Lidt ude af sync … #5

…når ens pode kommer hjem fra håndbold, og meddeler at der blev delt ud fra glemmekassen, og SE! hvad han fik!:

“Jeg ved godt de er lidt store, mor!”
Okay.
“Og at der er harpiks på!”
Nå, det har du alligevel bemærket?…
Måske der var en grund til at de befandt sig i glemmekassen?… Men fint, min ven – tak fordi du tænker på genbrug, og på vores husholdningsbudget…

…når man rammer skolepatruljen om morgenen.
Jesus. Det er jo næsten værre end når Knippelsbro er oppe.

…når man har besøg af en ny lille legekammerat, som hårdnakket påstår, at hans storebrors mellemnavn er Grethe.

…når man kommer hjem til denne her konstellation i brusenichen:

Nogen har fået fysik i skolen.
(“Rydder du selv op når du er færdig, skat? Helst inden i morgen tidlig?….”)

…når man – apropos skolen – afleverer sin Mindste Pode, og i stedet for at spørge, om han skal følges ud på legepladsen spørger om man skal følge ham ud på kirkegården?

…når man sender kysse-smiley til varmemesteren. Fik sjovt nok ikke nogen kysse-smiley tilbage.

…når man ta’r sig selv i at rocke med på ventetidsmusikken i telefonen, som er virkelig, virkelig dårlig. “Dæwn-dæwn! Du er nu nummer…..TRE! i køen. Venter på at tale med en medarbejder!” Dæwn-dæwn!… Dæwn-dæwn!… Dæwn-dæwn!”
I’m going INSAAAAaaaaane!

OK, jeg skruer ned for dramaet. Men hvad med dig? Er din forstand stadig velbevaret? Ingen pausemusik lately? Nå. Jeg ville høre, om du kunne lokkes til at hjælpe mig med en ting?… Jeg er nemlig absolut ikke tilfreds med ‘Lidt ude af sync…’-temaoverskriften (selvom jeg egentlig er ret vild med at fylde indhold på). Har du et bedre bud (som ikke allerede er tærsket til døde i Blogland)? Det er ikke sikkert at temaet skifter navn, men jeg vil rigtig gerne høre din mening! ❤️

19 tanker om "Lidt ude af sync … #5"

 1. Anne

  Jeg er vild med indholdet, men er enig med dig i, at overskriften ikke helt passer.

  Kunne det være noget med “Du ved, du er Xx, når…”. Ikke helt gennemarbejdet, I know…

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Åh, jeg er GLAD for at du kan li’ indholdet! Og tak for dit indspark, det er værdsat! 😘

   Svar
 2. Skalotteløg

  Ejjjj mand – læste det først som at du kørte skolepatruljen ned… Rimelig kølig sammenligning så 😂 “Aarh, så se dog lige, hvor du står og vifter med din slikkepind! Nu kommer det her jo til at tage sygt lang tid, azzååååå!”

  Svar
   1. Maude Forfatter

    Tak for dit bud, søde! 😘
    Jamen, nogle gange er det sgu’ også lige før man er ved at køre dem ned! “UD!!”, råber de, og svinger med armene (og den der slikkepind i neonfarver, som du taler om) – og retningen er altid en anden end den man tror…. 😳

    Svar
 3. Anne

  Haha – hvad med “SUK…”
  Eller: “Suk, jeg rullede med øjnene og tænkte mit”.
  Eller “Hvad jeg alligevel må se og høre”.
  Hvad end de indlæg skal hedde, synes jeg som Ellen, de er underholdende og hyggelige.
  Tak for din fine blog, der vist er ude i en spændende udvikling for tiden. Du kommer bredere omkring, videre, og jeg synes, det er spændende og rart at se dig vokse – på en måde, for er det ikke det der sker ? Åh, det er svært at forklare, men du ved nok selv, hvad jeg prøver at tale om, og fortælle dig 😉

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Tak for din kommentar, Anne! Ja, det er som om der sker et eller andet med bloggen, jeg kan ikke lige sætte ord på hvad det er? Men vildt nok at du har spottet det!! Jeg kan ikke lade være med at spekulere på om det er godt eller skidt, eller? Er det meget tydeligt? Kram fra mig! ❤️

   Svar
   1. Anne

    Jeg synes det er tydeligt nok, men det behøver bestemt ikke at gøre det til noget andre bemærker – ved jeg af erfaring !
    Bevægelse og udvikling er i langt de fleste tilfælde positivt vil jeg mene, og sådan ser jeg det bestemt her 🙂
    Kram igen til dig <3

    Svar
 4. VenterPaaVinBlog

  Tssh, sådan en kyssesmiley der, skal man altså ikke kimse ad – måske du får et luftkys en anden gang, og han bare liiige sparer energien op til et “moment” 😉

  – A

  Svar
 5. Marina

  Jeg elsker rubrik navnet “Lidt ude af sync” for det er jo lige sådan jeg altid selv går og føler mig så spørge du mig vil jeg helst ikke have lavet det om. Synes iøvrigt at det er ret cool at sønnen selv kommer hjem med tøj fra glemmekassen. Når han nu selv har haft de velvoksne bukser med hjem vil han vel ikke klage over at tage dem med når de andre er væk (her i huset bliver den slags ALTID væk også selvom man har mange eksemplarer, men det er måske bare mig?)

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Ork, den slags er også altid væk hjemme hos os! Jeg er virkelig glad for at du synes om overskriften; jeg har heller ikke helt besluttet mig for at ændre den… endnu!
   Tak, Marina! 💕

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.