Sommerferie lige om lidt…..

Min sommerferie er lige om hjørnet. Udenfor mit vindue, ude i vinden. Jeg kan mærke det, og høre det; den kalder på mig. Og jeg glæder mig! Jeg har tre uger, og har i min bestilling krydset af i feltet ’ekstra lange dage med flere timer i døgnet’. Jeg vil NYDE det, og det skal være det primære mål med ferien.

Ikke at nå noget, bare nyde. Og slappe af. Og være. Og håbe på, at den danske sommer viser sig fra sin bedste side.

Jeg vil prøve at have denne tilgang til dagene og de udfordringer, der eventuelt måtte komme:

Don't worry

(Mark Frauenfelder, 2011)

Jeg vil advare om, at jeg i løbet af de tre uger planlægger at gå off line. Spille unplugged, so to speak. Og eksperimentere lidt med jomo-konceptet (‘The Joy of Missing Out’, apparently helt nyt buzzword).
Jeg ved ikke, om det holder stik, men det er mit mål. Så der vil være radiotavshed her på kanalen, men jeg vil afslutte med disse bevingede ord:

Dagens citat
(- der skal læses med en slet skjult østrigsk accent):

“I’ll be back….”
(Arnold Schwarzenegger)

Dagens kloge ord

Schiller:
”Den der forsømmer nuet, kaster alt det, han ejer, bort”

valmuer

See ya’!………..

19 tanker om "Sommerferie lige om lidt….."

 1. Ellen

  Så er der da vist kun ét at sige: RIGTIG GOD FERIE!!!
  (Og den der tilgang til problemerne kunne løsne op for meget her i verden.) 🙂

  Svar
 2. Mette

  Jamen rigtig go ferie:) kommer nu til at savne dig lidt men Nyd din ferie i fulde drag. Vi nyder vores og det kan varmt anbefales:) vi er vel ankommet til Holland i dag og ungerne har været i poolen allerede 🙂 igen rigtig go ferie kære du

  Svar
  1. Mor-monsteret Forfatter

   Tak, kære Frue – ja, jeg har også store forhåbninger! Vejrudsigten måtte godt se lidt bedre ud, dog…. 🌧

   Svar
  1. Mor-monsteret Forfatter

   Det lyder godt, Lene, jeg ser også utrolig meget frem til min unplugged tilværelse, men glæder mig til vi ‘ses’ igen! ☀️

   Svar
 3. Sandra

  Rigtig god ferie – jeg kører samme model – ingen planer, kun ting jeg har lyst til, og så lige en bette flytning til at forsøde tilværelsen med 😉 men hovedparten af ferien, som starter liiiiiige om lidt – skal jeg bruge på at lave så lidt som muligt på så lang tid som muligt!

  God ferie til dig også, kh. Sandra

  Svar
  1. Mor-monsteret Forfatter

   Kære Sandra!
   Stor respekt for dine intentioner om at lave ingenting trods flytning midt i det hele! Hvis jeg magtede det, havde jeg nået mit mål her i tilværelsen, tror jeg!
   Rigtig god sommer og flytning til dig 😘

   Svar
 4. Lisbet/Livsglimt

  Rigtig god ferie skøreliv! Håber den må gøre dig godt!
  Jeg har i øvrigt lagt en plan på dine vegne: alle de mange ødelagde børne – og voksencykler må da kunne financere en lille bitte bitte bil i stedet? Ønsker dig en hverdag med mindre drama på cykelstierne 🙂 <3

  Vi ses til august, kh Lisbet

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.