3 nemme måder at få mere motion i din hverdag

Vil du gerne have mere motion ind i din hverdag, men har du svært ved at se, hvordan det lige skal kunne lade sig gøre, har vi her et par gode tips til, hvordan du nemt får noget mere motion.

Det behøver ikke at være svært at komme i gang med at motionere noget mere. Det handler bare om at tænke over dine valg i løbet af dagen, og så sørge for at vælge den løsning der giver dig mest motion.

Køb farvede plissegardiner her.

Tag cyklen på arbejde

For det første kan du jo vælge at tage cyklen på arbejde, når du skal køre frem og tilbage hver dag. Arbejder du i den samme by, du bor i, er der ingen grund til at sætte sig ind i bilen hver morgen, da det er godt for din krop at komme ud at røre sig lidt, og så er der jo ikke længere, end at det sagtens kan lade sig gøre at cykle.

Det tager måske 5-10 minutter ekstra at komme på arbejde, men til gengæld får du lidt motion hver eneste dag på denne måde.

Gå når du skal handle ind

Når du skal i supermarkedet for at handle ind, kan det også være, at du har det med at tage bilen. Her kan det også være en god idé at erstatte bilen med en rask gåtur, og du skal sjældent have mere, end det sagtens kan lade sig gøre at bære hjem.

Dit supermarked ligger sikkert heller ikke langt fra, hvor du bor, så der er ingen grund til at sætte dig ind i en bil, når du bare lige kan gå derned. Det giver dig også lidt ekstra motion i din hverdag.

Tag trapperne i stedet for den nemme løsning

Sidst, men ikke mindst, kan det også være godt at minde dig om at tage trapperne i stedet for at vælge elevatoren fremover. Generelt er det bare en god idé at tage den sunde løsning i stedet for den nemme løsning, akkurat som når du skifter bilen ud med en gåtur eller din cykel.

Så der er mange måder, hvorpå du kan få mere motion ind i din hverdag. Og gør du det i forbindelse med nogle praktiske gøremål, kommer det slet ikke til at føles som en pligt. Så er det jo bare måden, du kommer frem på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.