lå og kørte land og rige rundt på må få, tog jeg mig selv i at tænke over præcis hvor stille, det står i hovedet på mig. På en flere timer lang køretur tror jeg ret beset kun, at jeg tænkte i omegnen af fire ikke-sammenhængende tanker:

1) Johnny Depp i Sauvage-udgaven? Mais oui.

2) Hvorfor mon Mands begejstring udebliver, når jeg synger med på ‘The Sound of Silence’?

3) Hvor stor en medbestemmelsesandel har (en hvilken som helst) co-pilot (for eksempel mig) på vinduesviskernes hastighedsfrekvens? Co-piloten (i særdeleshed mig) vil til hver en tid mene, at der bør være tale om en demokratisk proces, mens Mand (aka piloten) derimod er fortaler for en form for enevælde i hans favør, og samtidig mener han også, at vinduesviskere ikke har godt af tørkørsel. Bagatel.

4) (= spot en bagsædetilstand):
Mellemste Pode: “Ældste Pode sover…”
Mindste Pode: “Ja, han sover! Han sover…. eller han er død.”
Er han mon død? Hmm… Ja, han ser kanske lidt afsjælet ud, det stakkels væsen?…

Og så skete der vist ikke mere derinde på kanalen. Min, altså. Men nu er to ud af tre poder draget hin sidan sundet i håndbold-øjemed, så nu ligger der en dugfrisk to do-liste med alt godt fra havet, som bare venter på, at jeg sætter de små grå i rotation, ifører mig mit super(wo)man-kostume, og bryder lydmuren i ren og skær foretagsomhed. Tror vi det sker? Well, let’s see.

Ha’ det fantastisk derude!

8 tanker om "Det hersens juleferie, ik’?"

  1. S.

    Jeg hepper på at du foretager sig absolut i ingenting. Og når du er færdig med det laver du slet ik noget. Så gentager du punkt et langsomt. 🙂 gå så videre til punkt to. Men spis først lidt. For ingenting laves bedst med fyldt mave og kaffe i koppen 🙂 nyd roen så pakker jeg huset ud imens! Kh S

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.