Lidt ude af sync… #10

… når man ta’r sig selv i at smalltalke med Jeppe fra 0.B. på vej tværs over legepladsen. Om vejret. Og i første omgang ikke helt forstår at Jeppes ansigtsudtryk ser sådan her ud:

… når man sidder på kontoret, og tager solbriller på fremfor skærmbriller. Hvem siger egentlig man ikke kan være diva i det offentlige? #BeingOprah

… når det dersens toiletrenoveringsprojekt tager overhånd. Og man finder ud af det, fordi man nærstuderer billeder på Instagram meget intensivt, og tænker længe over, at der findes mennesker, som indretter deres badeværelser virkelig mærkeligt indtil man finder ud af, at det er fordi man ser på billeder af køkkener.

… når man – apropos Instagram – opdager, at man blandt andet følger en finne:

Jaja, selv uusi viikko, du.

… når man finder underbukser i skraldespanden. Nogle gange går det lidt stærkt.

… når man efterfølgende står i en Wunderwear, og ihærdigt prøver at overbevise ekspedienten om at deres trusser altså er meget, meget små i størrelserne. Let’s face it, Maude – du er bare blevet bredrøvet.

… når man tilfældigvis scroller ind i sin søn på Facebook under ‘Personer, du måske kender’.
Yes, ham kender jeg.

… når man har sådan en samtale her med sin pode:
“Jeg har haft blodnæse i dag!”
“Nå? Hvad skete der?”
“Der var én, der stak sin blyant for langt op i næsen på mig.”

Sig mig engang, hvad laver børn egentlig derhenne i skolen?

Overvejer om en bog med titlen ‘Podernes hemmelige liv’ monstro vil være et hit?

20 tanker om "Lidt ude af sync… #10"

 1. Emilie

  Min lærerveninde konfiskerer blyanter, der er spidsede i begge ender. De er åbenbart for farlige at få i øjnene ?!?

  Skoler må altså hører unde ude farligste steder i verdenen.

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Ja, de må på en eller anden VIGTIG liste forbeholdt visitationszoner og tilsvarende. Ret vildt vi bare sluser vores børn derhen dag efter dag!

   Svar
 2. Birgitte B

  Alt undertøj er skrumpet i størrelser. det ved alle. Fordi de jo bliver lavet ude østpå, hvor de bare er mikro mennesker. Undtagen når det gælder bh’er. For der er det sjovt nok ikke noget problem, at jeg er gået op i størrelse… Kh. Birgitte

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Det er faktisk rigtigt! Jeg bruger – nu du siger det – stadig samme størrelse bh, som da jeg blev student. Altså når man ser på bogstaver og tal. Men objektivt set, så er mine attributter i virkeligheden kun en skygge af sig selv, sørgeligt nok. Men en god måde at lade folk forblive i illusionen på!

   Svar
  1. Maude Forfatter

   Hehe! Tak! Så må vi se, om jeg kommer så langt, men det gør jeg nok næppe…. 😝

   Svar
 3. Fruen i Midten

  Den bog ville helt sikkert være et hit. Problemet er bare, at du jo lige præcis ikke ved, hvad dine kære poder har gang i henne i skolen og alle mulige andre steder. Og hvis du gjorde, ville det ikke være hemmeligt …

  Hvad sker der lige med de der blyanter?? Er det ungernes finmotorik, den er gal med?? Vi andre kunne da i sin tid – der lige efter 2. Verdenskrig – godt håndtere blyanter med spids i begge ender uden ret mange sårede og lemlæstede til følge.

  Hvis du kan se, hvad du laver, synes jeg bestemt, du skal køre diva-stilen med solbrillerne. Det er bare ikke særlig diva-agtigt at vælte sin kaffe, fordi man ikke kan se den. Siger det bare …

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Jeg kører diva-stilen 😎. Og nej: ‘The secret Life of a Pode’ må nok sættes på hold. Tsk-tsk…

   Svar
 4. Ellen

  Hehe – jeg tænkte det som Fruen: Hvis det er hemmeligt, så ved du da ikke nok til at skrive om det 😀
  Jeg har også undret mig over, at man kan bruge samme størrelse bh nærmest hele livet igennem, når faconen bare er SÅ meget ændret …

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Well, nothing stays the same, som de siger… Men tilbage til ‘The secret life of a pode’, så kan man jo altid gisne lidt undervejs, ik’?! Du ved, historien om fjeren og de fem høns; det kan faktisk gå hen og blive en meget dramatisk bog!

   Svar
 5. Anne R

  Apropos de der blyanter.
  Min yngste på 8 er decideret farlig at være i nærheden af, når han har en blyant/tryllestav/pind i hånden.
  På en eller anden måde er tingesten altid lige foran mine øjne! Får tics af det.

  BH’ er er fandme en trist affære efterhånden. Mine bryster ligger bare nederst i dem og skvulper sørgeligt rundt. Men push-up-bh’er føles bare som ALT for meget snyd!

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Ja, dem kan jeg heller ikke finde ud af, de dersens push ups – så sidder ens bryster pludselig dér helt oppe under hagen i en vældig unaturlig position, med alt for meget vat, og ligner mestendels noget, der er blevet halet op med et hejseværk ved en fejltagelse. Fandme ik’ let!

   Svar
 6. Macu

  I går, på vej i brusebad, tog jeg trusserne af, åbnede låget til toilettet og kylede dem ned i kummen, med en fast hånd. 🤪
  Normalt ville jeg smide dem i vasketøj kurven der står lige ved siden af.
  Det kom jeg lige til at tænke på, da jeg læste den med køkkenet 😁

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.