Jeg er stadig flad af grin…

Du har sandsynligvis allerede set dette skønne klip, der er blevet delt igen og igen, blandt andet på Facebook. Men jeg håber du kan klare et gensyn med den stakkels mand bag skærmen; jeg synes det er FANTASTISK!

Ha’ en dejlig søndag derude!

28 tanker om "Jeg er stadig flad af grin…"

 1. Mette

  ja, så det godt og grinede… Grinede derefter af den store artikel der kom i dag om, at de fleste ‘just presumed she was the nanny….’ It was his wife, people…. Det grinede jeg så lidt af, at der blev brugt meget tid på. Det er vel lige meget om det var the nanny elller hans kone, ik’?? Nej, jeg kan godt se det var forkert af de mange mennesker at formode det var the nanny….. Også skøn søndag til dig:o)

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Vi troede egentlig også at det var deres au pair, og den debat har vi slet ikke fulgt med i. Men helt og aldeles ligegyldigt, det er vanvittigt morsomt alligevel, hvis du spørger mig! 😂

   Svar
   1. Mette

    Helt enig og manden og jeg troede også det var deres nanny 🙂 Ja, det er så sjovt den måde hun kravler ud af døren da hun lukker den 🙂

    Svar
   2. Mette

    Helt enig og manden og jeg troede også det var deres nanny 🙂 Ja, det er så sjovt den måde hun kravler ud af døren da hun lukker den 🙂

    Svar
  1. Maude Forfatter

   Netop; hvor verdenskortet bag ham blafrer, og hvor han bare ser ud som om han vil dø NU!

   Svar
 2. Aargang73

  Den er så genial, min mand viste den for mig her i eftermiddag. Man kan så tydlig sætte sig ind i den måde han har det på. Konen/Au Pair’en fikser heldigvis situationen på en meget elegant måde!

  Svar
 3. Gårdejerinden

  Åh nej dog..stakkels mand..
  – men ja, det er faktisk ret sjovt ;0) – og en situation, man sagtens kan sætte sig ind. Tror jeg vil tænke på det næste gang, jeg bliver hevet i trøjen eller “råbt” til, mens jeg taler i telefon – “..det kunne være værre..” Fnis!!

  Svar
 4. Gravidgrahvad

  Hahaha åh nej

  Den havde jeg så ikke set, så tak fordi du deler! (Det er hvad der sker når man forsøger at skære ned på Facebook; man går glip af ting!)

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Men altså… ellers synes jeg sgu’ ikke jeg går glip af så meget derinde i Facebook-land vil jeg lige understrege!

   Svar
 5. Fruen i Midten

  Det er simpelthen den sødeste video, og jeg har grinet af den hver gang jeg har mødt den – og det er ret mange gange efterhånden 🙂

  Og bagefter har jeg måbet over al den polemik, den har afstedkommet. Men jeg kan dog godt forstå, at nogle mennesker er blevet en anelse harme over, at flere medier ganske ukritisk har skrevet, at kvinden er familiens nanny. For det afspejler altså, at man visse steder har et ganske forstokket syn på, hvordan verden er skruet sammen. I øvrigt er det lidt overraskende, at det overhovedet sker, da de to skønne unger jo helt tydeligt ikke kun har farens blå øjne med i den genetiske bagage …

  Svar
 6. Lene

  Tak for tippet, og stakkels kone. Hun prøver ihærdigt at gøre sig usynlig. Det havde været bedre, hvis hun var gået ind og havde taget dem under armen, det havde taget kortere tid. Og se der kommer min forforståelse (fordom) ind, jeg har arbejdet sammen med en dygtig og klog kollega fra Kina, men med dansk sygeplejerskeuddannelse. Vi brugte meget lang tid på at få hende til at forstå, at sådan nogen med min funktion og mine ledere ikke var overmennesker, som man skulle sige ja og amen til (det lykkedes ikke). Faktisk er det mere det, jeg tænkte, da jeg så hendes forsøg, denne mulige underdanighed over for mand og fjernsynsmediet.

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Jeg skal ikke sige mig fri for at jeg havde lavet samme (uheldige) nummer hvis nu det havde været Mand, der var skærmtrold.. 😝

   Svar
 7. Anne R

  Det havde nok forstyrret mindre, hvis hun bare havde hentet dem helt almindeligt, LOL. Manden skulle da bare have sagt “Hov, lidt svært at holde fokus lige nu, beklager”…..eller lignende. Synes, det var totalt mærkeligt, da han strakte hånden bagud og nærmest forsøgte at skubbe barnet væk, slap dog af, det er bare fjernsyn 🙄

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Haha!… Jeg kom faktisk til at tænke på, at min refleks muligvis ville ha’ været den helt samme, omend upassende. Det er vist udtryk for et ønske om at få ungen til at forsvinde lige med det samme… Ikke top-effektivt! 😝

   Svar
 8. VenterPaaVinBlog

  Jeg lo også. Det er hardcore og være buisnesscool i eget hjem :p Og altså: Børn med og uden hjul er en farlig kombi, når man laver skubbefinten – godt, der ikke lige lå en bananskrald på gulvet B-) Så var der nok røget et sæt fortænder.

  – A

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Jeg er personligt fan af det lille menneske med gåvogn, som han/hun/den/whatever behændigt løfter hen over dørtærsklen! Love it! ❤️

   Svar
 9. S.

  Der er lidt forsøg på Ninja rulle over at hente børnene ud af kontoret. Det er simpelthen så sjovt! Jeg havde endnu ik set filmen – men kom i eftermiddags til at høre noget om den debat der efterfølgende havde været om hvem det var der listede sig ind i værelset var. Kone nanny au pair. Det var ret interessant at lytte til faktisk.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.