Livet set fra vasketøjskurven

Som det måske fremgår, er vores familie er en aktiv familie, og det kan der være rigtig mange gode ting at sige om. Foruden alle ungernes sportsarrangementer og mit nylige yogaengagement, har min mand desuden gennem en årrække været alvorligt ramt af løbefeberen, og løber jo som gjaldt det livet (- af samme grund var han liiiiiiidt fortørnet over ikke at være blevet nævnt i forrige blogindlæg). Medaljens bekendte bagside, foruden logistikudfordringerne, er vasketøjet. Vi taler bjerge af vasketøj, på størrelse med Mount Everest.

IMG_Mount Everest (Mount Everest)

Det forunderlige ved vasketøjsbunkerne er, at min mand simpelthen ikke opdager, at de er der.
Nogle gange synes min mand derimod, at skjorterne som udgangspunkt er RET krøllede (really?? You think so???…), og taler om at jeg ikke behandler hans tøj ordentligt…. (Pardonnez moi?!)
I min kamp mod vasketøjsbunkerne be’r jeg hver aften ældste pode om lige at tjekke sine jeans – det kunne jo være de lige kunne klare en gang mere. Hver aften ligger de i vasketøjskurven, hvor jeg så må fiske dem op. Der er en lille smule ’Groundhog Day’ over mit arbejde med bunkerne. Og det mest groteske er, at mit eget tøj udgør en forsvindende lille del af det store vasketøjsbillede. Ikke fordi jeg ikke skifter tøj eller ikke også vasker det i ny og næ, men et eller andet gør en forskel…

Jeg bliver aldrig en vaskepulverreklamemor, det bør jeg indse.

En tanke om "Livet set fra vasketøjskurven"

  1. Øglemor

    Vi har også et Mount Doom af vasketøj hjemme hos os. Og det er konsekvent mig, der tager mig af det. Vasker det. Hænger det op. Lægger det sammen. Lægger det på plads. Jeg har ikke noget imod at vaske det. Det gør mig heller ikke så meget at hænge det op. Men jeg er SÅ træt af at lægge det sammen og på plads. Så nu har jeg fået arrangeret det sådan, at sammenlægningen foregår i sofaen om aftenen foran en god serie. Og HDD inden for rækkevidde, så han kan få en albue i siden og bekvemme sig til at folde med.

    Strygning? Det bruger vi kun til særlige lejligheder …

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.