Blog

3 tips til en god nytårsaften

Vil du gerne være sikker på at holde en god nytårsaften i år, kan du her finde et par tips til, hvad du kan gøre for at få det til at ske.

Planlæg en lækker menu

For det første kan det være en god idé at bruge tid på at planlægge en lækker menu til dig og dine gæster. Er du ikke selv så god i et køkken, kan du også vælge at bestille den ude i byen, så der er en restaurant, der kan lave menuen for dig. Men har du ikke problemer med at lave mad selv, er det godt at starte ud i god tid med at finde ud af, hvad du har tænkt dig at lave, så du har god med tid til at planlægge det i. Så kan du også nå at købe alt det, du skal bruge til maden.

Sørg for drinks og musik

Så er det også en rigtig god idé at sørge for masser af drinks og god musik. Hvis du har mulighed for det, kan du jo vælge at finde dig en god højtaler og sætte den op i stuen, så I kan feste løs til en god Spotify playliste, som du har lavet på forhånd. Når det kommer til drinks, må det jo gerne være festligt på nytårsaften, så her kan det være godt at købe ind til, at I selv kan blande en masse forskellige drinks, så aftenen ikke bare skal stå på øl eller rødvin. Det bliver for kedeligt på denne aften.

Køb ikke for meget fyrværkeri

Sidst, men ikke mindst, er det også en god idé at undgå at købe for meget fyrværkeri. Køber du for meget, ender du med at stå udenfor og bruge hele aftenen eller natten på at fyre det af, og så går du glip af festen med de andre. Du kan godt købe et batteri eller et par raketter til klokken 12, men lad være med at bruge alt for mange penge på det, da du i så fald bare enten kommer til at glippe festen eller at have alt for meget fyrværkeri tilbage dagen derpå.

Læs mere om Sri Lanka malaria her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.