Lidt ude af sync … #4

…når man har fået taget billeder på arbejde, som skal pryde ens mail. Billeder, som skal ’sætte et ansigt på’ og fjerne fremmedgørelsen. Og man så ligner en hest, der vrinsker? Seriously? What to do?

…når man skal anmelde en podes tandskade hos forsikringen, og i den forbindelse skal svare på følgende spørgsmål:
Spørgsmål 1: Blev skaden meldt til politiet?
(Hmm…. Nej. Men der burde måske udstedes en arrestordre på én af de andre poder.)
Spørgsmål 2: Var barnet påvirket af alkohol da skaden skete?
(Øh… Nej.)
Spørgsmål 3: Var barnet påvirket af euforiserende stoffer da skaden skete?
(Hvad fanden tror de selv?!)

…når man vågner efter en lur, og har samme craving efter ostepops, som var man Gollum, der craver sin Precious: ”Osssssssssstepopssssss…..”.
(Og når man så efter de dersens ostepops craver Risifrutti (med jordbær, naturligvis!)… I de her dage brøler jeg tilnærmelsesvist efter tomme kulhydrater som et stykke udsultet kvæg, hvilket får mig til at spekulere på hvor meget man egentlig kan bebrejde det dersens PMS-halløj? Ved du det?)

…når man efter selvsamme lur vågner op til dette syn:

Nogle ville kalde det rod.
Andre ville kalde det for kaos.
Jeg tænker Kaj og Andrea i faldskærmsulykke?

…når man opdager, at der ligger en myrelokkedåse fra sommerhuset og snurrer rundt inde i vaskemaskinen sammen med al vasketøjet…. For helvede, altså! Så meget for alle ens intentioner om at være miljøbevist!

…når man får at vide, at skråtunderboen har haft rotter. Eller rotte. Men selvom det kun var én, var det vist mere end rigeligt. Rotten havde tiltusket sig adgang til lejligheden via lokummet, og havde siden da i ro og mag indtaget det meste af 140 kvadratmeter mens skråtunderboen intetanende havde ferieret i Harzen og omegn.
Efter deres hjemkomst brugte de det meste af en uge (flankeret af de kommunale rottefængere) på at finde kræet, som slutteligt blev skudt med et luftgevær i datterens klædeskab. Tak for kaffe. Jeg tror jeg skal ha’ gang i noget access denied-skiltning. Der er virkelig ikke særlig langt fra skråtunderbo og videre op til os på tredje. Kan på ingen måde overskue rotter (right, rottE) i mit klædeskab.

Nå, ikke flere grimme tanker om rotter og faldskærmsulykker!
Ønsker dig en dejlig søndag aften derude i verden! ❤

15 tanker om "Lidt ude af sync … #4"

 1. /ks

  Er du sikker på at Poden ikke var skæv på stoffer? Hahahahahahaha.
  De der spørgeskemaer på hospitalerne spørger også som standard om “man” er gravid. Slap i for den?

  Naboen har også lige haft en rotte. Ja, hende i samme hus. Og en rottefænger. Og nu en rottefælde. Klamt. Så her er der også ekstra overvåging. Er egentlig mest urolig for Hr. Hund. For det første ville han ikke opdage rotten (1-0 til rotte), for det andet ville han blive sk*** bange (2-0 til rotte) og så vil han straks overlade rotten sin kurv, skål og pivedyr, bare for at han ikke skal mobbe eller bide (3-0 til … ja, rotten).

  Jeg håber så meget at I slipper for rotte. Og nu ved du hvorfor jeg ALTID slår låget ned på toiletter. Har en gang boet i en lejlighed oven på et bageri. Vi købte et TUNGT toiletlåg. Siger det bare.

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Nej, jeg tror ikke vi blev bedt om at svare på, om min ti-årige søn var gravid… Heldigt nok for dem, ellers tror jeg nok jeg havde overvejet et selskabsskifte….
   Bugger med naboens rotte! Har I overvejet at sende Hr. Hund på en form for kursus, hvor han lissom kan få pumpet sit ego lidt?
   Vi har ALTID slået brættet ned, og jeg prøver at huske på, at vi lige skal ha’ en palle mursten ovenpå når vi er væk flere dage ad gangen….

   Svar
 2. Fruen i Midten

  Er du sikker på, det kun er en faldskærmsulykke? For mig at se ligner det, at Kaj & Andrea er landet bag fjendens linier, hvor Darth Wader har gjort det af med dem. Oh skræk, forhåbentlig er de bare besvimet 😵❓
  Ja, frem med murstenene. Det er også mit bedste råd😝

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Der er en god konspirationsteoretiker gået tabt i dig, kære frue! Med mindre du lever en dobbelttilværelse som hemmelig agent, måske?… 😝

   Svar
 3. Aargang73

  Føj for den – rotter i tøjskabet! Og føj for cravings efter ostepops, dumme forsikrings spørgsmål og profilbilleder der vrinsker. Men du virker til at klare det flot! 🙂

  Svar
 4. Emilie

  Ostepops og risifrutti med jordbær!!!! Vi må være soulmates. Mon det også er godt i samme mundfuld? McD is med karamelsauce OG fritter er jo per definition en gudespise, og risifrutti med ostepops er lidt i samme genre. En anelse mere klamt måske, men det skal jo ikke trække ned.

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Ja!! McD-fritter og deres sunday is med karamelsovs – det er lige præcis det jeg spiser når vi (ikke sååå tit) går på Den Gyldne Måge! Det er da fantastisk, Emilie – soulmates indeed! ❤️

   Svar
  1. Line

   Ja! Jeg har hørt at rotten vender om, hvis brættet er nede. Derfor lukker jeg ALTID selv for toiletbrættet 😨

   Svar
   1. Maude Forfatter

    Bare rolig, Birgitte og Line – alle i podefamilien slår brættet ned – så krydser jeg fingre for at de vender om!… 👍
    (Det er næsten på linje med Cuba-krisen, det her!..)

    Svar
 5. Ellen

  Adddrrrr. Og jeg som troede, at rotteplagen var slem hernede, fordi vi fik ram på tre forrige vinter og én i år – men i en lejlighed inde i byen??? Jeg tror jeg ville købe et toiletbræt af skifer – eller noget!
  Spørgeskemaer er kilde til meget moro her på matriklen:
  Ryger du?
  Ja
  Nej
  Ved ikke

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Neeej, det kan være svært at vide sådan helt med sikkerhed om man ryger…. 🙃
   Og nu: Skal jeg google ‘toiletbræt af skifer’!

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.