Lidt ude af sync… #8

(Advarsel: Dette indlæg indeholder uhyggelig dårlig fotodokumentation)

… og vi prøver lige igen:
Lidt ude af sync…

… når man begynder at skylle hårnåle ud sammen med shampooen. Vi er nogle enkelte her i firmaet, som virkelig glæder os til den frisørtid (og som muligvis bør stoppe med at bruge pluralis majestatis, når vi taler om os selv).

… når man sidder på arbejde, og opdager, at ens sko befinder sig i denne her tilstand:

Og hvis du spørger, så jo: Cykelturen i morges var lidt små-windy, særligt i de lavere luftlag.

… når man kommer til at råbe af sin næsepudsende kontorslof (“så STOP dog for helvede med det dér!!”)…. fordi man tror det er håndværkeren på etagen ovenover, der er gået amok med en borehammer (og som jeg gik ud fra alligevel ikke kunne høre mine eder og forbandelser).
Holder i øvrigt utrolig meget af kontorsloffen, der hænger demotivators op rundt omkring med slogans a la:

‘A Few Harmless Flakes Working Together Can Unleash an Avalanche of Destruction’

…og…

‘If You’re Not a Part of the Solution,
There’s Good Money to be Made in Prolonging the
Problem’. 

Se, dét er arbejdsglæde, mine damer og den herre!

… når man lidt for hurtigt tager et raskt tag i computertasken, og lidt for sent opdager, at den ikke var lukket. Tsk-tsk. Make sure always, ALWAYS to close your (computer)bag before take off and landing. Missed that part. Den virker heldigvis stadig, om end en smule sporadisk.

… når man finder ud af, at den nye lokalprinter ser sådan her ud indvendig:

Was?
Er det til curlere og permanentvæske, eller hvad? Eller til sprut og beroligende piller, til når man skal dulme nerverne, fordi den spytter sine prints ud på denne her facon?:

(Og ikke bare én gang, men hver gang?)

… når man får det her af Mindste Pode:

“Mor, SE!! Jeg har en forsinket julegave til dig!”
“Neeeejjjj!….. Øhh. Hvad er det?”….
“Aner det ik’. Jeg har mest bare klippet.”
Yes, I can tell.
“Og jeg vil også lave en til far!”
“Han bli’r bare SÅ glad, min skat…”

… når man overtaler selvsamme pode til at han nok er lidt for sløj til at komme til svømning. Fordi man ikke helt kan ta’ sig sammen til selv at komme ud af døren.

… når man sådan lidt ved et tilfælde finder ud af, at ens farmor muligvis var forlovet med en meget berømt modeskaber, som ikke desto mindre ditchede hende fordi han i virkeligheden var mere vild med mænd. Men hallo; det er jo for filan NÆSTEN min farfar?! I feel very much related, og jeg kan næsten mærke knappenålene flyde gennem de kreative årer – ja, det er faktisk lige før jeg begynder at tale en lille smule fransk i ren og skær befippelse. Det vil med andre ord være en sand underdrivelse at sige, at jeg i skrivende stund er ramt af rablende storhedsvanvid. Og så ser vi helt bort fra indlæggets første punkter, med undtagelse af delen om flertalsform, nes’t ce pas?

Au revoir, mon ami… ❤

15 tanker om "Lidt ude af sync… #8"

 1. Emilie

  Kommer du lige herover og syer to fastelavnskostumer færdig? Dit talent rækker helt sikkert længere end mit, nu din farmor har set en modeskaber i øjnene. Hvilket lige fik mig til at tænke på, at min farfar var skrædder, så jeg faktisk burde egentlig også selv kunne noget med nål og tråd. Måske har jeg det bare som du havde det med det der svømning…???

  Mindste Pode har da i hvert fald noget krea-talent-masse. Nu ved vi hvorfor så mange kunstværker hedder “uden titel”.

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Haha!… 😂 Ja, det er sgu’ derfor der er så mange titelløse kunstværker! Mystery solved.
   Mht. kostumerne, så…. nej… Tænker at jeg har nogle haute couture-kreationer til gode – helt klart – men fastelavnskostumerne har jeg altid udliciteret til Fætter BR… 😝

   Svar
 2. Ellen

  Du kunne da fx lige renskrive denne her og hænge den op et synligt ted. Den hang i en periode på min dør. En periode, hvor jeg var grundigt træt af visse kolleger.

  I like to work with mature, sensible people.
  One day I will.

  Svar
 3. Marina

  Intet er så skønt som at give gaver og de behøver ikke altid ligne et eller andet brugbart… Senere lærer man at de bedste gaver er dem som modtageren også på en eller anden led kan se en mening med. Men børn der kan lide at give gaver er gode mennesker ❤️

  Min ældste brugte iøvrigt engang det meste af en børnehavedag på at lime 100 stykker papir sammen som jeg så fik som gave. Jeg så nok ca lige så paf ud som du over klipperiet, men idag er jeg helt trist over at jeg ikke har gemt det fordi der var SÅ meget kærlighed i den stak sammenlimet papir.

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Sådan en stak har jeg også en gang fået! Jeg tror muligvis jeg har foreviget den herinde på bloggen et sted… Og ja, det er faktisk utroligt hvor meget kærlighed, der kan gemme sig i så meget papir!❤️

   Svar
 4. Sabrina//endnuenboligblog.dk

  Altså herhjemme snotter og hoster diverse familiemedlemmer, så meget HELE tiden, HELE dagen OG natten lang, at jeg er ved at gå ud af mit gode skind. “SÅ STOP dog for helvede med det dér!!” er intet i forhold til de skældsord, jeg smider fra mig lige i tiden. Hvor meget snot kan et menneske egentlig fyldes af? Jeg spørger bare.
  Kh Sabrina

  Svar
 5. Marie

  Ha smuk gave, ham har I været heldige med. Min søn klippede også i aviser hele weekenden (han havde fået lov), og gav os alle flotte gaver (!!?). Men så kan de lære det i børnehaven, for de påstår, at han ikke kan holde på en saks. Den men svømning lavede vi i øvrigt også torsdag, begge voksne i husstanden var helt baldrede, tror man er lovligt undskyld i januar plus vi havde startet ugen med et døgn på Herlev Børneafdeling, da den mindste havde problemer med at trække vejeret… Pyyyh den her vinter trækker tænder ud, synes jeg.

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Okay, det lyder som en presset omgang, Marie – du har al ret til at trække ‘fri for svømning-kortet’! Håber den lille er ok? Nogle gange er man bare mere spidsbelastet og baldret end andre gange! Kram til dig 😘

   Svar
 6. Celena

  What a beautiful piece of art from your son! Now you just need to go shoe shopping… another late Christmas present? 😉 Have a good rest of the week xox

  Svar
  1. Maude Forfatter

   And a nice week to you also!! Actually, my ‘shoe man’ promised to make my shoe wearable again, so I hope he’s got a trick or two in his hat! Otherwise I have the perfect excuse for doing some shopping! 💕

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.