Økonomi

Sådan låner du penge fra mobilen

Har du brug for et lån, og vil du gerne låne penge på den nemme måde, kan det være oplagt at ansøge om et lån direkte fra din mobil.

Det er meget nemt at have med at gøre, og du kan gøre det, så længe du bare er over 18 år gammel. Det er ikke anderledes end at bruge din computer til at ansøge om et lån – med mobilen kan du bare ansøge, uanset hvor du befinder dig.

Med adgang til nettet har du adgang til lån

Så længe du bare har adgang til en mobil med internet på, har du adgang til mobillån. Med andre ord skal du altså have dig en smartphone med adgang til nettet, før du har mulighed for at ansøge om et lån online. Men stort set alle har jo smartphones nu om dage, så det burde ikke være noget problem for dig.

Du får svar med det samme på din ansøgning, da det hele foregår automatisk og digitalt. Der er ikke noget med at vente i mange dage på at få svar på din ansøgning om at låne penge.

Du skal bruge dit NEMid

Foruden din mobil er det også vigtigt, at du har dit NEMid på dig, da du skal bruge det for at kunne underskrive din låneaftale. Du kan ikke ansøge om et lån online i Danmark, uden at du har et gyldigt NEMid. Så har du ikke sådan et på dig, er det vigtigt at få det bestilt.

Så er du bare over 18, har et gyldigt NEMid og adgang til nettet på eks. din mobil, kan du få sat penge ind på din konto inden for bare 10 minutter. Der er mange låneudbydere, der tilbyder dig at udbetale pengene med det samme, så du ikke engang skal vente til i morgen med at få dit lån udbetalt.

Ansøg på et øjeblik

Det tager heller ikke meget mere end et minut eller to at sende din ansøgning afsted, lige så snart du bare har besluttet dig for, hvor du gerne vil sende din ansøgning ind.

Der er jo en lang række låneudbydere at vælge imellem, og alle sammen lader dig ansøge direkte fra din mobil. Så du skal bare i gang med at finde frem til den låneudbyder, du gerne vil ansøge om et lån hos, og så er det bare med at komme i gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.