Lidt ude af sync… #11

… når man uforvarende vinker til chanceløse mennesker overalt i gadebilledet fordi man tror, det er nogen man kender – og når man så, som det sidste, hej-hej’er Lars Ranthe nede i den lokale loppebiks, så ved man godt, at NU er det tid til at gå hjem.

… når man senere derhjemme løber ind i den lille Lauritz nede i gården, og ikke kan forstå han er blevet en meter og seksogfirs siden sidst, fordi det jo ikke er mere end et par dage siden man sendte ham hjem til sin mor efter at have klippet et batteridrevet BRIO-tog fri af hans hår. Er man så pludselig lige så gammel, som man lyder?

… når man (apropos gammel) spotter en dame på 80+, med håndtaske und alles, der lige afprøver trampolinen i den lokale skaterpark. Måske hun bare skulle tjekke sin bækkenbund, men jeg vælger at se det som udtryk for rendyrket livsglæde! ❤

… når man sender sin teenager en uge til Sverige, men glemmer at sige farvel til ham – og han er i øvrigt pænt ligeglad.

… når man efterfølgende opdager, at der stadig er fem tandbørster tilbage i kruset ude på badeværelset. Spørgsmålet er hvornår det går op for teenagepoden, at han har glemt sin andel af husstandens tandbørstebeholdning?

… når ens Mindste Pode i ramme alvor tror, at man laver frikadeller af egern – og i øvrigt synes at egernkød smager herregodt.

… når man finder ud af hvor koffeinafhængig man egentlig er, fordi man står på arbejde en alt for tidlig morgen, og opdager at der *GYS!* ingen mælk er???!!!

Man finder heldigvis en frossen liter i fryseren, og ser efterfølgende sig selv oppefra (som i en slags ud-af-kroppen-oplevelse) hvor ens sande, hasarderede jeg tæsker løs på den frosne mælkekarton med bunden af en gigantisk glasvase. To be desperate or not to be desperate. (#watchoutshesarmed)

… når man skal forhandle i konflikter, der udelukkende bygger på verdens dårligste argumenter, hør selv:
Mindste Pode: “Mo-ar!! Mellemste Pode sparkede mig liii’ i røven!!”
Mig: “Hørte jeg dig sige, at han sparkede dig lige bagi?” (*Pligtskyldigt nik*)
Mellemste Pode: “Jamen han lavede en glidende tackling bagfra!”
Mindste Pode: “NaHAJ! Jeg lavede en glidende tackling FORfra!”

13 tanker om "Lidt ude af sync… #11"

 1. Fruen i Midten

  Kaffe fungerer jo ikke uden mælk, og man kan jo ikke fungere uden kaffe, så der er jeg helt med dig. Jeg ville gerne have oplevet den gamle trampolin-dame. Den slags oplevelser kan da redde en hel dag – måske næsten en hel uge 🙂

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Det var en fantastisk oplevelse, I can tell you! Totalt Miss Marple op ad dage.
   Mht. kaffen, så må devisen være denne: Uden mad og kaffe, duer helten ikke! ☕️

   Svar
 2. Marie

  Åhh haha tak, rart at vide, at andre også siger hej til folk de (ikke) kender… Det gør jeg så også, og det er simpelthen mega pinlingt. Hej hej Louise Wolff med barn på fredelig tur nede ved Damshussøen (min datter på halvandet vinkede også, jeg ved ikke, om det var formidlende omstændigheder eller det modsatte). Og jeg ser i øvrigt tit børn, i området omkring mine forældres adresse, som jeg tror er min lillebrors venner – min lillebror bliver 30 år lige om lidt, og jeg er altså 34, men det er som om, at det ikke er gået op for mig, at andre mennesker også bliver ældre.

  Svar
  1. Marie

   Ok formidlende var det nok 😏 Men om det var formildende er en anden sag… Jeg trænger til kaffe præcis så meget som visse andre..

   Svar
   1. Maude Forfatter

    Jävla autokorrektur, den messer også for vildt med mig ind imellem! 🙃 Jeg kender godt det der med, at andre slet ikke vokser – jeg bliver også virkelig forarget, når en gammel folkeskoleveninde for eksempel skriver på Facebook, at hun er blevet faster eller noget, så tænker jeg, at det er da dybt forkasteligt når nu knægten, som er vedkommendes lillebror, kun er 13 år. Og ja, det er så 20 år siden at den knægt, der nu er far, var 13. Tsk-tsk. Bare et eksempel. Men jeg er GLAD for at høre, at jeg ikke er den eneste! ❤️

    Svar
 3. Ellen

  Den med kaffen gjorde helt ondt at læse – tænk, hvis ikke du havde kunnet få din begynd-nu-det-arbejde-kaffe – jeg kan så levende forestille mig den rædsel, der overmander én!
  Men ellers er visse ting omvendt her: Alle andre bliver ældre, bare ikke mig 😀

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Du er bare forever young, Ellen! ❤️ Men bortset fra det, så gjorde det faktisk også ret ondt, det med kaffen!…

   Svar
 4. Max

  Haha set med mælken er sjovt!

  Min kone gør også den med at vinke til fremmede. Hun er sygt dårlig til ansigter. Hun kan ignorere vores naboer, hvis hun møder dem et andet sted og derfor ikke genkender dem, men har også hilst overstrømmende på kendisser fordi hun glad endelig huskede at det var nogen hun “kendte”. Det er ret pinligt

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Haha! 😂 Det er en af grundene til at jeg også virkelig, virkelig elsker din kone, Max! ❤️

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.