Nu jeg er i gang #1

… så er det ligesom om den virtuelle verden fylder meget mindre hos mig, end den plejer. Jeg færdes markant mindre i Blogland for tiden, og jeg vælger i stigende grad at leve mit liv på den rigtige side af skærmen. And I kinda like it. Jeg ser på gevækster, der pibler op af den sorte jord, og prøver på at huske at trække vejret. Og nyde den dér luft, du ved, der føles så god når den kommer helt ned at vende i lungerne. Den er lidt kold stadigvæk, men den er også fuld af løfter om forår, og dens duft indeholder alt hvad der er sødt og godt ved livet. Og netop som jeg går og tænker, at det faktisk er det aller, aller rareste, og at jeg måske egentlig aldrig mere gider sætte så meget som to små ord sammen til noget, der skal ligne en sætning, så vælter det ud af fingrene alligevel. Så jeg bliver her nok et stykke tid endnu.

… så tager OK18 slet ikke min opmærksomhed i samme grad, som den egentlig burde. Det er ikke på grund af manglende holdninger, men mere fordi vores dage på mange måder er så komprimerede at det lissom bliver mere presserende at få stegt medisterpølsen end at støtte op om den gode sag. For jo, jeg er faktisk fagforeningskvinde, og legede tilmed i en kort periode af mit liv at jeg var TR-suppleant. Men det gik ikke skidegodt, skulle jeg hilse og sige. Politisk tæft og diplomati er muligvis kun et par af de egenskaber, som det undervejs blev meget tydeligt at jeg er født uden – og tilsyneladende ikke er i stand til at tilegne mig. Se selv! Men mine standpunkter er stadig de samme, så jeg må lige se at få pumpet sutskoene, og begive mig ud på barrikaderne. Og så henviser jeg i øvrigt til Lindas meget glimrende indlæg her, hvis du vil læse mere.

(… så kan jeg godt se, hvor selvmodsigende de to ovenstående punkter er – men ikke desto mindre, så er det sandt. Og sådan er livet jo; fuld af modsigelser.)

… så ved jeg med sikkerhed, at selvom alt stadig er usikkert med hensyn til OK18, så har tandfeen utvivlsomt også haft problemer med sin overenskomst, og har været holdt som gidsel i et omfattende lockoutdrama. 14 dage, mine damer og den herre; så lang tid tog det før omtalte medarbejder fik mulighed for at lægge en mønt under puden hos den pode, der tabte en tand i London. Vi var lidt ude i en drøftelse om hvorvidt tandfeen mon havde fået sparket sammen med de russiske diplomater, men nej. It ain’t easy.

… så er jeg fan af Ultra Nyt. Big time. Det rammer åbenbart mit intelligensniveau fuldkomment, og jeg har flere gange taget mig selv i at tysse på ungerne, hvis de larmer mens det kører. Hallo, få dig din egen kæreste, Mulle!

… så undrer det mig såre, at når jeg har brug for at ringe til lægen, så er det uden undtagelse ALTID på de dage, hvor lægen har lukket for henvendelse. Jeg tænker på, om dette faktum er omfattet af en eller anden form for lovmæssighed?

(Ja, hej. Og nej, jeg er stadig ikke glad for selfies. Men spørgsmålet er, om jeg kan blive ved med at blogge uden?)

… så er vi endelig begyndt at sortere madaffald her på Frederiksberg. Og jeg er faktisk vældig meget oppe at køre over det her, for mens resten af Danmark har sorteret halve frikadeller og æggeskaller like forever, så har vi haltet voldsomt bagud på dette område. Men nu er vi også med, og sorterer ALT vores affald, og det giver mig den vildeste tilfredshedsfølelse af at give noget tilbage til igen. Sådan som vi mennesker sviner, så er det mindste vi kan gøre da at rydde op efter os selv. Ergo finkæmmer jeg affaldet ned til mindste rugbrødskrumme, og agerer kinesisk ordensmagt overfor de familiemedlemmer, der måtte have parkeret hjernen i et nanosekund og forbrudt sig imod reglerne i sorteringsøjemed.

… så overhørte jeg forleden denne skønne samtale på mit arbejde:
Kollega 1 til Kollega 2’s barn: “Halløj med dig! Er du med din mor på arbejde?”
Kollega 2’s barn: “Ja, og jeg er FIRE år!”
Kollega 1: “Holddaop!”
Kollega 2’s barn: “Og jeg har os’ skoldkopper!”
Kollega 1: “Nøj, må jeg se?!”
Kollega 2’s barn: “Jeg har en på tissemanden?”
Kollega 1: “….øh. Det må blive en anden dag.”

Well. Tilbage er der vist kun at sige: Cedric, don’t count your tips in public.

Fotograf (af vintergækker, forstås): Palle Pophår

Håber du får en SKØN påskeferie, hvis du skal holde sådan én!  ❤

15 tanker om "Nu jeg er i gang #1"

 1. Anette

  Blogger uden selfie. .. kan man hvis man vil

  Det indlæg er hamrende godt…. tankevækkende.

  Og skøn forårs luft i dag, det vigtig at nyde det.

  Skøn samtale på arbejde forøvrigt.

