Hip hurra, det’ min fødselsdag!

Eller bloggens fødselsdag, rettere sagt. For hvor meget jeg end holder ferie, så fylder skøreliv.dk år i dag. Tre styks, mine damer og den herre – langt mere end jeg havde turdet håbe på.

Det føles slet ikke som om der er gået så lang tid siden jeg startede, og jeg husker med al tydelighed, at det under opstartsfasen i cirka 24 timer gav perfekt mening at have en blog ved navn Syltede Agurker. Jeg ved ikke engang om syltedeagurker.dk er ledigt.

Nå, men i dagens anledning havde jeg faktisk planlagt at bryde min ferietavshed (totalt unfair at sige, man holder ferie, og så alligevel gå online, I know!) – men jeg havde forestillet mig at invitere dig på banen. Nu så jeg så, midt i min smugbloglæsning, at skønne Linda og Miriam OGSÅ har budt læserne op til dans, og pludselig følte jeg mig virkelig uoriginal. Jeg overvejede derfor længe, om jeg skulle droppe mit planlagte indlæg, men altså: Hell no. Og derfor befinder jeg mig i skrivende stund på en bænk cirka tredive centimeter fra verdens største kokasse ever, fordi det er her, der er bedst signal med mindre man kører sådan virkelig langt (væk).

Men det jeg kom fra, var dig: Jeg vil gerne høre mere om hvilken type indlæg du bedst kan lide, og om der er noget her på bloggen, som du gerne vil have mere eller mindre af. Hvis du for eksempel savner nogle affiliatelinks, eller hvis du synes, at den spinatlasagne jeg bragte opskriften på tilbage i januar tilnærmelsesvist bragte dit hjem på randen af undtagelsestilstand, og at du aldrig i dit livs skabte dage har smagt mage til hundeæde, så er det NU du kan få luft – også hvis der er noget du bare undrer dig over. Med andre ord: Fyr løs! Vi er simpelthen næsten ude i den virtuelle verdens svar på ‘De ringer, vi spiller’. Altså næsten, blev der sagt. Og nu håber jeg virkelig, at der havner bare en lillebitte kommentar i feltet..!


Til sidst vil jeg bare benytte lejligheden til at sige tusind tak til dig – fordi du læser med, og fordi du har min ryg – det gør det bare det hele SÅ meget federe! ❤

Vi ses om en halvanden uges tid!

Pas godt på dig selv derude! ❤

49 tanker om "Hip hurra, det’ min fødselsdag!"

 1. Nina W.

  Tillykke med dagen. 🙂
  I dag er du så min yndlings overspringshandling. Er godt nok på arbejde, men i denne hede skal man vel have lov at lade op.
  Jeg er total vild med dine ‘pode historier’ 🙂 Har selv en af slagsen – han er godt nok væk hjemmefra for længe siden, fylder 30 på fredag og skal giftes om et par uger, men alligevel. Boys will be boys. 🙂
  Udover det, vil jeg bare sige at du har den sjoveste og hyggeligste blog. 🙂 Bliv endelig ved.
  Ha’ en god sommer.

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Åhr, TAK for de ord, Nina W.! ❤️
   Der er fluks sat flueben ved flere podefortællinger. Og stort tillykke med din egen pode, det er da noget af et par milepæle han får rundet!
   NB: Jeg er superglad for at være dagens yndlingsoverspringshandling! ❤️

   Svar
 2. Linedanser

  Jeg elsker din skæve hverdagssarkasme, og fejringen af at livet kun er perfekt i al sin uperfekthed – at vi er skønne, hele, menneskelige mennesker, alle os der ikke har renskurede hjem og Bo Bedre unger 😊 Lidt ligesom den skriftlige udgave af Celeste Barber 😁

  Rock on, Maude! ❤️❤️

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Taaaak! Og ja, det er netop sådan det er: Det uperfekte liv er det perfekte liv. Men jeg har stadig lidt svært ved at acceptere det, selvom jeg skriver det…. 🙃

   Svar
 3. VenterPaaVinBlog

  Tillykke for sevans, søde Maude – og tak for fødselsdagssolskin.
  Du gør det jo også godt!

