Nu jeg er i gang #4

… så er jeg muligvis gået over gevind med denne her type indlæg – men jeg er egentlig ret vild med at skrive dem.  Skal nok prøve at tage en slapper. Promise.

…. så var jeg også ret vild med Harry og Meghans bryllup i lørdags. Flankeret af Stéphanie Surrugue, Kåre Quist og Jesper Høvring på DR1, sad jeg med måsen solidt placeret i en af mine ungers kurvefletstole i stive fem timer (needless to say, så er jeg stadig en kende stiv i skroget efter den omgang). I de fem timer blev jeg fodret med informationer om hosebåndsordenen, om Dirty Harry-perioden, om ananas i egen juice, og om kardinallilla rober. Takket være den dårlige internetforbindelse i vores sommerhus kan jeg derfor nu med mere end 48 timers forsinkelse konstatere, at Pippas derriere nok ikke trækker overskrifter i denne her omgang, men at Oprah virkelig, virkelig kan se mistænkelig ud the spooky way, når hun beslutter sig for at gå undercover. Hemmelig agent bliver hun nok aldrig. Og nej, Posh Spice smiler stadig ikke. Til gengæld har jeg tænkt virkelig meget over, hvilket væddemål Meghan mon har tabt for at gøre sig fortjent til at køre det sidste stykke vej til kirken med Williams børn alene i bilen.


Og…. fra den ene yderlighed til den anden:

… så er vi nu lykkelige indehavere af ringorm. Igen. Lægen så et øjeblik ud som om der var udbrudt Ebola i hans praksis, hvorefter han med en energiske pumpen, tømte sit arsenal af håndsprit ud på blot ganske få sekunder.

… så blev jeg vældig fornærmet da vi stod på apoteket for at afhente cremen, som lægen havde ordineret, og pigebarnet bag skranken blinkede med sine eyelash extensions, og spurgte om der mon var et bestemt mærke, vi foretrak?
Jeg forestiller mig, at hun tænkte, jeg ville sige noget i retning af:
“Ja, altså SIDST vi havde ringorm, der brugte vi det fra FriForRingorm, men dét som vi brugte forrige gang, som var fra Ringorm-PIST-væk, det var bare SÅ meget bedre! Men jeg har også hørt, at det fra Aldrig-Mere-Ringorm skulle være virkelig godt, så det kan godt være, at vi skal prøve det denne her gang, og så kan vi altid skifte tilbage til Ringorm-PIST-væk NÆSTE gang vi får ringorm? Eller hvad tænker du?”…. 
Altså bortset fra at vi nu har haft ringorm TO gange, så er vi jo ikke sådan nogen, der har ringorm hver eller hveranden dag, vel. Og vi går også i bad, og den slags. Og jeg er stadig fornærmet, kan du godt høre.

… så prøver vi nu at få den pode, som er i besiddelse af bemeldte ringorm, til at glemme alt om den lidet flatterede titel på svampeangrebet, og derfor har vi samtaler, der lyder sådan her:
Mig: “…og nu skal vi liiiige ha’ smurt de hersens……”
Poden: “ORME!”
Mig (rædselsslagen): “NEJ! Nejnejnejnej, det er ikke orme. IK-KE orme! Og hvis nogen spørger dig hvad det er, så siger du bare, at det kan du ikke lige huske hvad er… Er du med på den?” 
(*Pode nikker artigt*)
Og please – sig at du også engang har bedt din pode om at lyve.

… så undrer det mig såre hvordan de ringorm har fundet vej til os, som bor inde midt i byen med adskillige kilometer til nærmeste klappeged. Tænker ringormen har muteret til en form for luftbåren fugleinfluenza.

Og nu skal jeg nok komme tilbage i kampen. Håber du har haft en FANTASTISK pinse!

PS: Jeg overvejer fortsat, om ikke jeg burde investere i en fascinator. Det er da næsten en menneskeret, er det ikke?

Blomsterfotograf: Palle Pophår

20 tanker om "Nu jeg er i gang #4"

 1. endnuenboligblog.dk

  Altså Maude, ringorm er intet. Vi har været i behandling for børneorm her på matriklen on/off et års tid og vi er ellers ikke typerne, der får sådan nogle ulækre krabater. Det er faktisk kun alle de andre. Lus- heller ikke os 😉
  Kh Sab.

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Respekt! Det lyder som noget af en omgang; jeg krydser fingre for at I får has på kræene ganske snart!! 😳

   Svar
 2. Ellen

  Tak for et glimrende bryllupsreferat – jeg fik ikke set så meget som fem minutter af det. Glemte det rent faktisk, men kan da godt se, at jeg nok gik glip af et og andet …
  Og fascinator – dér fik du mig lige over at google i et andet faneblad, men det er da et fantastisk ord – tak for at lære mig det. Fascinatorer er der også mange af til The Royal Ascot, som Charlotte og Tim er til hvert år. C kan oven i købet finde på at bidrage med sin egen af slagsen 😀

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Ih, det kan være jeg skal ha’ hende til at lave mig en fascinator!! 👒 Det var ellers et virkelig fint bryllup – hvis du har mulighed for at se et minut eller to på et tidpunkt, så gør det! 💕

   Svar
 3. Emilie

  Jeg har ønsket en fascinator siden jeg var 5 år! Jeg mangler bare SÅ meget en anledning. (Måske den dagI slipper af med ringorm? 🙂 )

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Er hver dag ikke en fest?! Jeg tænker den skal høre med til mit daily kontor-outfit! Hvis du gør, så gør jeg også! 👍

   Svar
 4. K. Stender

  Eheeem. Har i denne måned investeret i mit livs første fascinator. Midnatsblå. Anledning (er ude i god tid, men var i UK og £’et you know and all that) er en 50 års fødselsdag i Paris til september for en 70-90 mennesker. Ikke min egen, det havde ellers været storladent. Vi er så heldige, at manden har franske kusiner. Der kaster ind imellem den slags i invitationer af sig. Og det er uden poder.

