Servicemeddelelse 

Ja, så-eh…. er det hverken gået værre eller bedre end at skøreliv er kommet på Instagram. Ja, hvem havde dog set det komme? Altså ikke mig selv, faktisk. Men nu er der et par stykker, som ad flere omgange har spurgt, om det ikke snart var på tide. Så… tjah?

Altså, basically har jeg ikke et clue om hvordan man gebærder sig derinde; jeg er vel sådan nærmest som en hund i et spil kegler. Så nej, der bliver nok næppe tale om nogen voldsom aktivitet fra min side, men måske et enkelt opslag i ny og næ, muligvis sådan på kvartalsmæssig basis. Og ja, jeg ved godt, at der ikke er gået nogen samvittighedsløs hestekrejler tabt i mig.

Pt. har jeg vist en følgerskare på cirka 14 personer, og har dermed muligvis sprængt skalaen for at føle sig som den ultimative tabertype, så hvis du har en Instagram-profil, og har lyst til at følge lidt med ad den vej, så skal du ikke høre et ondt ord for det. Man burde kunne søge på @Skøreliv derinde, og ellers kan man med en smule held gå direkte derind via det kummerlige lille link, jeg har fået installeret her på siden (allernederst, forbi en milliard indlæg hvis du er på din smartphone, eller ude i højremenuen hvis du er på tablet eller computer). Jeg arbejder på at få lagt et plugin (eller en anden form for knap) på siden, men det driller.

Og til allersidst: Fortæl mig hvem jeg skal følge derinde – det kan jo være, at det er dig?
Smid fluks en kommentar – på forhånd tak! ❤️

20 tanker om "Servicemeddelelse "

 1. Helene

  Forfatteren Leonora Christina Skov synes jeg er ret fantastisk at følge. Tror faktisk aldrig jeg har læst nogen af hendes bøger, men hun skriver nogle spændende indlæg.
  Signe Wenneberg har på et tidspunkt skrevet en slags mini-guide til Instagram. Den gjorde i hvert fald mig klogere på mediet 😊(ikke at jeg selv har postet noget som helst selv endnu…)

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Ej, hvor fedt! Leonora Christina kom faktisk op som forslag derinde på et tidspunkt, men jeg tænkte netop, at det nok ikke var relevant eftersom jeg heller ikke har læst noget af hende – men hende skal jeg da klart finde, og så skal jeg også på udkig efter Signe Wennebergs guide! Tusind tak for din kommentar, Helene! ❤️

   Svar
  1. Maude Forfatter

   Ja, kvaliteten er meget… øh… hvad skal vi kalde den?…
   Men anyways, jeg er glad for at du findes derinde på det dersens Instagram, jeg fandt dig jo med det samme, da jeg oprettede min profil! 💕

   Svar
 2. gravidgrahvad

  YAY! Det var jeg jo vist nok ved at forsøge at gruppe-presse dig til på et tidspunkt. Men det her må da vist være din egen beslutning, eller også har presset bare været utrolig lang tid om at virke?!

  Du skal SÅ meget følge celestebarber. Hun er en australsk komiker, der især er blevet kendt for at genskabe forskellige fancy modelfotos af kendte, smukke mennesker, men med sit eget fantastiske skæve twist og med sin egen helt almindelige kvindekrop. Det falder i hvert fald lige i min humor-kategori.

  Jeg vil straks opsøge dig derinde, og du er velkommen til også at følge mig. Men send evt. lige en mail for at få mit brugernavn (hvis du ikke kan gætte det, når jeg begynder at følge dig).

  Svar
  1. gravidgrahvad

   sarahandersencomics er jeg også ret vild med. Ellers følger jeg primært mennesker jeg kender, enten fra blogosfæren eller ude fra den virkelige virkelighed.

   Svar
   1. Helene

    Hun har også en dansk side sarahsscribblesdanmark – den er oversat af Stinestregen, som også selv tegner og er værd at følge 🙂

    Svar
  2. Maude Forfatter

   @grahvidgrahvad:
   Ja, jeg husker tydeligt hvordan ‘nogen’ messede “grup-pe-pres-grup-pe-pres…”, og jeg ved godt, at jeg ikke (altid…) rider samme dag, som jeg sejler (som vi siger på mit arbejde, det er altid godt med en omskrivning!), men der har også været andre sidenhen. 😜
   Men til det vigtige: Celeste Barber er hermed på listen – og: Nej. Jeg kan ikke finde ud af hvem du er, så jeg sender dig lige en mail!! 😘

   @Helene:
   Tak for specificering af dansker-versionen, den nupper jeg!! 😘

   Svar
 3. vibeke

  hæ hæ du er lysår fremme i forhold til mig 🙂 jeg har først i går fået iPhone, jeg tænker jeg er det sidste menneske i dk der ikke havde en iPhone så jeg tænker at det der instagram er nok ikke rundt om hjørnet 🙂 men skulle jeg pludselig få en pludselig trang til at forsøge mig med 2 ting på. en gang så vil du være en af dem jeg kunne tænke mig at følge 🙂 Jeg kan i den grad identificere mig med dit liv bare med ca 15 års forskydelse 🙂 men igen, alder er jo kun et tal …tak for din søde hilsen:-)

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Selv tak, jeg er bare så glad for at du følger med! Og at du kan bekræfte mig i mine overlevelsesteorier… ❤️
   Du bliver glad for din iPhone, bare vent! I mellemtiden må vi se hvor fortrolig jeg bliver med det dersens Instagram….

   Svar
 4. Ellen

  Jamen dog … jeg er også først lige kommet på og er bestemt ikke særlig flittig derovre på IG, men har dog pippet lidt op en gang imellem.
  Det er glimrende til lige at uploade et her og nu-foto, men det vil aldrig kunne erstatte mit blogliv, som det har gjort for så mange andre. Dertil er der alt for mange ord i mig 🙂
  Jeg hedder ellenmommer og jeg har fundet dig.

  Svar
  1. Maude Forfatter

   Og jeg har fundet dig… ❤️ Nej, Instagram kommer heller aldrig til at erstatte bloggen, jeg har også alt, alt for mange ord, der vil ud!

   Svar
 5. Karen

  Du skal følge min nabo @mitlivsomlouise hun er virkelig sjov, og er tidligere blevet anbefalet af bloggeren fyrsten og fruen hvor hendes følgerskare lige steg med et par hundrede.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.