  Jeg hepper på hverdagstanker i surt og sødt, podefjoller, skøre lister og fortællinger fra fortiden om dig og dine valg.
  Med andre ord; fortsæt den gode stime 💓🙌🏻.
  Håber du popper noget koldt i høje glas og spiser marcipanbrød i anledningen, eller noget i den dur hvertfald.

  – A

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Tjek, tjek, tjek! ✔️ Og TAK! Alt er ført til protokols – og yes: Her på domænet tager vi gerne æren for de 30 grader og den skyfri himmel!

   Svar
 4. Skalotteløg

  Har ikke noget klogt at sige. Jeg bebrejder varmen, men er ikke helt sikker på, jeg kun kan give den skylden… Nå, men ville bare lige pippe for at sige, at du bare skal skrive et eller andet. Jeg kan lide alt det, du udgiver (men jeg har så heller ikke prøvet at lave den famøse lasagne 😉)

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Nej, måske du rent faktisk skulle holde dig fra den! 😂 Tak for dig, søde Skalotteløg! 💕

   Svar
 5. Nina PB

  Tillykke til bloggen!
  Måske ér det varmen, men jeg synes altså også det samme som de andre. Bliv ved med at skrive som du gør, for det er altid en fornøjelse at læse dine ord.
  God ferie 🙂

  Svar
 6. Udkastet

  Som far til en pige på 2 og dreng på 4, så har jeg midt i børneinfernoet megen glæde af dine let angstprovokerende pode-indlæg. Så ved man jo hvad man har at se frem til på den anden side …

  Jeg er generelt til salg for en god, reflekteret, ironisk og gerne grundmelankolsk anlagt personlig blog, hvor man fornemmer at skribenten bag ikke har en kommerciel dagsorden. Du er i dansk særklasse indenfor den disciplin, synes jeg. Jeg kan godt lide at du giver tilpas meget af dig selv, uden at det på nogen måde kammer over i selvudlevering eller opmærksomhedssøgende melodramatik (det giver mine børn mig alt rigeligt af i hverdagen).

  Jeg er bøvet anlagt og har ingen, absolut INGEN interesse i at læse om dagens outfit, give aways, faux anmeldelser af sponsorvarer, affiliate links eller lignende. Men nuvel, jeg formoder at jeg ikke tilhører bloggens primære læsersegment, så den anbefaling kan du nok se let på.

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Wauw, den kommentar er jeg godt nok glad for! Jeg tror, jeg vil skåle lidt med mig selv med den in mente senere på aftenen! 🍸 Flere podeindlæg må være på vej, det er jo ikke fordi der ikke sker noget (som i hele tiden!!!!); jeg tænker det svarer lidt til at sætte en gyserfilm på ind imellem, gør det ikke? Hvis jeg havde små børn, så tror jeg sgu’ ikke jeg læste med på sådan en blog som denne…. Men TAK fordi du gør!

   Svar
   1. Maude Forfatter

    Tak siger jeg 😘 – både på vegne af mig selv og af Udkastet, som din kommentar er til! 👍

    Svar
    1. Charlotte (igen)

     jeps, både hans kommentar og dine indlæg er begge [emoji hvor tommelfinger og pegefinger møder hinanden i en cirkel]

     Svar
 7. Charlotte

  Mer’ af det du gør! Jeg skrider altså, hvis du begynder med reklamegejl. Jeg er vild med dig og ligeså vild med at du gør mig nysgerrig og “yessguda”, når jeg kan se at der er nyt fra dig! Nåh ja telløk da 😊🇩🇰

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Fantastisk, TAK!! 🙏 Og bare rolig, ingen udsigt til reklamegejl, så jeg håber ikke du skrider nogen steder!

   Svar
 8. vibeke

  stort tillykke med fødselsdagen eller bloggens fødselsdag … 🙂 jeg har svært ved at vælge noget ud der er bedre end andet. for det er det hele, dig+ bloggen+ din evne til at formulere lige nøjagtig det jeg selv undrer mig over i hverdagen, der gør at jeg kigger ind til dig 🙂 jeg glæder mig til fortsat at følge med i en lille bid af dit univers de næste år 🙂

  Svar
 9. Ellen

  Tillykke med de tre år 🙂
  Jeg vil helst læse det, der ligger dig på hjerte – ikke det, andre eventuelt beder om at du skriver … så er det jo ikke længere helt din egen blog – som er den jeg godt kan lide at læse. Fortsæt du roligt som hidtil – blogge har det alligevel med at leve deres egne liv.

