Lån og finansiering

Er der forskel på kviklån og forbrugslån?

Der er ikke de store forskelle på et kviklån og et forbrugslån. Dog kan du tit få dig et forbrugslån i din lokale bank, som dog ikke plejer at gøre sig i kviklån.

Kviklån er mere noget, vi forbinder med nettet, hvor du kan få penge udbetalt på din konto inden for bare 10 minutter. Forbrugslån var der før kviklånet, da det længe har været muligt at låne til forbrug i eks. banken. I dag er det også muligt at få et forbrugslån online.

Med et hurtigt lån kan du eks. nemt få råd til at købe Kähler julepynt.

Hvad kan jeg bruge pengene til?

Der er ingen grænser for, hvad du kan vælge at bruge pengene på. Pengene er på ingen måde låst, ligesom du kan opleve det med andre lån. Du får bare pengene sat ind på din konto, og så er det helt op til dig at finde ud af, hvad du har lyst til at købe.

Det er det gode ved et kviklån og et forbrugslån, at der ikke er nogen, der blander sig i, hvad du køber for pengene. Du må forbruge dem, som du vil.

Ulemper ved kviklån og forbrugslån

Der kan være ulemper forbundet med kviklån og forbrugslån, men det handler langt hen af vejen bare om, at det tit kan være lidt dyrere at få sig et hurtigt lån på denne måde, end hvis du vælger at gå i din bank og få et lån der.

Så er det vigtigt for dig med et meget billigt lån, bør du nok kigge på andre muligheder end lige netop disse, da det ikke er her, du finder landets laveste renter. Men skal det bare gå hurtigt, er det klart et oplagt valg for dig.

Find dit kommende lån med det samme

Har du fået mod på at låne penge via et kviklån eller et forbrugslån, er det jo bare med at komme i gang med at finde dit nye lån med det samme. Det er meget nemt at have med at gøre på nettet, og det tager ikke meget mere end et minut at udfylde din ansøgning og sende den afsted.

Og da det hele foregår på nettet, får du også automatisk svar på din ansøgning med det samme, så du skal ikke være bange for, at du skal sidde og vente i flere dage på at høre fra dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.