Ørnen er landet, og den er fuld (sort of).

Så er vi landet. I lejligheden, der stadig lugter af absurdsure sandaler, selv efter 3½ uges fravær. Men det gør ikke noget, for jeg har tanket op:

Jeg er fuld af blå, blå himmel, af duften af hybenroser, af saltvand og fugtige strandhåndklæder, af gæssenes skræppen, af mågeskrig, af tidevandets kommen og gåen, af humlebiernes summen, af lavendlerne i krukkerne, af gæsterne, der kom, og af vinen vi drak, af solnedgange, af varme briser, af softice, af blafrende gardiner, af faktor 15, af varm asfalt og fyrretræer, af søskendeskænderier, af fantastiske bøger, af tusinde tænkte tanker og lidt af malerdampe. Af jordbær, af kirsebær, af nattens stjerner og af myggestik.

Det var min skærsommernats drøm, og jeg har elsket (næsten) hvert sekund.

Jeg har åbnet alt på vid gab, og lukket lyset ind, hvilket primært skyldes at vejrudsigten med små variationer har budt på sol, sol og atter sol. Og til det kan jeg kun sige én ting: Du danske sommer, hold nu kæft, hvor jeg dog elsker dig! ❤

Jeg har fået opdateret mit sædvanlige vaskebjørnslook til en lidt hidsigere, og ikke mindst mere knivskarp version, som måske fordrer at jeg beholder mine solbriller på fra nu af og i al evighed. Eller måske bare til udgangen af december. Som noget helt nyt har jeg også fået aftegningen af min bikinisløjfe midt på maven, og jeg har i den forbindelse spekuleret i tre følgende løsningsmuligheder:

1) At klippe sløjfen af, eller
2) At bruge noget (mere) solfaktor, eller
3) At bevæge mig bare en lille smule.

Det forblev alt sammen på det indledende overvejelsesstadie. Med andre ord minder jeg vist mest om en liter reinkarneret regnbueis, men jeg smager ikke som én.

Der er 147 ulæste blogindlæg i mit bloglovin’-feed, og nej: Jeg gider faktisk ikke læse dem (alle sammen). Og jeg gider i virkeligheden heller ikke på arbejde i morgen. Den tid, den sorg – jeg kan klare lugten af de absurdsure sandaler mange dage endnu.

Håber sommeren har været god ved dig! ❤

8 tanker om "Ørnen er landet, og den er fuld (sort of)."

 1. Birgitte B

  Velkommen tilbage 🙂 Det lyder som en skøn ferie. Jeg foreslår, at du ikke flasher mave på arbejdet og så er der ellers ingen, der opdager det med bikini aftegning…
  Denne sommer har betydet at selv jeg, som ellers er mega bleg, har fået lidt (og kun lidt) farve på maven (det er begrænset for, hvor mange mirakler faktor 50 og skygge kan gøre). Kh. Birgitte

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Det er også første gang i tusinde år at min egen mave har set skyggen af dagslys, men det var der måske også en grund til. Og jeg flasher afgjort ikke bikiniaftegningen på job! 😵

   Svar
 2. S.

  Det lyder som om i har haft den skønneste ferie. Velkommen tilbage både i lejligheden og byen og naturligvis i blogville.
  Mine ben der ellers ser nykalkede ud året rundt har fået en bette antydning af brun nuance. Så dem flasher jeg på job, men maven der ellers er lige så hvid som nykalkede ben forbliver gemt lidt længere væk den er ellers os’ blevet bare lidt brun (synes jeg selv) 😎🙃😂😂
  God opstart i morgen – kh S.

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Jeg plejer også at dyrke nuancen ‘hvidkalket’, alternativt ‘svenskrød’, men de mange solskinstimer har også for en gangs skyld tilføjet et twist af lidt brunlig kulør. Og tak: Det har virkelig været den skønneste ferie! ☀️

   Svar
 3. Ellen

  Velkommen tilbage fra en åbenbart særdeles effektiv genopladningsferie.
  Jeg kan godt huske det der med, at det er komplet uoverskueligt at skulle op og på arbejde igen efter sådan en skøn ferie. Langt de fleste ferier er i øvrigt skønne, ikke sandt?
  Bikinisløjfer er da meget nyttige – man skal jo helst have noget at sammenligne før og efter sommerferiens solbrændthed med, og så længe det kun er en selv og de allernærmeste, der får samme forskel at se, gør det ikke spor 🙂

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Du har ret, bikinisløjfen må kunne bruges til et eller andet. Og ja: Heldigvis er langt de fleste ferier gode (…og nu håber jeg så ikke at jeg jinxer noget….) 😝

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.