Lidt ude af sync… #9

… når man overvejer at sige til en top-insisterende forældretype at man ligger i skilsmisse bare for at undgå en legeaftale. Hvad er chancen for at man bliver fanget i sit eget spind af løgne, tror du? Er vi ude i en fifty-fifty?

… når man vil ta’ en lille walk’n’talk på arbejde (med sig selv, altså), og ender med at blive spærret inde i en trappeskakt. Og man må endda erkende, at man faktisk har gjort det før.
Hal-loooo?

… når ens arbejdsdag pludselig bliver fuld af folk med underbukser på hovedet.

… når man (måske) i den forbindelse glemmer sin kollegas fødselsdag, og først finder ud af det, når man er kommet hjem, og ser det på Facebook. Tager man så prisen for verdens dårligste kollega, eller hvad?

… når man trænger til lidt spænding, og sensationslystent tjekker sin mail: Til ens udtalte skuffelse ser man, at der kun er kommet én ny mail: Tillykke; du er inviteret til dialogmøde om tobak i dit pensionselskab. Nej tak.
Jeg tror, jeg sidder over.

… når Zalando to minutter senere skriver, at de tror, de har fundet de HELT rigtige jeans til dig, som ser sådan her ud:

Tilbage er spørgsmålene:
Hvad gik der galt?
Og hvorfor netop mig?

… når man finder de her inde hos Ældste Pode:

Og når man sender ungen et spørgende blik, kvitterer han med et ualmindeligt tungt prust og et “Mor!…. Det er en LANG historie!”…..
Ja, det tror jeg på.

Nå, men take care! ❤

21 tanker om "Lidt ude af sync… #9"

 1. Henriette

  Excuse me lige, men hvad sker der for de der jeans??😱
  Tror nok også lige, jeg ville spørge migselv, warum, warum, warum ist die Banane krum? ( som vi siger hos os)…

  Sikke en dag – heldigvis kommer der en ny i morgen! 😂

  Svar
 2. Karen

  Er altså nød til at høre noget mere om de der kollegaer med underbukser på hovedet???
  Fortjener det ikke et indlæg i sig selv:0)

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Det skulle man næsten tro, at det gjorde. Faktisk havde det at gøre med en markedsføringskampagne, som der blev lavet en video til. Og den skulle bare lige igennem nogle få rettelser inden den skulle i æteren, og de rettelser endte så med at der pludselig havde sneget sig klip ind med mennesker med underbukser på hovedet. Og jeg havde nær fået en prop. Og en depression. Og lidt til…

   Svar
 3. Fruen i Midten

  Spændende søgeprofil du har hos Zalando. Den mail, jeg fik i dag, så ret anderledes ud. Mere afdæmpet vil jeg sige … Jeg vil også gerne læse mere om de underbukse-behængte kollegaer. Det virker en tand for mystisk 🕵🏼‍♀️😱

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Min søgeprofil er faktisk temmelig ordinær grænsende til det kedelige a la: Er det gråt? Give it to me. Men altså: Odd size jeans, der har været i karambolage med en rabiesramt rottweiler? Nej tak.

   Svar
 4. Ellen

  De der kolleger: Hvad havde de så på der, hvor man normalt anbringer sine underbukser? Tophuer? Bandanas? Ørevarmere?
  Det der med legeaftalen: Jeg kunne også nemt komme til at male mig selv ind i et hjørne for at slippe, men egen skilsmisse som undskyldning er nok dumt – i hvert fald når det ikke passer … hvad med at lade dine forældre blive skilt? Og sige, at det tager forfærdelig hårdt på far/mor? Alternativt sige, at jeres fyr er i stykker, så I er nødt til at bruge jeres fritid på at varme jeres kanariefugle. Hvis ikke de tror på den, kunne det da være, at de bliver klar over, at I ikke rigtig gider det med legeaftaler 😀

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Der var de rette beklædningsgenstande på resten af kroppen. Tror jeg….
   Med hensyn til undskyldningen for en legeaftale, så var dén med skilsmissen aldrig for alvor i spil; det var mest en tanke, der flagrede lynhurtigt forbi på nethinden da jeg stod i situationen og var lidt desperado – og det kan man jo hurtigt blive! 😳

   Svar
 5. Anette

  Kollegaer… underbukser.. hoved… forklaring?

  Altså den med skilsmisse… måske bare mindre krise i forhold kan bruges?… man skal jo passe på… ellers kan man skulle checke kalender.. ville din pode overhovedet lege med pågældende pode…. ?

  Kan du forklare de bukser… ligner nogle som ville ligge i mit syskab for at blive til noget andet.

  Svar
  1. Maude Forfatter

   I min verden ville de bukser blive arkiveret lodret. Men jeg er heller ikke så fix på fingrene. Men jeg har set mange flotte ting man kan sy af afdøde jeans! ✨

   Svar
   1. Anette

    HI hi bliver de også her hvis syskab er fyldt 😂 men har nogle drømme om sjove ting lavet af cowboybukser…..
    et par levede 2 år ekstra som Jackies (min forige hund) ynglings puder…. pladevat og snor.

    Svar
 6. Monica

  tobak i pensionsselskab.. nejvedunuhvad…
  løgnespind kan ikke anbefales. du får den i smasken – når du mindst aner det… og med dine poder – ja mulighederne er uendelige… 🙂

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Mulighederne er altid uendelige! Og nej. Selvom jeg er fortaler for de små hvide løgne, så er der trods alt grænser. Men man må godt flirte lidt med tanken, ikke?…. 😜

   Svar
 7. enravnemor

  Jeg glæder mig til teenager-tiden. NOT.
  Hvis det er nogen trøst i forhold til din kollega og dennes fødselsdag, glemte jeg min mors i søndags. Det var først da min farmor ringede og ønskede mig tillykke med hende, at jeg kom i tanke om det. Der havde jeg i øvrigt allerede talt med hende op til flere gange på dagen. Den var svær at redde.

  Kh Sabrina

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Ja, det lyder som om den godt kunne være lidt vanskelig at hive i land…. 😳 Men det sætter selvfølgelig det med min kollega i perspektiv, men jeg er stadig ikke stolt af det… Bortset fra det, så kan jeg godt forstå at du ikke glæder dig til de muntre teenage-år. Hvem fandt overhovedet på det koncept??

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.