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Oh my God, I SO envy you!! Min mand har britiske kusiner, det burde da også kaste en lille fascinator af sig, eller hva’?! Og vi skal endda både til 100 års-fødselsdag og bryllup und alles her til sommer… Hvor får man fingre i sådan én henne?….

   Svar
 5. K. Stender

  De er vist svære at finde i Kgs. København. Derfor slog jeg til i Debenhams. Asos webshop?
  Jeg er helt sikker på at til de nævnte anledninger vil du blend in as a local iført en sådan prydgenstand. Det er jo en standardvare i De Forenede Kongedømmer, så hvis du sørger for at indlægge et shoppebånd i tidsplanen, burde det kunne lykkes.
  Hvis nogen ved, hvor man får fingre i den slags pynt i DK, spill the beans! Hold os ikke hen i uvidenhed!

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Åhhh, du skrev jo netop, at du havde købt den i England! Sorry, jeg var vist lidt træt… Yes, hvis nogen hinter om HVOR man kan finde sådan én, så bliver jeg mucho lykkelig! ✨

   Svar
 6. Jannie

  1) Aehmmmm. Ringorm er en slags svampe / hudsygdom. HAR INTET med orme at gøre. Og så ulækkert er det altså heller ikke. Hører til i kategorien: har du børn, så lærer du lus, børneorm, og ringorm at kende. Skide besværligt og drønirriterende.
  2) Bryllup: jeg er en af de meget meget få kvinder, som ser fuldstændig og tåbeligt latterlig ud med en hat. Så en invitation til et bryllup, hvor en hat/ fascinator, ( måtte lige Google skidtet), er et krav, bliver mødt med et nej tak herfra. Selv med en helt almindelig vinterhue, ligner jeg en idiot.
  Jeg hyggede mig også med at spilde tiden til globryllup i lørdags. Og fik nogle gode grin over hatte og kjoler. Men sjovt var det. Meghans kjole var til gengæld superflot.

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Ja, det er en svamp – hvorfor kalder man sådan noget for noget med orm? I don’t get it. Jeg har i øvrigt også et fælt hattehovede, det tog jeg ikke med i min fascinator-ligning… 😳 Synes nu stadig det kunne være skægt at få fingre i én… Og ja, Meghan var SÅ smuk! Kjolen var fantastisk, og hun lignede en drøm! 👑

   Svar
 7. Birgitte B

  Gud, er ringorm slet ikke orm?!! Vi har aldrig haft orm (og kun lus et par gange), men fodsvamp og fodvorter, den er jeg ganske mester i :-/
  Nå, men jeg så heller ikke bryllup og har kun set kjolen på min lille mobilskærm (på Insta). Var det virkelig flot og pompøst ?
  Kh. Birgitte

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Ahrmen det var FANTASTISK! Prøv lige at snig dig til at se et par bidder på nettet… Nej, ringorm har intet med orm at gøre – det lyder bare herre-klamt! 😳

   Svar
   1. Birgitte B

    Jeg skulle aldrig have skrevet den kommentar. Brugte en halv time efter frokost på at google billeder fra brylluppet og spørge søde kollega, om det virkelig kunne være rigtigt, at hendes far ikke var der…

    Svar
    1. Maude Forfatter

     Ja, faderen dukkede lissom aldrig op; han meldte afbud få dage inden (så vidt jeg nu er orienteret). Så må man tage til takke med svigerfar! Er ked af jeg sådan forstyrrede din arbejdsdag – men var det ikke et fint bryllup? Og så du Oprah?….

     Svar
     1. Birgitte B

      Det var virkelig fint – og jeg så både billeder af Oprah, dem fra Suits og George Clooney (ok, det var mest hans kone, der blev taget billede af)… Kh. Birgitte

     2. Maude Forfatter

      Åhh, det var godt! Ja, det var også vældig meget fokus på fru Clooney, som bare ikke var særlig glad for den hat, hva’?! Lidt mere hat og lidt mindre kjole, som Jesper Høvring sagde….

 8. Fruen i Midten

  Åh ja, Donnaen og jeg så også bryllup. Det meste i hvert fald. Havde krise, da Gemalen pludselig mente, Giro d’Italia var vigtigere – som om! Tror, Meghan valgte de royale rollinger frem for prins Charles … Pippa trak iøvrigt overskrifter: Noget med, at kjolen grangiveligt lignede flasken til en særlig slags icetea?
  Oh ringorm – spændende. Not. Det har vi ikke prøvet. Til gengæld har Donnaen haft børneorm cirka en million gange. Senest for et halvt års tid siden. Så det …

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Skønt med alle de børnelidelser, man bare stifter bekendtskab med igen og igen… 😵 Giro d’Italia?! Sig mig, har han spist søm eller hva’?! Intet overgår da sådan et skønt, royalt bryllup! Og jeg missede da tilsyneladende Pippas vej til forsiderne alligevel, så. Og måske du har ret i at de små tronfølgere faktisk var alternativet til den ældste tronfølger – lige den del får vi nok aldrig opklaret helt…

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.