  Svar
 2. Singlehviskeren

  SÅ nemt at blogge uden selfies 😉 med undtagelse af når man selv synes man har en virkelig fotogen dag, så kunne jeg da ind imellem godt ønske jeg ikke var anonym blogger.
  Og fra en der arbejder i sundhedsvæsenet, så betyder det uendelig meget at folk udefra også støtter op om os, men ind imellem så må vi jo også bare erkende at hverdagen stadig skal fungere. Vi kan ikke være helte hver dag ❤️

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Nej, vi kan desværre ikke være helte altid. Jeg støtter virkelig op om den gode sag, og jeg synes der bliver gjort en brav indsats – OGSÅ i det danske sygehusvæsen – hver dag, som bør belønnes. Og værdsættes ikke mindst! Jeg må som sagt på barrikaderne (så så man mig med hjelm og termokande). Vi krydser fingre!

   Svar
 3. Ellen

  Man kan sagtens blogge uden selfies (jeg gør det helst!), men du er da så køn, at du meget gerne må smække en på indimellem 😉
  Jeg kan indtil videre ikke rigtig forestille mig et liv uden bloggeriet, men nu har jeg nok også en del mere tid til min egen disposition end du har.
  I Næstved kommune sorterer vi kun pap og papir fra – jeg glæder mig i princippet og af ideologiske årsager til vi engang kommer til det, men jeg må indrømme, at det er en del nemmere, når man ikke skal sortere.
  Den tandfe er nu ellers ikke så tosset endda – hun kunne finde ud af at lægge pundmønter under hovedpuden, da en vis lille engelsk dreng tabte en tand i juleugen her hos sine morforældre i Danmark. Hun er meget betænksom, for man kan hverken bruge 10’ere eller 20’ere i England 😉

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Haha!… Men der var hun jo heller ikke lockoutet, vel Ellen! 😘
   Akkeja, hvis jeg kunne fordoble døgnets timer ville jeg utvivlsomt spytte indlæg ud hver dag ligesom dig – men det kan være at jeg får tid til det på et andet tidspunkt, hvem ved? Lige nu ser vi på badeværelsesinventar, og der er godt nok meget, man skal tage stilling til… 😳 Så det går minutterne med andre ord med lige nu.

   Svar
 4. Fruen i Midten

  Jeg tænker, at tandfeen har haft nogle tekniske udfordringer med bortrejst Pode. De der gammeldags ‘find barn med tabt tand’-devices kan meget let gå i udu, og reparation af den slags ting tager jo tid. Ved enhver 😉
  Vi skal også til at sortere – på et lidt højere plan end Ellen – og jeg er bange for, at det bliver lidt op ad bakke, da to ud af tre i husstanden allerede på forhånd synes, det er åååndsvagt. Desuden får vi nye skraldespande, så vi skal have tre (med ialt fem rum) stående, hvilket ikke pynter, og hvad med pladsen under vasken? Og endelig får vi en hel masse tømmedage, som jeg garanteret kører sur i. Og så videre. Men ellers er det skam en vældig god ide!

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Det’ en knaldgo’ ide, søde Frue, I skal bare i gang, så er det en fest! På med ja-hatten 🎩
   Og ja, den tandfe har haft sindssygt mange tekniske udfordringer, mega nedbrud på de dersens devices!… 😝

   Svar
  1. Maude Forfatter

   Ej, hvor ER jeg bare glad for at høre det!! Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive det til mig ❤️. Rigtig god påske til dig, og stort kram!

   Svar
 5. Lene

  Og lige nu gav du mig et spark, godt nok virtuelt, men det kan mærkes 😉 Jeg stopper med at surfe og går ind i mit virkelige liv. Denne ferie skal bruges på at transformere den energi, jeg gladeligt præsterer i forhold til sygeplejen (om jeg har fri eller ej), over til hus og hjem.
  Et dejligt indlæg og et skønt billede af dig, hvor ser du bare dejlig ud.
  Her tager vores høns sig af madaffald, men jeg forstår godt fruen i midten, for folk med eget hus kan nærmest ikke få plads til alle de containere, hvorimod det nok går lettere i en boligkarre. Hos os har vi masser af plads til containerne, tre af slagsen, og de skal heldigvis ikke køres ud til vejen.
  God påske til dig

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Og rigtig god påske til dig! Det lyder skønt og hyggeligt med høns, måske I også får et par påskekyllinger? Håber det var et godt virtuelt spark jeg gav dig, håber ikke du får blå mærker! 😳

   Svar
 6. Linedanser

  Årh, latterkrampe over ordveksling mellem kollega og kollegas søn 😀

  Jeg vil osse ud i virkeligheden og rode i jorden, men lige nu ligger her sne og frost og mudder (på én gang). Jeg må vente. Til gengæld overspringshandler jeg for vildt her bag skærmen, og undlader behændigt at lade mit blik falde på Bunkerne Der Ikke Må Nævnes Højt og Vasketøjsbjerget.

  Glædelig påske!

  Svar
   1. Maude Forfatter

    Tak!! Og overspringshandlinger er det BEDSTE der findes! Hvad skal vi da også med sne og mudder og vasketøj i én stor pærevælling?! Vi satser på forår snart – ha’ en FANTASTISK påskeferie! 🐥

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.