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Tusind tak, Ellen – og ja: En blog er ligesom et barn; den hører ikke efter, og den lever helt sit eget liv (hvad fanden er det egentlig for noget?!)… 💕

   Svar
 10. Inger

  Først tillykke 😊 Det der for mig gør din blog så enestående er, at det er “slice of life” , sådan som livet nu er: til tider ret udfordrende, arbejdsomt, uoverkommeligt og besynderligt. Og så er det alligevel muligt – for dig – at finde de øjeblikke, der løfter sig over de dersens hverdage.
  Som sagt er jeg også tre-barnsmor – de er godt nok flyttet hjemmefra for mange år siden – men det er godt nok spot on genkendeligt, når jeg læser om din hverdag.
  Lige nøjagtig det gør din blog så læseværdig.

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Det var dog en fantastisk dejlig kommentar – TAK!! 🙏 Slice-of-life: Det vil jeg også lige ta’ med mig i aftenens refleksioner. Pas godt på dig selv derude! 😘

   Svar
 11. Waldis

  Tillykke med de 3 år på bloggen 🇩🇰🇩🇰
  Du gør det allerede helt fantastiskt så bliv endelig ved 😀

  Svar
 12. K. Stender

  Podehistorierne, hverdagsbeskrivelserne set gennem Maudes filter. Lad de andre tage sig af dagens outfit, lasagne og affiliatelinks. Jeg synes, du har styr på din blogstil. Jeg-er-fan-bliv-ved-gør-det-du-har-mest-lyst-til-jeg-hepper-på-dig!

  Tillykke! Og pyha, jeg fandt din blog. Tænk hvis jeg stadig ikke havde haft den i mit feed? Største dilemma på udgivelsesdage: læse nu eller gemme til dessert?

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Åhh, jeg er GLAD for at du fandt herhen! 🙏 – og jeg nyder tanken om at være dessertlæsning! 👍 Tak!!

   Svar
 13. Lene

  Forsinket tillykke med fødselsdagen, kære Maude. Bliv du bare ved med at skrive sådan som du gør, om det du gør og i det tempo du gør. Jeg elsker det hele 🙂

  Svar
 14. Anne R

  Din blog er den ene af to, hvor jeg ALDRIG keder mig eller sukker dybt over latterligt spons eller “se hvad jeg har købt”-indlæg.
  Så IKKE NOGET SPONS, please!!

  Alt andet elsker jeg. Altså fra dig. Og den anden blog.

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Ej, hvor fedt 👍 – tusind tak, Anne R; det er jeg virkelig glad for at høre (og så håber jeg meget, at jeg i forvejen følger den anden blog, du nævner – ellers må du endelig lige skrive hvad det er for én)! Kram til dig, håber sommeren er god ved dig! 💕

   Svar
 15. Marina

  Tillykke med de tre år. Det er en skøn alder til en blog og jeg knuselsker din ❤️❤️❤️ Fra dig ønsker jeg mig at du skriver lige præcis det der sker når din kringlede hjerne fortolker virkeligheden. Det er jo dig og dit unikke syn på verden der er den store attraktion herinde ❤️ Jeg ved godt at det kan være nemmere sagt end gjort og at det kan være grænseoverskridende at trykke på “udgiv”, men du gør det simpelthen fantastisk og får mig til at se på verden med reflektion. Iøvrigt er alle gode hjerner kringlede, men heldigvis på forskellig vis. Det er jo det der gør verden fantastisk.

  Svar
 16. Marina

  Læste lige kommentarerne (der altid er skønne herinde) og alle vil jo som forventet bare have mere af det samme. Jeg håber det gør dig tryg og glad for din retning også selvom man selvfølgelig ofte stiller den slags spørgsmål når man gerne vil have ideer og impulser til nye retninger. Jeg har SÅ meget respekt for det du gør i dine tekster. Det er ikke nemt.

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Tusind tak for dine vidunderlige kommentarer – dem er jeg utrolig glad for! 💕 Det betyder virkelig meget, at der er nogen som dig, der værdsætter ordene (og timerne bag, og alt det andet). Dine kommentarer gør mig altid glad – tak fordi du er derude!

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.